Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הדרישות שהועלו, עדיף ללכת על רכב יפני כמו מאזדה 2 שאמינות רכבי היצרן אינה מוטלת בספק, הרכב הוא רכב חדש, יפה, בעל צריכת דלק ממוצעת לגודל ולנפח המנוע. לא הייתי הולך על רכב קוריאני ל10 שנים, כמה קיה ספיה רואים היום על הכביש???

לך על מאזדה 2 או אם הוא קטן, רכוש מאזדה 3.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סוויפט, אם היא לפחות חצי אמינה מהדגם הקודם יהיה זה רכב שאמך תהנה ממנו מאוד.

*לכמה מקרים יש ולא שמעתי אפילו תלונה אחת.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
סוויפט, אם היא לפחות חצי אמינה מהדגם הקודם יהיה זה רכב שאמך תהנה ממנו מאוד.

*לכמה מקרים יש ולא שמעתי אפילו תלונה אחת.

יש בעיה ידועה עם הלקה של הצבע .. מה נגמר עם זה (מבחינת היבואן) ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
לפי הדרישות שהועלו, עדיף ללכת על רכב יפני כמו מאזדה 2 שאמינות רכבי היצרן אינה מוטלת בספק, הרכב הוא רכב חדש, יפה, בעל צריכת דלק ממוצעת לגודל ולנפח המנוע. לא הייתי הולך על רכב קוריאני ל10 שנים, כמה קיה ספיה רואים היום על הכביש???

לך על מאזדה 2 או אם הוא קטן, רכוש מאזדה 3.

כמה יכולים אנשים להיות שבויים תחת סטיגמות?

גם לרכבים יפניים יש תקלות, ותתפלא - יש היום רכבים קוריאניים טובים.

מדובר על פאקינג רכב חדש, כזה שממילא יסע מעט מאוד ויוחזק במשך תקופה ארוכה. אין סיבה להיות בהיסטריה על אמינות במצב כזה, לא שאפשר לנחש אמינות מראש...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

במידה ואתה מסתכל על מחירים ושמירת ערך לאורך שנים, ניתן לראות מגמתיות -

רכבים יפניים שומרים על ערכם טוב יותר.

מוניטין האמינות שלהם גבוה יותר.

אף אחד לא אמר שקוריאנית, צרפתיה או תאילנדית אפילו לא תהיה אמינה,

אבל המאזדה 2 בנויה בצורה כזו שלפחות תאורטית (אף אחד לא נביא),

תתאים הכי טוב לפותח השרשור.

קומפקטית, חסכונית יחסית, נראית נחמד, ניתן לצפות לשמירת ערך טובה ובעלת מוניטין אמינות גבוה.

כמובן שלא כדאי לקנות תאוריות, אלא ללכת ולהשוות רכבים שונים בקטגוריה (בכל זאת אתם אמורים להשאר עם הרכב לאורך תקופה ארוכה).

שיהיה בהצלחה.

פורסם
אם אני ממליצה על הפאביה?

אני מאוד נהנת איתה, מאוד נעימה לי מכל הבחינות האפשריות.

ואוראל גם לי עם הפאביה אין בעיות אמינו למעט למעט למעט (!!!)

זה לא אוטו שאני יכולה למליץ עליו שיהיה אמין ל10 שנים הבאות.

ואם להיות כנה, אני דיי מפחדת מהיום שתגמר לי האחראיות עליו.

לסיכום:

לכמה שנים בודדות מומלץ ביותר. (צפו אבל לביקורים במוסך)

ל10 שנים, לא בלב שלם.

מדוע יש לי תחושה שהשרשור יכנס שוב לרדיו מילאנו ? (יש מצב שהיו לך תקלות חשמל, בגלל שהזמנת מרדיו מילאנו תוספות ?)

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אם כבר אנחנו בעיניין אז באותו הקשר יש לי שתי שאלות על הפאביה,

אם לא אצל רדיו מילאנו אז אצל מי להתקין?

שמעתי כול מיני דעות מנוגדות על הצריכת דלק שלה. יש למישהו הארה בעיניין? פשוט שמעתי על 1-7 ק"מ/ליטר וכאלה,

(השאלות שלי מיתבססות על הפאביה ספורט אוטומט גיר 6 הילוכים)

פורסם
אלון, זה אכן בגלל זה - רק חבל שנטלי שכחה לציין את הפרט הזה.

יש אנשים שלא מוכנים לקבל את העובדה, שהתקנות מקומיות לרוב זה זבל, ומה שמתקינים פה, לא קשור בכלום וכלום ליצרן ולאמינות רכביו.

פורסם

אלון, אני מסכים איתך - לנו יש ניסיון לא מועט עם הפביה ויש לי לא מעט מכרים עם פביות - כולנו מרוצים עד מאוד מהרכב (ופחות מרוצים מההתקנות המקומיות. למרות שיש כמה חבר'ה שזכו לרכוש בימי טרום רדיו מילאנו - בימי רדיו מרס).

אצל מי להתקין - לא ברדיו מילאנו זה בטוח.

לנו היה ניסיון מצויין עם "אפריל טקליין" - עשו עבודה מצויינת בפונטו.

לגבי צריכת הדלק - אין לי מושג - שלי ידנית.

חכה שבעלי האוט' יגיבו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם אני מבין נכון, הרי שמאחר ומחירי החדשות קרובות זו לזו, עדיף לרכוש רכב יפני מהסיבה הפשוטה שבמדינתנו הוא שומר על ערכו טוב יותר. תקנו אותי אם טעיתי.

פורסם

בהנחה שאתה מספיק מקורב ללוי יצחק, ו/או מסוגל לקבוע מראש מה יהיה ערכו של כל רכב אחרי X שנים, מכונית יפנית עשוייה להיות מסלול חיסכון עדיף (אם כי אפילו בבנק תקבל תשואה עדיפה).

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי את כוונתך.

כידוע במדינתנו לוי יצחק משקף את השוק שמשקף את לוי יצחק...

אבל לא נראה שבשנים הקרובות מר ישראלי ישנה את עורו ויתחיל לחשוב שפתאום האירופאיות אמינות יותר מהיפניות.

פורסם
כמה קיה ספיה רואים היום על הכביש???

כמה ראית על הכביש לפני 10 שנים??? :-P

רוני,

במידה ואתה מסתכל על מחירים ושמירת ערך לאורך שנים, ניתן לראות מגמתיות... מוניטין האמינות שלהם גבוה יותר.

נכון יותר לומר, מוניטין של פחות רגישות להזנחה...:roll:

נ.ב.

נמנה עם התומכים בהמלצה על מאזדה 2, כמענה לצרכי פותח השרשור ואימו (בהתבסס על המידע אשר ניתן ע"י פותח השרשור).

פורסם

אלון, אני מסכים איתך - לנו יש ניסיון לא מועט עם הפביה ויש לי לא מעט מכרים עם פביות - כולנו מרוצים עד מאוד מהרכב (ופחות מרוצים מההתקנות המקומיות. למרות שיש כמה חבר'ה שזכו לרכוש בימי טרום רדיו מילאנו - בימי רדיו מרס).

אצל מי להתקין - לא ברדיו מילאנו זה בטוח.

לנו היה ניסיון מצויין עם "אפריל טקליין" - עשו עבודה מצויינת בפונטו.

לגבי צריכת הדלק - אין לי מושג - שלי ידנית.

חכה שבעלי האוט' יגיבו.

אצלי הפאביה עברה כבר 1500 ק"מ ועדיין הצריכה עומדת על 1:7.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...