Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודקים זה כנראה לא אמיתי. רוב הנהגות לא יעצרו כל כך מהר שהם שומעים רעש מוזר. במרחק שהיא נסעה רוב הסיכויים שלא הספיקה לשמוע כלום.

דווקא לא

אלא אם כן אתה זקן או אישה אטומה, בהנחה ואין רעש חריג בחוץ שיפריע לך לשמוע את הפחיות, אתה תזהה את הרעש מיד ותעצור לבדוק מה פשר הרעש.

פורסם

לדעתי, הסרטון הזה עצמו מזויף, אבל באמת עושים דברים כאלה. כבר נגנבו כמה רכבים בארץ בשיטה כזו (או דומה לה).

פורסם

השיטה הזאת לא אפקטיבית בעליל.

כשגנב פורץ לרכב, הוא יודע שאם יש לו מזל, יקח לבעל הרכב לפחות כמה שעות לחזור לרכב ולגלות שהוא כבר לא שם וכנראה כבר בשטחים.

השיטה הזאת פשוט תגרום לאותו גנב להיות במרדף משטרתי ולהעלות בעשרות אחוזים את סיכוייו להיתפס

פורסם

הבעיה היא שאתה יכול להשאיר את הנייד ועוד כמה דברים ברכב כגון ארנק וכו'... נכון במיוחד אם זו נהגת שמשאירה את הדברים בתיק (ויצאה רק לרגע מהרכב ולכן השאירה את התיק באוטו).

פורסם
באמת איום ונורא. מזעזע.

(אני מתכוון לרמת המשחק, כמובן. כנראה פליטים מ-"בן צבי").

בן צבי? זה אמור להיות בי"ס חדש לאומנויות? :lol:

אני חושב שאתה התכוונת לזה.

:oops:...

אולי זה מסביר את רמת המשחק העלובה. אשתי יכולה לגרור הומלס יחד עם הקרטון/בית שלו לאורך כל כביש החוף בלי לשים לב, והאישה בסירטון שמה לב לשלוש פחיות עלובות אחרי חצי מטר. ממש וונדר-וומן.

פורסם
צריך להיות גנב עם ביצים מנירוסטה, אף אחד לא יעשה כזה דבר.

מרגע שיחת הטלפון שלה מאה ניידות יקפצו על ההזדמנות לתפוס אותו, זה טרף קל למשטרה לבצע מרדף אחרי רכב באמצע היום כמה דקות מרגע הגניבה.

אני כבר רואה איך השיחה עם המשטרה תתנהל...

אני רוצה לדווח על רכב שנגנב!!

איזה רכב זה אדוני?

מאזדה 3 לבנה!!הוא נסע לכיוון תל אביב!!

שתיקה.:-P

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
השיטה הזאת פשוט תגרום לאותו גנב להיות במרדף משטרתי ולהעלות בעשרות אחוזים את סיכוייו להיתפס

הלוואי וכל הודעה על רכב שנחטף מנהגו תוביל למרדף. המשטרה רודפת אחרי שודדי מכוניות ומעלה מסוקים לאוויר רק בתנאי שבעליהם הם אנשים חשובים כמו פנינה רוזנבלום. האזרח הקטן יונחה לגשת לתחנת המשטרה הקרובה ולהגיש תלונה.

פורסם
אני כבר רואה איך השיחה עם המשטרה תתנהל...

אני רוצה לדווח על רכב שנגנב!!

איזה רכב זה אדוני?

מאזדה 3 לבנה!!הוא נסע לכיוון תל אביב!!

שתיקה.:-P

ענק.:-P

ועכשיו ברצינות, סביר להניח שזה כבר קרה בארץ ובכל שאר העולם. הסרטון באמת נראה מזויף, קשה להאמין ששמו לב כל כך מהר למה שנגרר (נראה כמו בקבוקי שמן מנוע).

TFSI Power

פורסם

לפני כחמש שנים, שדרות מנחם בגין בקריית הסביונים כ500 מטר מהבית נתקעתי עם הרכב של חמי (מאזדה 626 שנת 95, כוייל דפוק) הזמנתי ניידת שגריר. סביבות 7 בערב בעוד הצד שלנו בכדור מתחיל להרגל לחושך הגיע הניידת. אני חונה מקביל וצמוד למדרכה, הניידת (היילקס עם האחורה סגור) צמודה לשורת החונים והתחת ליד מכסה המנוע של המאזדה, דלתות התא האחורי פתוחות דלת נהג סגורה ומנוע רץ. השגריראי, בחור נמוך (170 ס"מ) מוצק ונחמד למרות שדי דפקתי לו את סוף המשמרת. והוא עוד לא ידע על זה בכלל. הוא באמת ענה לי בעניין לכל השאלות שלי ואפילו נתן לי לגעת בפלסטלינה שלו. ובאמת הנענו את האוטו ובעודו סוגר את מה שפירק במנוע ואני מציק לו שמנו לב שהטויוטה התנדנדה והדלת נטרקה ובחריקת בלמים טסה לה אל עבר הכיכר הראשון (בכניסה לשכונה) תוך כדי הפלת כל מה שלא היה מאובטח בתא האחורי בניידת וכניסה מרשימה בדלת קדמית של איזו S60 לבנה שרק רצתה להיות.

אני עמדתי מטר מההתרחשות ולא יכלתי לעשות כלום, אתה שומע, לא יכולתי לעשות עם זה כלום.

זה נראה קל אבל זה לא כי אחרת כולם היו עושים את זה.

אהה, השגריראי אכן רדף אחרי הניידת המתרחקת ברגל ואח"כ על גבי טרמפ. למיטב ידיעתי ללא הצלחה.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

מישהו מכיר בחורה שלא תשים על הילוך P בעת העצירה?:-)

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תוכן חדש...