Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם אני חדש כאן וגם בתחום האודיו לרכב אני בא מתחום האודיו הבייתי.

אני צריך את עזרתכם בחוות דעת על רכבי אודיו למערכת לרכב שאני מתכוון לקנות,

אז קודם כל המערכת הולכת להיות מותקנת בג'יפ סופה סגור ולכן אני רוצה שיהיה למערכת ווליום ועצמה חזקה בגלל החלל הגדול אבל גם האיכות חשובה לא פחות.

רכיבי המערכת שחשבתי עליהם:

מגבר: MAC AUDIO Z4200 או LANZAR VIBE 431 או JBL GTO75.4.

רדיו דיסק: Pioneer DEHP5950IB

רמקולים: Pioneer TSA6991S או Pioneer TSA6992S

סאב:Pioneer TSW307D2 או Lanzar MAX12

תגידו לי אם אני בכיוון הנכון למערכת איכותית ועצמתית .

תודה.

פורסם

פרט קצת יותר, הנתון הכי חשוב פה חסר, מה התקציב? מה לגבי סט קומפוננט?

בכל מקרה הרמקולים של פיוניר לא מומלצים, הרמקולים שמגיעים לארץ פשוט תת-רמה, ה-HU לעומת זאת בסדר גמור, לגבי המגבר הייתי ממליץ על ה-JBL.

בנוסף לזאת אני ממליץ בחום להריץ חיפוש פה בפורום יש מלא נושאים\שרשורים שנפתחים פה מדי יום על אותם הנושאים, תקרא קצת ותחזור קצת יותר מבוסס.

פורסם

התקציב שלי הוא בערך 3000 ש"ח,ואני רוצה לקנות רמקולים 6X9 ולא קומפוננטים בגלל שאני לא יכול לשים אותם בדלתות (אני לא סומך על הדלתות של הסופה למי שיודע חדירת מים אבק וכו'),לרמקולים חשבתי לבנות בוקסות ולמקם אותם מאחורה ולכן אני צריך רמקולים חזקים כי אני לא יכול לשים רמקולים מקדימה.

פורסם
ברוך הבא,

תעשה חיפוש , תקרא, תשנה את הכותרת (שרשור אחד כבר ננעל לך)

+1

לגבי קומפ' וכו', בתור בעלים של סופה [גם סגורה] לשעבר, אל תשלה את עצמך שאתה הולך לקבל משהו שמזכיר סאונד נורמלי בג'יפ הזה. בטח לא בנסיעה.. ועוד אתה מתחום האודיו לבית..

אתה יורד הרבה לשטח? מים? בוץ? שמור על הרמקולים, מגבר, סאב..

בניית או קניית תיבות לרמקולים 6X9, זה אחלה בג'יפ, כי אין איפה להתקין רמקולים בדלתות.

אבל אם אתה בכ"ז רוצה לנסות להפיק משהו טוב, תבנה/תרכוש תיבות לקומפ' - ולך על איזה סט קומפ'. ככה אני עשיתי.

הZ4200 והJBL אחלה מגברים שיש עליהם ביקורות מצוינות כאן, בצע חיפוש.

לגבי הרמקולים והסאב שציינת, חפש דברים אחרים..

פורסם

אני כבר המון זמן לא יורד לשטח משהו כמו שנתיים חוץ מלחוף הים פה ושם.לגבי האוסטיקה בג'יפ הזה היא לא הכי טובה אבל גם לא רעה, לדוד שלי יש גם סופה סגורה יש לו מערכת סאב רמקולים מגבר ורדיו דיסק ושומעים איכותי וחזק.

לגבי זה שאני בא מתחום האודיו,אז תתפלא לשמוע אני אוהב יותר סאונד של מערכות לרכב ושמעתי הרבה מערכות איכותיות של בית של אלפי שקלים ויותר ולדעתי מערכת טובה של רכב עולה על מערכת טובה של בית.

פורסם

שמעתי מערכות לבית מעולות ולי עצמי יש בבית מגבר של ROTEL ורמקולים של וורפידל טובים מאד,מה שאני אוהב שבמערכות של רכב שומעים הכל מודגש ובולט ויש כאלה שיקראו לזה סאונד אגרסיבי אבל אני ועוד הרבה אחרים אוהבים את זה.

פורסם

אני יודע שאנחנו חורגים מהנושא אבל עוד תגובה אחרונה לסגור תנושא.

ולי עצמי יש בבית מגבר של ROTEL ורמקולים של וורפידל טובים מאד
שמעתי מערכות לבית מעולות
מה בדיוק עשה את המערכות ששמעת מעולות?

אם לאוזניים שלך Wharfedale זה טוב מאוד שיבושם לך, אבל לפי דעתי השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך זה האם זה טוב כי המוכר בחנות אמר לך שזה טוב? או כי לחברים שלך יש את זה והמליצו לך? או שישבת ושמעת רמקולים שונים מכל הגוונים ובאמת זה מה שנשמע לך הכי טוב? אפשר לדעת למה השוות את ה-Wharfedale ?

כשבחרת רכיבים למערכת שלך לג'פ למה בחרת פיוניר? כי שמעת וזה מסתדר לך? או מסיבות אחרות? ואם שמעת וזה טוב לך אז למה פשוט לא לקנות פיוניר וזהו? מה שאני מנסה להגיד לך זה שתתחיל לשמוע עם האוזניים רמקולים ותשים את כל השאר בצד.

תאמין לי שאין שום מערכת באוטו שיכולה לעלות על מערכת ביתית ברמה, שלא תבין לא נכון יש כאלה שמגיעים לתוצאות מדהימות אבל לא לרמה של מערכת סטריאו ביתית שמכוונת היטב עם חלקים שנבחרו בקפידה, אני יכול להעיד על עצמי שאני תמיד לוקח reference מהמערכת שלי בבית לאוטו ולא להפך.

פורסם

אוקיי התקציב עד 3000 ש"ח

הבחירה שלי לקנות פיוניר היתה אחרי שדיברתי עם כמה בעלי מקצוע שאמרו לי שאי אפשר לשים ברכב הזה רמקולים עדינים מבחינת עצמת שמע וגם מבחינת אופי הצליל שלדבריהם צריך להיות בולט וחזק בגלל שזה לא הרכב הכי שקט שיש והאמת שאני עדיין לא סגור עלהפיוניר ולכן באתי לכאן כדי להתייעץ איתכם ואני שוב מודה שאין לי רקע גדול והבנה גדולה במערכות של רכב ולכן צריך את דעתכם.

תודה.

פורסם

ראיתי קומפוננט של רוקפורד דגם הT שנמכר בארץ משהו כסוף... מותקן בסופה סגורה, בגג מעל הדאשבורד, מין תיבה מלבנית לכל הרוחב, עם ציפוי עור... משהו יפה... זה יוצא שהרמקולים מנגנים מעל/מול הפנים של הנהג... לא יודע כמה זה אופטימלי אבל לדעתי עדיף במה קדמית במקום במה אחורית בלבד...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...