Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על משהו כמו חצי יום (החצי הראשון). אני מדבר על מישהו שיהיה פנוי לבוא ביום ד' הקרוב (מחרתיים) עם הרכב שלו וקצת גם להצטלם בעצמו. אין צורך שאנחנו ננהג במכונית.

תמורה: קפה וקרואסון בבוקר, מים חופשי שאר הזמן, ותהילת עולם מעל גבי אתר 'אוטו'.

אפשר לפנות אלי בטלפון 052-5924213.

תודה מראש

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
מים חופשי שאר הזמן

עם הנדיבות הזאת אני מניח שמדובר במים מהברז :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חלילה, למה סתם להשמיץ. מים מבקבוקים, ומי שמתנהג יפה מקבל גם מיץ ממותק.:-)

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
חלילה, למה סתם להשמיץ. מים מבקבוקים, ומי שמתנהג יפה מקבל גם מיץ ממותק.:-)

ב"מותק" אתה מתכוון לעורך ה-הורס והסקסי של העיתון?

אם כן יש מצב שעד יום ראשון אני מוכר את האוטו שלי וקונה גולף...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הייתי בא אם לא היתה לי מחלת הנשיקה שמשביתה אותי לשבועיים הקרובים... :-(

ואז היית מקבל אפילו TSI ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין לנו שום בעיה לשלוח מישהו לאסוף את האוטו... במיוחד אם אתה מושבת, חשוב שיקחו אותו לסיבוב, לא? שלא ירגיש מוזנח חלילה. רק תראה איך אנחנו נדיבים ושמחים לעזור.

פורסם
במיוחד אם אתה מושבת, חשוב שיקחו אותו לסיבוב, לא? שלא ירגיש מוזנח חלילה.

ספר את זה לפאביה שלי, יומיים בשבוע היא לא זזה מהחנייה. חשבה ששכחתי אותה...

יש לי GTI שחורה מהממת... :-)

אבל בשביל מה?

את נוהגת על GTI? באמת עם הרכב הזה קצת בעיה לעצור באדום.. :lol:

• תוכן חדש...