Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי שניסה להזמין פורד פוקוס פרטית/ליסינג בשנה האחרונה נתקל בזמני המתנה של מספר חודשים ולפעמים גם מעל לחצי שנה.אני יודע בוודאות על חברת ליסינג גדולה אחת שפשוט לא עושה כרגע בכלל הזמנות לפורד פוקוס, גם אם המזמין מוכן להמתין חודשים ארוכים.ואין להם בעיה למשל להזמין כל מאזדה שאני רוצה - כלומר לא מדובר בבעיה מול היבואן.

והנה אני נתקל בשרשור הזה:

http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=207&msgid=124269919

בנאדם שעושה רושם כאמין מתקשר לדלק מוטורס ונאמר שלו שאין שום בעיה של מלאי, יש 4 וגם 5 דלתות, בכל צבע, שלם וקח עכשיו.

מישהו כאן יכול להסביר לי את זה? :shock:

פורסם

להגיוני מאוד פשוט - הם תקועים עם רכבים אחרים במלאי ורוצים להעביר אותם ללקוחות.

ולא רוצים למשוך "פוקוס" מהיבואן , ולהוסיף התחייבות (אשראי לחוץ) לבחוץ .

גומרים את המוצרים שעל המדף ובמחסן , ואז מחדשים מלאי :idea:

הסיבות אשראי , סוף שנה והמתנה לירידת מחיר ( שתהיה או לא )

שחרור דגמים מימוש לכסף , והמנעות מאחזקת רכב יותר משנה במחסנים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אולי הגיוני, אבל זה לא אומר שזה נכון. בנוסף, חיפוש בפורום העלה שיש פה גולש שהזמין פוקוס פרטית וגם חיכה כמה חודשים, ככה שנראה שהבעיה מקורה ביבואן ולא בחברות הליסינג.

• תוכן חדש...