Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש מושג איך פורצים או משחררים מנעול של מולטילוק שנועל על ידית ההילוכים.

ניסיתי לשים ספריי WD-40 לשחק עם המנעול חצי שעה אך כלום.המפתח נכנס עד הסוף,אבל ממאן להסתובב ימינה או שמאלה אפילו לא באלפית האחוז.פשוט הוא נכנס רק ישר עד הסוף ויוצא.אי אפשר לסובב אותו בכלל.

יש איזה פורץ מנעולים מומלץ?

בתודה מראש

שי

נ.ב-אני מאיזור רמת גן.

פורסם

אם אני לא טועה וזה הדגם המדובר.

שים לב שישנם 2 ברגים המחברים את המנעול עצמו, ללוחית הפלדה שיוצאת מנקודת העיגון.

אם תסתכל מכיוון כניסת הפרסה, תראה את הברגים, יתכן ובגלל הזעזועים החוזרים ונשנים, הברגים התרופפו ולכן יש תזוזה של הלוחית והמנעול עצמו, לכן אתה אינך מצליח לפתוח.

הצעה שלי, תפתח מעט את הברגים ותשחק עם המנעול עד שיהיה בקו ישר עם חורי כניסת פרסת המנעול, ובמקביל תנסה לסובב.

בהצלחה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

תודה רבה.אני אבדוק את העניין מחר.כבר התקשרתי לכמה פורצי מנעולים המחיר נע בסביבות ה-250-300 ש"ח לניסור על ידי דיסק.

מקווה שלא אצטרך את זה.

שי

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה לחתוך את הפרסה עם דיסק בכוחות עצמך? לשלם על זה 300 שקל?! תעשה לי טובה.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

עדיף לנסר בעזרת גקסון עם מסורית מתכת את הברזל שהמנעול יושב עליו. לאט אבל בטוח, מי רוצה גיצים בתוך הרכב? :?

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

עדיף טיפה גיצים ברכב, שאתה עושה אותם, מאשר לשלם 300 ש"ח על הגיצים האלה...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

באיזה הילוך הרכב נעול?

אם בראשון, והרכב סמוך לתחנת כיבוי אש, בקש מהם יפה (אני מאמין שיסכימו) לחתוך את הפרסה עם תוכי, בלי גיצים ובלי שטויות, והסע לשם את הרכב באיטיות.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

מאוד לא כדאי לנסר עם דיסק בקירבת זכוכית, ברגע שגיצים פוגעים בזכוכית נשאר סימן, מתוך ניסיון.

רק מסורית וקצת סבלנות, בהצלחה.

פורסם

מסכים ומחזק את גיורא, הגיצים חודרים לזכוכית וניתקעים שם מניסיון.

עדיף ליקנות מסורית עם שיניים קטנות לחיתוך ברזל שמתחברת לג'קסון ולאט לאט לנסר.

אני לא יודע אם זה אפשרי אבל יש את הקאטרים הגדולים שחותחים מוטות בניה, אולי שווה לנסות, למרות שניראה שיהיה ממש קשה.

קח בחשבון שאם אתה מפעיל דיסק ברכב אתה עלול ליגרום לשריפה ולהרס השמשות.

רק אם תעטוף טוב את כל פנים הרכב עם בידוד כלשהו כמו נייר כסף(מי המטורף שיעשה את זה?) אז רק תוכל להפעיל דיסק...

יקיר.

• תוכן חדש...