Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי דן חדש בפורום בן 17 מאזור המרכז.

לפני כחודש רכשתי את הרכב הראשון שלי כאמור דייהטסו שרייד שנת 93 מנוע 1.3 ליטר.

הרכש נרכש במצב גרוע ובמהר התחלתי לשפץ :

-פורק הראש מנוע שאטמו היה פרוץ עקב התחממות שנבעה מסתימה במערכת הקירור,

הראש נשלח לשיפוץ והאטם הוחלף.

-נרכש רדיאטור חדש והוחלפה הצנרת הלקויה.

-ברקסים , חרטיה בדיסקים והוחלפו רפידות לחדשות.

לאחר ישור הקו אני יכול להתחיל "לשפר" ,אני יודע ששרייד אינו אוטו ספורטיבי ואפילו לא קרוב אבל בכל זאת אני הולך להשקיע בו כי הוא הולך לשמש אותי הרבה וכרכב ראשון הוא די ויותר , ולכן רציתי להתחיל בשיפור מערכת היניקה ולהרכיב פילטר פתוח הבעיה היא שבשרייד למי שמכיר פתח היניקה בקרבורטור הוא ממש בראשו מרחק קטן מאוד ממכסה המנוע ולכן לחבר שם צינור שיתחבר לפילטר שיוצב בקדמת הרכב זה בעיה , ולכן חשבתי לפתוח חור במכסה המנוע ולחבר את הפילטר ישירות לקרבורטור (כמובן עם מתאם) ולסגור עם כונס אויר שלדעתי גם יוסיף קצת חן למכונית.

עכשיו עם כבר אני פותח מכסה מנוע ו"מקלקל" אותו למה לא לשפר קצת את מערכת הקירור ולהרכיב באופן טורי גם רדיאור קטן כמו של חימום.

מה אתם אומרים , ממליצים , רעיונות ? תודה מראש.

פורסם

דן שלום רב, וברוך בואך לפורום !

הרשה לי להחמיא לך תחילה, על סגנון הכתיבה שלך, על הידע שאתה מפגין בנושא רכב ו"שפורי רכב", ועל היצירתיות שלך, ועל ההתלהבות, והמוטיבציה שלך, וזאת לאור, או למרות גילך הצעיר.

בנוגע לישור קו ברכב, אתה שוגה, אתה לא ביצעת ישור קו, אתה טיפלת בבעייה נקודתית, שאופינית מאד ברכב זה.

בגלל רגישות המנוע, לשימוש במי ברז, במקום מי קירור, ובגלל הזנחת יתר של מערכת הקירור, שעקב כך גורמת להתחממות יתר, ולבלאי מואץ במנוע.

עד כה התיחסתי לתפל , עכשו אתייחס לעיקר.

פילטר אוויר פתוח, הוא מיותר ברכב זה, אינו תורם דבר, והפרויקט, של פתיחת חור במכסה המנוע, והרכבת כונס, הוא יפה

לעין, של צעיר בגילך, אךי גרום לנזק יותר מאשר לתועלת, מעלה את תצרוכת הדלק, אינו תורם דבר לתאוצה ולהגדלת ההספק, וחן בוודאי הוא לא יוסיף.

לדעתי עליך להכנס תחילה לפורום שיפורים, לקרוא מעט על שיפורים ברכב, מסנן אוויר פתוח, וכל דבר שהוא שינוי מהסטנדרט לרכב.

ולסיום, אתה עוד צעיר ומלא מרץ ומוטיבציה, אוהב לחלום, ולדעתי " לפעמים חלומות מתגשמים".

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...