Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מאמין שכולנו "נדלקים" לספר על האוטו, הפרטים הקטנים, והעתיד המזהיר.

לי למזלי אין את בעית הזיהוי.

אכן, זה חלק מהכיף !

לא מזמן כשעצרתי ברמזור עמדה לידי מכונית עם כל המשפחה בתוכה. הנהג (איש בגיל ה 50-60) פתח את החלון ואמר עם חיוך גדול: "תשמע, החזרתה אותי עכשיו 30 שנה אחורה."

באמת שברוב רובם של המיקרים זה כיף, רק כשנוגעים ולא יודעים להתייחס בכבוד זה מרגיז.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דווקא נהנה מכל השאלות על "מגרדת האסבלט" שלי :-). אני גם נוסע באוטו פעם בשבוע אז זה לא כזה מציק. מה שכן, אני שונא את השאלה "כמה האוטו שווה?"...

בישבילי אין לה מחיר.

35hl204.jpg

29e6g06.jpg

פורסם

אוף-טופיק:

ת'שמע גנה,אם בעתיד אני ארכוש בימר סדרה 3 של סוף שמונים - זה יהיה רק בגללך!

אני פשוט מזיל ריר כשאני מסתכל עליו :shock:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

סקרנות היא דבר טבעי והתשובות למנומסים היא בהתאמה אך הבעיה מתחילה עם תחקירנים למינהם.

הנה דוגמא:

"תגיד איזה מנוע זה?"

"כמה במחירון?"

"היה כזה לדוד שלי, מוכר?"

:twisted::twisted::twisted:

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם
אני דווקא נהנה מכל השאלות על "מגרדת האסבלט" שלי :-). אני גם נוסע באוטו פעם בשבוע אז זה לא כזה מציק. מה שכן, אני שונא את השאלה "כמה האוטו שווה?"...

בישבילי אין לה מחיר.

35hl204.jpg

29e6g06.jpg

אפשר שאלה?

איך אתה עובר פסי האטה עם הדבר הזה, עזוב מה קורה אם עובדי העירייה ציירו את קווי ההפרדה קצת גבוה מדי?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שלום לכולם

השאלה שמסקרנת אותי היא-מה אתם עושים? עונים לכל אחד באדיבות או מתעלמים{כי זה לא נגמר}?

סתם סקרנות לעת ערב

תודה

ברשותי סאאב סונט , והיא דורשת המון תשומת לב, מבטים, עצירות מצד שוטרים מסוקרנים וכמובן אזרחים.

כל מפגש הוא אחר והרבה פעמים גם מהנה... חלק לא קטן מהאנשים שפונים אלי ב"אתה מוכר" אין להם מושג איזה רכב זה.

אני משתדל להיות אדיב ומנומס, גם כי זה אופיי, לעיתים זה קצת מרגיז, אך לרב, אם אני לא ממהר ויש לי זמן,

והאדם לא ישראלי ברבר,וחושב שמגיע לו את היקום, אני אפילו מזמין אותו לשבת ליד ההגה (המפתחות אצלי בכיס).

הבעיה שלפעמים המאמצים שהם משקיעים להגיע אלי מסכנים את שאר הנהגים בכביש...

זה מרגיז שמת"א לחדרה עוצרים אותך 3 שוטרים ..."לבדוק תעודות" עאלק, ואז מתחילים לברר פרטים על הרכב.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
כולנו גאים ברכבים שברשותינו ולכן התגובה הראשונית של המתענינים היא חיוך.

לחיוך, עונים בחיוך וכן בתשובה הולמת ובסבלנות. מי שאין לו סבלנות, לא יכול להיות בעלים של רכב אספנות.

ברור שתהיה התענינות בכל רכב מיוחד ואנו מקבלים אותה באהבה. כן, גם אנחנו לא אוהבים מציקים למיניהם ובעיקר את אלו שאוהבים להסתכל בידים. אך זה לא מוריד מאומה מההנאה ב"להשוויץ" בתכשיט.....

בוא לאחד המפגשים של המועדון המפורסמים כאן ותבין.

תשובה יפה, מסכים כמעט עם כל מילה.

רק אני חושב שחלק מהעניין זה להסתכל בידיים (בגבולות הלא עושה נזק וברשות).

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אומנם אין לי רכב אספנות, אבל היא מיוחדת (יחידה בארץ), והתרגלתי כבר מזמן לכל הנעיצות מבטים ושאלות הזויות.

מה שהכי נחמד לשמוע זה אנשים שמתווכחים איזה דגם הרכב... ותאמינו לי שמעתי כמעט בכל...

attachment.php?attachmentid=81638&d=1174489185

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

פרק מעלילות סופי (מהפכה במשפחת המלוכה) להנאתך:

עלילות סופי בעיר הגדולה (והענייה בישראל):

מאז מיסוד היחסים בינינו בצורה רשמית וחוקית, סופי ואני מרבים לבלות ביחד זמן איכות, המתחלק בדרך כלל לשנים...סופי מפורקת לחלקים (עם סיבה או בלי)... או סופי ואני על כבישי י-ם, כמות התגובות והערות לה אנו זוכים בכל נסיעה כזו, מעלה בפני לא פעם רצון אמיתי להעלותם על הכתב ולשתף אתכם בחוויה.

הישראלי המצוי הרי לא יתאפק מלהביע דעתו על רכבך, גם אם דעתו ניגזרת מעולם מושגים שונה לגמרי משלך...והתגובות מתחלקות לשניים...בדרך כלל מבט הערכה של מבין עניין ואומר יופי של כלי, הווספה הזו הכי טובה שיש...גם לי/לאבי/לאימי/לאחי/לעסק שלי היתה כזו...וכאשר הם שומעים שהיא ילידת 1969 ישר עולה מבט מצועף בעיניהם והאגודל מונף כלפי מעלה, והם מוכנים לתת לי באותו הרגע את הרכב שלהם תמורת סיבוב...החלק השני, שחלקם אפילו מכיר אותי אישית שואל: "אז מה זה מה שהמשטרה נותת לך?"...או "מה אין לך כסף לאוטו נורמאלי עם המשכורת שלך?"

לאלה כבר מזמן הפסקתי לענות ולנסות להסביר עניין... לאחרונה גם פיתחתי תשובה חדשה: "אישתי זרקה אותי ולקחה הכל...זה מה שנישאר לי."...לא תאמינו איך השיטה זו פועלת...מבטי השתתפות כניים עולים על פני הנשמות הטובות... וחלק מהם אפילו מציע עזרה...זוהי גם דרך נהדרת להכיר את החברים האמתיים שלך, אישתי כבר קיבלה טלפון בסגנון: "סוף סוף זרקת את הנבלה, מה את עושה הערב?" בקיצור, נשמות טובות...ומה מתוכנן הלאה, סופי כבר מרגישה שהגענו לשלב שאפשר כבר לצאת לטיול גדול יותר, מחוץ לעיר, למרות שאני עדיין רוצה להחליף קודם את מיכל הדלק שלה, על מנת שסוף סוף תהיה לי אינדיקציה אמיתית מתי ניגמר הדלק במיכל ...(כזכור ניתן לנסוע רק כאשר ברז הדלק, במצב רזרבה בגלל סתימה במיכל) השבוע נחליט מה לעשות... בכל מקרה שתהיה שנה טובה לכולם-רן

הקטע לקוח מתוך השירשור הגדול עם מי שכבר קרא הסליחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אין בעיה עם פסי האטה :-) אם נוסעים לאט. יש כאלה שצריך לנסוע טיפה באלכסון. כבר עשיתי נסיונות ועברתי את פסי ההאטה הכי גבוהים בחיפה. בכל אופן בורות בכביש אני משתדל לעקוף. אם הכביש באמת על הפנים ויש מאחורי רכבים אני פשוט עוצר בצד, נותן להם לעבור ואז נוסע לאט.

אני מאמין שאם הייתי נוסע על האוטו כל יום זה היה מעייף ומציק אבל ליום יום יש לי קטנוע:-)

אגב התמונה קצת ישנה, כיום יש לה כבר ספויילר m technik מקורי וממחר גם פנסים קידמיים מושחרים ופנסי ערפל מושחרים ויש גם רשת נגד רוח בדרך מחו"ל.

main.jpg אגב העיניין עם השאלות של המחיר מעצבן כי זה בדרך כלל בא מאיזה מישהו שחושב שהאוטו שווה איזה 2000 שקל כי זה אוטו משנת 89. זה שהרכב ישן לא אומר שהוא זול. במקרה של רובכם פה הרכבים הם רכבי אספנות וחלקם שווים מאות אלפי שקלים, אז אם בן אדם שנוסע על פייסטה מתפרקת ישאל אם אתם מוכרים ואז ישאל כמה האוטו שווה ובתגובה יגחך או משהו בסגנון זה די יעצבן. ככה לפחות זה אצלי.

פורסם
מזדה 323C מנוע 1500 90 כח סוס

עומר.

תיקון:

מזדה 323C BA מנוע 1500- Z5

110 כ"ס (המנוע הוא בגירסא היפנית- 2 קאמשפטים).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אה החלפת לה מנוע? תתחדש

אני יודע שהיא באה לארץ עם מנוע של 92 כ"ס, ויש אישור למנוע של 130~ כ"ס באותו נפח

עומר

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תוכן חדש...