Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזכרון שלי קצת יותר טרי (דצמבר 06), והם הורידו את זה כנראה, כי אותי שום סרטון לא לימד לקשור את הנעל המטונפת הזאת.

אם היה כזה סרטון, נסה לייצור קשר עם יחידת הסרטה של דובר צה"ל, בטח יש להם אותו בארכיון.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
תקנה בריקושט שרוכי גומי, שמים אותם פעם אחת וזהו.

אשכרה מוכרים את זה שם? עזבו, אשכרה קונים את זה שם? פשוט מוציאים שרוך גומי מחלפ"ס. בהחלט הדבר הכי נוח בעולם, וחוסך זמן.

פורסם

לא יודע אם לריקושט יש שרוך גומי מיוחד לנעליים צבאיות.. אני פשוט קונה שרוך גומי באורך של 1 לכל נעל.

עושה קשר איפה שצריך ומשחיל. אם החוט שחור, משטרה צבאית לא תשים לב (עצרו אותי כמה וכמה פעמים ומעולם לא העירו לי על השרוכים).

בנוסף אתה צריך לקנות סוגר עם קפיץ כדי שהשרוך לא יברח לך. יש להם גם כאלה.. עולה כמה שקלים לכל אחד.

רצוי לבחור סוגר בצבע שחור, אחרת ישאלו אותך למה יש לך עט בנעליים (הסוגר שלי סגול, זה מה שהיה בבית).

אפשר גם להסתיר את הסוגר בתוך הנעל, זה טיפה לא נוח אבל אז לא שואלים אותך שאלות.

כל הסיפור יעלה לך בערך 20 שקלים, והוא שווה את המחיר והשפצור.

זה חוסך לפחות דקה-שתיים מעיקות של קשירת הנעליים וסגירתן. אם הייתי חושב על הטריק הזה בטירונות, הייתי חוסך לי המון זמן.

אגב, אני לא חושב שזה יתאים לקרביים. אני בספק אם השרוך יעמוד במבחן בשטח.

פורסם
תקנה בריקושט שרוכי גומי, שמים אותם פעם אחת וזהו.

אצלי בבסיס המ"פ בודק שאף אחד לא ישים שרוכים מגומי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לוקחים שרוך.

עושים בו קשר.

מעבירים את השרוך בחור התחתון בנעל.

הקשר נתפס בחור.

העבירים לחור הבא

ומעבירים לחור הבא

ועוד אחד

ועוד אחד

ועוד אחד

ועוד אחד

ועוד אחד

ועוד אחד

ועוד אחד.....

רוצה גם הסבר איך תותחנים ברמת הגולן עומדים במסדר הבוקר עם נעליים נוצצות אחרי שכל הלילה הם היו שקועים בבוץ?

מזל שיש שתי זוגות נעליים.

אייל

פורסם
זה לא בשבילי,זה למצגת..

אחח...

ג'ובניקים.:lol:

(גם כותב שורות אלו היה ג'ובניק בשרותו הצבאי).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה זה סוגר? פשוט עושים קשר גם בצד השני. ולא צריכה להיות עם זה בעיה בשטח, ואף פעם לא שמעתי שהיתה למישהו בעיה עם מ"צ בגלל זה. שמעתי פעם שהעירו למישהו, בא מג"ד חדש וראה מישהו עם שרוך ירוק אמר לו תשים שרוך רגיל. מאז פשוט היינו עושים גלח"ץ גם על השרוכים, כשהם בצבע חום קשה לראות שזה גומי.

• תוכן חדש...