Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו התמונות שפרסמת (של הXT שהגיעו בשנת 86) ממש יפות ישנות עתיקות עם גוון מיושן,אבל הם חדשות, אך התמונה ישנה,

ממש כמו שאני אוהב, הייתי קונה אחת כזו רק בגלל שזה סובארו ישנה,

בכלל, יש לי רצון חזק, ממש משהו לא מובן בכל מה שקשור לסובארו ישנות,(ולעוד כל מיני חפצים ישנים).

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הסתיים השלב הגדול.

הפגוש הקדמי מעפן והצביעה לא הכי מושלמת, אבל ביחס למחיר ולאיך שהאוטו היה קודם האוטו יצא פצצה :-) אני מרוצה.

עכשיו נשאר לראות אם הרכב הזה ישבור את השיא של השחורה שלי וישרט תוך פחות משבועיים :?.

ותדה רבה רבה לארז וולף על העזרה בשינוע, בלעדיך ובלעדי הטנדר היה לי מאוד קשה להסתדר.

img0499alq7.jpg

img0500ass4.jpg

img0502asq8.jpg

img0503ark9.jpg

img0504aho9.jpg

img0505azy5.jpg

img0506aic7.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

Nothing To It!

אוטו יפייפה! גם הXT יצאה טוב! :lol::lol::lol:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אוטו פצצה, אני לא אשכח שבתור ילד הייתי בטוח שהיא מיתחרה של פרארי.

לגבי הקישור מאיביי, ממש בעסה לדעת שבפחות מהמחיר של הפחחות היית קונה רכב זהה במצב חדש.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
תתחדש רכב מדהים כבר אמרתי לך כמה פעמים. מה עושה העגבניה על הבגז?מתי אנחנו נפגשים ליום צילומים ?

הצבעי אמר שכל לקוח שהוא מסיים לעבוד לו על האוטו מקבל עגבניה :lol: היא חיכתה לי על המכסה בגז'.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
תכלס יש לה עיצוב ממש חמוד ביחס לDL של שנות ה80

נראה טוב תהנה

הפנים דומה לDL ? כי אפ כן לדעתי תשנה אותו לגמרי

בהצלחה

לא אותו הפנים- בXT הרבה יותר קרבי

ארז תתחדש ,יצא יפה מאוד

פורסם

לא נעים לי להגיד, אבל הטמבון הקדמי הורס את כל האוטו.. הוא עקום ועם גלים והורס את כל הפרונט..

שווה לשדרג אולי לטמבון אמריקאי... כמו פה...

תוכל להשיג אותו בגרושים, לצבוע ואז להרכיב.. האוטו יראה הראה יותר קרבי... שים לב פה

גם אם הכל יעלה 1000 ש"ח... שווה לדעתי...

הנה יש לך פה 3 קישורים של אתרים אמריקאיים שמוכרים משומשים ב 50$ !!!

http://www.maroneysforeigncar.com/

http://www.labarronbro.com/

http://www.rivercitymetals.com/

אם אתה צריך עזרה דבר איתי..בפרטי

tambon.jpg

פורסם

לינקים מעולים! תודה.

הטמבון יצא מכוער כי הוא מהתחלה היה דפוק יחד עם הפח מתחתיו, וכדי ליישר אותו צריך פחח לא זול.

הטמבון בתמונה שצרפת הוא לא טמבון אמריקאי, אלא טמבון של שנת 87.5 עד 91, הוא שידרוג קוסמטי לטמבון הישן של שנת 85עד 87.5, יש אפילו כמה כאלה בארץ.

יש לי ניסיון עם Ebay וחלקים קטנים אבל לא עם חלקים בגודל הזה, הודעה פרטית בדרך.

ארז

פורסם

יצאת מוכוער , למה לא אמרת לי שהאוטו יצא מצביעה .

אבל הוא יצא מדהים .

עכשיו קצת בעיה , במה אתה בוחר במפגש הבא?

שחורה? ,אדומה?

איזה החלטות קשות , דרך אגב וולף איפה הסמל מאחורה בטנדר ?

מזל טוב.

• תוכן חדש...