Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

לפני שלושה חדשים קיבלתי דו"ח חנייה בת"א על השימשה. בנתיים שכחתי מזה לגמרי. השבוע נזכרתי בזה והוצאתי אותו. הדו"ח ניתן לי לפני שלשה חודשים, ככה שאני חייב לשלם עכשיו. אבל מצד שני מעולם לא נשלח אלי העתק כלשהו לבייתי. כלומר אם הייתה טיפה רוח והדו"ח היה נופל, מעולם לא הייתי יודע על קיומו.

מה אני אמור לעשות? להמשיך להתעלם מהדו"ח עד שיגיע אלי העתק בדואר? או שבכלל אין דבר כזה העתק בדואר...

תודה

פורסם

הרכב שקיבל את הדו"ח רשום על שמך?

הכתובת שלך במשרד הפנים מעודכנת ונכונה?

אם האוטו רשום על מישהו אחר, הוא קיבל משהו?

אם ענית על שתי השאלות הראשונות לחיוב ולאחרונה לשלילה, חכה לדו"ח כי הוא אמור להגיע.

אם לא יגיע...הרווחת.

אבל, מניסיון מר עם רשויות מקומיות, נדיר שהדו"חות האלו נשכחים. הם תמיד מגיעים עם ריביות כאלו ואחרות.

אם זה דו"ח של 100 ש"ח, זה לא שווה את ההתעסקות, לך שלם וזהו.

אם זה יותר...לשיקולך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מכיוון שלא עברו 3 חודשים, לא נשלחה אליך שום תזכורת.

במידה שלא תשלם, תישלח אליך כזו (למיטב ידיעתי, עיריית ת"א שולחת דואר רשום באופן מיידי, יש עוד עיריות ששולחות קודם הודעה לא רשומה, ואחריה אחת בדואר רשום, שמחייבת אותך).

כל עוד נשלחה תזכורת במהלך שנה (שנתיים, אם הרכב על שם חברה, שכור או ליסינג), לא ניצלת מהדו"ח.

אתה יכול לשלם עכשיו, או (אם אתה מעוניין בעוד אשראי חינם :wink: ) לאחר קבלת התזכורת.

פורסם

הרכב רשום על שמי.

במהלך שלושת החדשים האחרונים העברתי כתובת במשרד הפנים, אך הכתובת הישנה היא של הורי ככה שאם יגיע משהו הוא יגיע אליהם.

זה דו"ח של 250 ש"ח (כי זה היה במוצ"ש ברידינג). לפי מה שהבנתי גם אם אני אקבל את התזכורת רק עכשיו (אחרי שלושה חודשים) היא תיהיה עם ריבית? מה זה גרמניה? ואם באמת לא הייתי רואה את הדו"ח שעל השימשה? יש רשולחים תזכורת עם ריבית?

פורסם

תריץ חיפוש, הנושא נידון בעבר.

בקיצור, הקנס על איחור מתחיל רק מהגעת ההודעה למענך כפי שהוא מעודכן במשרד הפנים. אם אתה מקבל הודעה לאחר מספר חודשים עם תוספת פיגור, אתה יכול לכתוב להם מכתב שמפרט שלא קיבלת את ההודעה ולבקש את מספר האסמכתה של ההודעה הראשונה שכביכול נשלחה אליך.

• תוכן חדש...