Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Daytime Running Light (DRL) גולף V5 שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה יש לי מספר בעיות עם אחת מנורות הקסנון שלי.. הקיט חדש וגם כך הנורות.

הבעיה היא, שהנורה בצד הנוסע מצליחה להדלק אחת לכמה נסיונות.. (היא לא נכבית במהלך נסיעה).

לנורה בצד הנהג אין שום בעיה. כמו כן, שללתי בעיה עם הבלאסטים והמציתים. הם עובדים בצד השני ללא בעיה, ויש לי מספר קיטים על מנת לשלול.

הקיט הוא מבית www.xenlight.com והנורות חדשות מבית פיליפס.

ישנו ממסר (RELAY) שמותקן על המצבר וממנו מוזנות 2 הנורות..

בכל אופן, מקריאה קצת באינטרנט, נתקלתי בתופעה הזו במכוניות בעלות DRL. מה זה בדיוק? והאם זה קיים בגולף V5 שלי? (דגם מנוע AGZ)

תודה רבה לעוזרים..

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

מתח ההזנה והארקה לממסר מתקבלות ישירות מהמצבר..

האם מתח מצבא לא מלא עשוי לגרום רק לאחת מהנורות לא להדלק באופן שיטתי? (זו תמיד הנורה בצד ימין..)

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...