Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני סטודנטית שצריכה מכונית בעיקר להגיע ללימודים.

אני מחפשת מכונית קטנה, רצוי אוטומטית (אבל לא הכרחי) וכמובן חסכונית בדלק ובלי הרבה בעיות.

התקציב שלי עומד על עד 30000 ומעדיפה שנתון של 2000 ומעלה.

המליצו לי על דייהטסו סיריון או שרייד.

בחיפושים באינטרנט מצאתי בעיקר רנו קליאו ופיאט פונטו.

מה ההמלצות שלכם?

פורסם

בעיקרון גם הסיריון גם השרייד וגם הפונטו הם רכבים שייעשו את העבודה! אם את יכולה לימתוח עוד את הסכום אז פיאט פנדה לטעמי הכי מומלצת! גם סופר חסכונית גם אחזקה זולה וגם אפשר להשיג משנתון 2005 .

:fadein:
פורסם

סיריון בתקציב שלי זה שנתון 2000-2002 בערך ואני מוצאת בעיקר עם נפח מנוע 1000 שנראה לי קטן וזאת עם נפח מנוע 1300 אני בקושי מוצאת... ולגבי פיאט הדעות חלוקות הרבה אמרו לי לא להתקרב. :?

פורסם

נראה לי שאם תקני את השרייד ישאר לך אפילו קצת עודף, לחבר שלי יש אחת כזאת שמורה בטירוף, האמת היא גם ישנה מאד, מה שיאמר לזכותוזה שבמשך הרבה שניםחוץ מטיפולים היא צריכה רק דלק בשביל לנסוע, ולא נכנסת למוסך כלל

אחלה אוטו ממליץ לך מכל הלב ( 1300 סמק)

פורסם

פנדה היא אופציה מעניינת, אבל נטולת גיר אוטומטי "אמיתי". אם את בוחרת את הגרסא האוטומטית-רובוטית, חשוב לעשות סיבוב על הרכב כדי לוודא שאת מסתדרת עם אופי הפעולה של הגיר.

בכל מקרה, לא קל למצוא פנדה פרטית במצב טוב, אבל שווה לחפש כי המחירים כמו שכבר כתבו ברצפה והתמורה טובה.

סיריון עם מנוע 1000 פחות מומלצת. המנוע קטן, חלש ובעל שלושה צילנדרים. גרסאת ה1300 סמ"ק טובה יותר.

ולגבי הפונטו - תריצי חיפוש על הפונטו כאן בפורום. היא אחת ההמלצות הפופלאריות כאן בפורום בתחום התקציב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...