Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון תבדוק את כל מה שהוא התחייב עליו..כלומר גש לבדיקה במכון.

תבדוק אם אין הבדלי צבע בדלתות/כנף וכו' כי אז זה אומר שהוא עבר תאונה או משהו קרה לחלק וזה יוכל להוריד את המחיר.

הקילומטרז' נישמע נחמד-אני עברתי ב6 שנים מה שהוא עבר ב16 אז נישמע טוב.

בכללי האוטו נישמע במצב טוב.

פורסם

תודה על הטיפ אחי, אבל עדיין לפני שאני הולך למוסך... אני בא אליו לראות תאוטו ולעשות סיבוב

איזה דברים חשובים אני צריך לשאול אותו... ?

פורסם

ברוך הבא לפורום הייעוץ.

להבא אתה מתבקש להקפיד על כותרת עניינית להודעות שלך. קרא את השרשור הדביק שבראש הפורום כדי להבין איך לכתוב כותרת טובה. הפעם אני אערוך אותה עבורך.

לגבי האיביזה הנ"ל - הקילומטראז' חשוד וזה נראה כאילו הרכב אחרי צבע כללי (וזאת גם הסיבה שאין אף שריטה). בנוסף המוכר מריח כמו סוחר רכבים פוטנציאלי.

בקיצור, יש לך את כל הסיבות בעולם לחשוד במכירה הזאת עוד לפני שהרמת טלפון לבחור והתחלת לשאול שאלות.

מה לשאול ומה לבדוק - שוב, קרא את השרשורים הדביקים שבראש הפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כשמחליפים מנוע הקילומטראז' לא מתאפס. יש ברכב עוד מכלולים חוץ ממנוע והקילומטראז' מסמל את כל מה שעבר הרכב מאז שעלה לכביש, ולא משנה מה מצבו עכשיו.

אז יופי, יכול להיות מנוע תקין, אבל תצטרך להחליף בולמי זעזועים, משאבת דלק, אלטרנטור, מצבר, סטארטר, מזגן, דשבורד, מושבים קרועים וכו', כי האוטו עצמו עבר 400,000 ק"מ.

• תוכן חדש...