Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בזמן אחרון חשבתי שהדלות שלי נראות על הפנים (ובצדק ) היו שם חורים הגריל לא ישב במקום ובגלל האלמנט הגדול

הפלסטיקה של הדלק לא הייתה עדוקה ואז בנסיעה בינונית במהירות 140+ היה רעש נורא של רוח ופשוט היה לי כבר

מאורר שיצא מאזור החורים של הרמקול. ( נורא עצוב ).

לכן החלטתי שהגיע זמן לסיים את זה. ולנסוע כמו בן אדם וגם שהתדלת תראה טוב . הוחלט על אחד והיחיד יוסי.

ולמרות כל הגשימם משבוע ומזג האוויר הסוער יוסי סיים את העבודה בזמן ( לא כל כך כיף לנסוע בלי דפנות

ברכב - הרגשה כמו טיסה במחלקת תיירים ). בכל מקרה הנה כמה תמונות מהליך העבודה.

האלמנט שיושב בבניה זה HERTZ HI ENRGY 5.25

DSC03619_(Large).JPG

DSC03633_(Large).JPG

DSC03642_(Large).JPG

DSC03643_(Large).JPG

DSC03644_(Large).JPG

DSC03646_(Large).JPG

DSC03647_(Large).JPG

פורסם

עבודה יפה (יוסי - מה כבר אפשר לצפות?) ומושלמת,

אבל אם כבר עברת למעין קיק\דור פאנל שכזה

למה לא לעבור לאלמנט 6.5 שימשוך את הבאס קדימה בצורה איכותית יותר ?

פורסם

לא חסר לי באס מקדימה בכלל. יחס אם סאב של הרץ ועוד קומפוננט מאחורה גם של הרץ אני מאוד מרוצה מהמידים

ומהסאב מה שאני די מאוכזב ממנו זה הטויטרים אבל עכשיו, אחרי שיוסי עזר לי במיקום חדש ובחיווט מחדש של הקומפוננט מקדימה.

אני יותר מרוצה מהטויטרים.

שלב ב יכלול איטום של 3 שכבות בדלת מקדימה ו2 שכבות בדופן מאחורה (אוטו קופה). ואז יבוא כיוונים ואולי אני

ישים את הטויטרים על +2 מתישהו כרגע הם על 0 ומידי פעם כן חסר לי את הצלילים הגבוהים לאומת הבאס. שנשמע חזק מאוד באוטו.

סיבה נוספת שאני לא רוצה לעבור ל 6.5 כי אם אני עושה את המעבר אז כבר אני רוצה 3 WAY הבעיה שאין מקום בדלק הזאת.

ואני מעדיף שתשאר כמה שיותר קרוב למקוריות ולא רוצה בניות בנוסף. לכן אני מטלבט לגבי בניה בקורות. אם כבר אני משדרג אז זה

יהיה באוטו הבאה ששם הדלק תאפשר ושכבר יש שם קומפוננט 3 חלקים של החברה ( L IS 250 ).

פורסם

נראה טוב מאוד.

תתחדש על ההתקנה, באמת חבל שלא שמת כבר 6-6.5" , זה היה רק תורם ומוסיף.

בכל מקרה נראה טוב, בקשר לטויטרים , אולי המעבר לטויטר SPACE 1 יהיה מעולה.

בהצלחה בהמשך,סטס.

פורסם

אני יצטרך לברר בישבילך אצל החבר ממנו אני רוצה לקנות את הרכב.

יש שם 3 חלקים מקדימה 2 מאחורה ו2 על מגש אם אני זוכר טוב מה שמעניין אותי זה מקדימה.

מה יש שם לא יודע מה שאני כן יודע שזה לא נשמע טוב. למרות שהאוטו שלו מאווווווד הקוסטי ו

שלי פשוט גרוטאה על גלגלים אצלו שומעים רע.:shock:

אני יבדוק ואני יחזיר לך תשובה מה יש שם.

פורסם

אכן נראה מעולה:D

אחלה עבודה!

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות.

הבנתי שאתה לא רוצה לקנות אין שום בעיה לא מנסה למכור ... היא שלי !:evil:

רק פשוט שאני לא יודע מה יש שם נכון לעכשיו אז אני יבדוק לך אם מה זה בא.

הרכיבים הם

קדימה : HI ENRGY 5.25

אחורה : ENERGY 5.25

מגבר : SIEERA3

מונובלוק : jensen

כבל : Almani 1.5f

לא זוכר את כל ה RCA + כמה גייג' נראה לי 4.

• תוכן חדש...