Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה כלום. תעדכן אחרי שתעבור לפחות 2500 ק"מ - רק אז מורגש שיפור משמעותי, מניסיון :-).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ממליץ לך לברר ו/או לקחת לנסיעת מבחן את הקליאו III.

גדולה מהמאזדה מהפאביה ומהסוויפט (בסיס גלגלים כמעט כמו של הגולף), מאובזרת ונוחה מאוד.

מלבד הבטיחות ה'יבשה', היא גם משרה תחושת כזו - לדוגמא: דלתות כבדות ורחבות (סגור דלת בסוויפט או בפאביה ואח"כ סגור דלת בקליאו ותבין על מה אני מדבר).

אם יש משהו שההגה החשמלי טוב בהן (ואני ממש לא חסיד גדול שלו) הן נסיעה עירונית וחניות צפופות.

בקיצור, שווה לפחות לנסות.

פורסם

לאימי יש סוזוקי סוויפט אז אם יש לך שאלות עליו אני יוכל לענות לך על הכל, יש לי ניסיון איתו עיות ואני נוהג בו גם לפעמים.

סך הכל הסוויפט אחלה רכב, נוח , מרווח, ישיבה גבוהה, מאיצה מאוד יפה יחסית ל 1.5.

ואל תדאג מבחינת אמינות, רכב שהוכיח כבר את עצמו בעולם ובארצנו.

החבר הכי טוב של אבא שלי {זה שמטפל לנו ברכבים} הוא עובד מוסך מורשה של סוזוקי וקרייזלר.

הוא אומר שבנתיים לא נמצאה אפילו מכונית אחת אם איזו בעיה משמעותית.

רק מבאס שאין ESP שזה דבר מאוד חשוב בימינו, חוץ מזה היא בסדר גמור.

פורסם

אני ואימי ממש לא התלהבנו מהקליאו III - היא מעט יותר גדולה מהפביה ולמרות בסיס גלגלים ארוך יותר היא לא מרגישה מרווחת יותר (שזאת גם הנקודה בה הקורסה החדשה מאוד איכזבה אותי - והיא דווקא נחמדה לאללה).

האיבזור שלה מעליב, המחיר שלה גבוה מידי ואני ממש לא התלהבתי מתא הנוסעים שלה ואיכות החומרים שלו.

לקליאו 197 אני דווקא לא מתנגד :-P.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

למה שלא תשקלי דייהטו סיריון?

אישתי נוהגת בדייהטסו סיריון מודל 99 עם מנוע 1000, מאוהבת במכונית ולא מוכנה לשמוע על החלפה. המכונית בת 10 שנים, עשתה כ- 100 אלף ק"מ, האמינות כמעת מוחלטת, והיא מתאימה מאוד לנהיגה עירונית, קלה מאוד לחניה, זולה באחזקה, ומבוקשת כמשומשת.

• תוכן חדש...