Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

התקנתי קסנון ברכב אך לאורות הנמוכים בלבד, קצת מפריע קצת לעין שהאורות חניה הם מנורות רגילות (צבע צהוב) ומכוון שהם דלוקים ביחד עם אורת הדרך יש חוסר התאמה בגוון הצבע וכנ"ל גם לגבי האורות הגבוהים.

חוץ מהפתרון של להרכיב עוד סט קסנון לאורות הגבוהים האם יש פתרון זול יותר על מנת לאזן את הגוון של אורות החנייה והגבוהים שיהיו דומים בגוון לקסנון מבלי "לכער" עוד יותר?

פורסם
לשים לדים כחולים או שקופים.

OK... אני מניח שאתה מתכוון לאורות החניה, בחיפוש באתר מצאתי המון חילוקי דעות לגבי הלדים השונים שיש בשוק, האם יש לדים מומלצים ספציפית לשילוב עם קסנון?

מה עם האורות הגבוהים? האם שווה בכלל להתעסק איתם בלהחליף אותם לנורות דמוי קסנון? קראתי בפורום שה-PHILIPS DIMANODVISON מומלצות, האם הם אכן הכי טובות?

פורסם

לפי דעתי שים לאורות חניה לדים מתאימים, לאורות הגבוהים מה אתה צריך להשים קסנון או משהו כזה? כמה כבר אתה נוסע איתם

פורסם

תבדוק יחידות OEM של Hella לGTI. הן למעשה הקסנון המקורי מהמפעל, ואפשר לקנות אותן כיחידות שלמות (כל יחידת התאורה). זה לא סיפור זול, אבל אמור לתת קסנון גבוה ונמוך, בלי אלתורים וקומבינות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ניראה לי הסתבכתה,יש לך קסנון רגיל,לא בי קסנון,ואתה מחפש אורות חנייה כאלו שישתלבו עם האור של הקסנון,נכון?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
ניראה לי הסתבכתה,יש לך קסנון רגיל,לא בי קסנון,ואתה מחפש אורות חנייה כאלו שישתלבו עם האור של הקסנון,נכון?

יכול להיות שיש לי קסנון רגיל אבל למה הסבכתי? למה בקסנון בי האורות חנייה גם הם קסנון???

פורסם

בקיצור אתה רוצה שהאורות חנייה שלך יהיו בצבע הקסנון?קנה לדים,15-20 שקל לזוג וזהו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...