Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום גם אני מעוניים ברכישת קומפוננטים ורציתי לדעת מה זה הדוטק אוביישן ואיך באנגלית רושמים את זה?

ודרך אגב איך הקומפוננטים של magnat?

פורסם

שלום לכל מי שענה לי ותודה רבה על העזרה.

היום קיבלתי מייל מסאונדר עם מספר אופציות לרמקולים שהם מקבילים או דומים לדוטק אוביישן.

הרמקולים שהם המליצו לי עליהם הם:

Boston Acoustic s60

rainbow slx 265

cdt audio cl-62

kicker ds620

המגבר שיש ברשותי הוא- jbl gto 75.4. הרמקולים צריכים להתאים כמה שיותר עבור המגבר שיש לי.

חשוב לי לציין שאני לא מתכוון לשדרג את הסט הזה בעוד חצי שנה- שנה. זה סט ישאר איתי כל עוד הרכב אצלי או אפילו יעבור לרכב החדש שיהיה לי אחר-כך.

איך הרמקולים האלה בהשוואה לדוטק אוביישן? האם מישהו התנסה עם אחד הדגמים שצויינו פה?

בנוסף אני אשמח להמלצה לרמקולים אחוריים 6.5. אני יודע שמומלץ יותר לשים סאב אבל אני צריך את הבגז' שלי ואני לא ממש אוהב סאבים.

בנוסף אני רוצה להמליץ בחום על השירות של סאונדר הם ממש לא מנסים לדחוף לי דברים או לתת לי מה שיש להם במלאי כמו שצויין פה.

הם חבר'ה מקצועיים שמבינים עניין. עם שירות מצויין!

תודה מראש,

דורון ריבניק.

פורסם

הדוטק מתומחר בארץ במחיר נורמאלי ומאוד דומה לחו'ל , שים לב שכל הסטים החדשים מתומחרים באותו מחיר אבל לרוב הם הסדרות הנמוכות שלא מגיעים לעפעף של דוטק . הרץ הי

י אנרגי' או דוטק , לא הייתי מחפש משהו אחר .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

גם אנוכי מצטרף להמלצה של הדוטק. לטעמי הסט הטוב ביותר בתקציב הנ"ל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
בגלל שמועה (שנשמעת לי חסרת כל ביסוס) שיש בעיית משווקים למורל בארץ אתה לא קונה דוטק?! .

תקרא מה shorlakk כתב כאן:

לפני כחודש הוחלף המפיץ של מורל במפיץ חדש,

ובחלק מהחנויות אספו את הסחורה שלהם,

כרגע יש מפיץ חדש והכל בסדר גמור.

.

כנראה שזו לא שמועה , והייתה איזו בעייה,

אגב,יש לך מושג מי המפיץ החדש , ויותר חשוב , למה אספו את הסחורה בחזרה?

נ.ב.

לפותח השרשור - למה אתה לא עושה חיפוש? :evil:.

ביקשת חוות דעת לCDT וגם לrainbow ,

אם היית טורח לגגל , כנראה שהיית מבין שCDT-CL 62 זה סט שלם .

תסתכל בwoofersetc.com

קישור .

אני לא רוצה להגזים ,ולומר שבמידה והיית עושה חיפוש בפורום ,

כנראה שהיית מוצא את ההודעה הזו של איתמר,

אם אתה נעול על דגם מסויים (ואלוהים יודע איזה דגם, יש להם מליון סדרות ותת סדרות לכל רמקול) אני מציע לך לקרוא עליו קצת בחו"ל.

איתמר.

מתוך השרשור שכותרתו, דרך אגב, היא "CDT AUDIO ".

אגב, אני ממליץ על דוטק אוביישן , אם אתה לא בטוח לגביהם- אתה יכול לשמוע אותם במפגש.

.

ZZR

פורסם

מי ששיווק עד היום את מורל בישראל היתה חברת UZEB.

עכשיו הוחלף המשווק והיום מי שמשווק את מורל זה "ניפון אירופה" (היבואנים של היפוקניס,קראנץ' וכו').

אני לא מבין למה מדובר על משהו בעייתי?.

למוצר יש אחריות והמפעל הוא פה בארץ אז מה הבעיה?:shock:.

מה זה בכלל משנה מי בכלל משווק אותם?

under construction..

פורסם

האחריות הינה אחריות יצרן ואינני מבין מה זה משנה מי המשווק שלהם. כפי שאמרתי, החלפת יוזב לניפון הייתה, מטבע הדברים, כרוכה בהליך ביורוקרטי. כרגע החנויות מתמלאות שוב וזהו.

פורסם

כן, אבל אני מעוניין שהמתקין שמתקין לי את הרמקולים גם יקח אחריות על המוצרים שהם מוכרים.

זאת אומרת שאם קורה משהו למוצר שאני קונה אז אני אגיש למתקין הוא יפרק את הרמקול וישלח אותו ליצרן וירכיב אותו חזרה.

סאונדר לא מוכנים לקחת אחריות על המורל דוטק. הם טענו שהם אכלו מספיק קש עם הרמקולים הללו.

גם עם האוביישן. שלפעמים טוויטר אחד עובד חלש יותר מהשני ושיש להם בעיות אמינות.

הם מוכנים לקחת אחריות על העבודה ועל המוצרים שהם ממליצים עליהם ומכירים אותם מניסיון אישי שלהם.

הם לא אומרים לי את זה כי זה מה שיש להם במלאי- אני סומך על החנות הזו ומאמין להם בעיניים עצומות.

גם השירות שהם נותנים לי ומייעצים לי, שולחים לי מיילים הם בסדר גמור.

אשמח לקבל חוות דעת על אחד הרמקולים שפרסמתי קודם:

Boston Acoustic s60

rainbow slx 265

cdt audio cl-62

kicker ds620

בנוסף לזה דיברתי עם ניפון- הבעלים שם הוא אמר לי שכרגע הם המפיצים של- MOREL, ועכשיו אין יותר בעיית זמינות למוצרים שלהם.

בנוסף לזה האחריות היא דרכם בלבד. לא דרך היצרן עצמו שנמצא בנס-ציונה.

אשמח לקבל עזרה נוספות בבחירת רמקולים,

דורון ריבניק.

פורסם

קשקוש כזה לא שמעתי הרבה זמן.

הדוטק זה אחד הסטים הכי נמכרים בישראל.

אני לא יודע על שום בעיית אמינות בסט הזה ,בנוסף לכמות היסטרית של אנשים בפורום היה להם סטים כאלו ואף אחד לא התלונן על כלום.

גם לי ברכב היה את הסט הזה.

אז מה?, בפורום שכולם עוסקים פה באודיו לרכב על בסיס יומי אין כלום ורק אצל סאונדר יש בעיות? אולי הבעיה היא אצלו?

אין דבר כזה רמקולים לא אמינים, אם אני הצלחתי לכוון עשרות מערכות עם אלמנטים של מורל ולאף אחד לא קרה כלום אני כנראה לא קוסם.

אין דבר כזה רמקול עם בעיית אמינות, יש מתקין עם בעיית מקצועיות.

ואם כל הכבוד לסאונדר, להגיד שהוא נותן אחריות רק על מוצרים שהוא ממליץ עליהם זה הבולשיט הכי גדול ששמעתי.

כנראה שאין מספיק רווח על הסטים האלו בכדי שהוא יתעסק איתם.

מעניין, שהוא מכר את הסחורה של הרץ הוא אמר שזה הסטים הכי טובים בעולם, היום שהוא כבר לא עובד איתם זה פתאום הפך להיות זבל.

כנראה שאותו דבר קרה עם מורל.

הספיק לעבוד עם הסוכנים ומאז זה "לא אמין".

under construction..

פורסם

אתה בעצמך טענת שהייתה בעיית אמינות ,

תקרא את מה שכתבת לפני כמה שבועות:

כפי שכבר כתבתי בעבר.

הMT12 הוא שדרוג של הMT11, השוני בא רק בעיבוי המובילים הפנימיים.

בעבר הייתה בעיה של נתק במובילים לסליל של הטוויטר, ועקב כך מספיק בעיית DC קלה או עיוות גבוה על מנת להגיע למצב של נתק.

הטוויטר קיבל זוג מובילים חדשים שעבים יותר מקודמיו והפך להיות טוויטר "עמיד" יותר.

נלקח מהשירשור הנ"ל.

נ.ב.

לדעתי מדובר בסט מעולה,

אבל אם החברה עשתה שינוי- כנראה שהייתה בעייה כלשהיא.

מידן.

.

ZZR

פורסם

מידן חוץ מלצטט אותי, אתה גם קראת את מה שכתבתי?

"נתק במובילים לסלילים עקב בעיית DC או עיוות גבוה".

זה לא מעיד על טיבו של המוצר, אלא זה מעיד על טיב המתקינים.

DC זה לא בעיה של מוצר, אלא שפע המגברים הסיניים הזולים הפזורים להם ברחבי ארצנו כמו פטריות אחרי הגשם.

עיוות גבוה, היא תוצאה של שימוש לא מקצועי ע"י המתקינים במגברים= טעות אנוש.

הסיבה שמורל שינו את זה זה רק על מנת שיהיה להם שקט מהמתקינים שחלקם הגדול לא יודע ממש לעבוד בצורה מקצועית.

מתקין אודיו ברכב זה מקצוע, לא כל מי שיודע לחבר דיבורית או קודנית יודע לעשות זאת.

מה יותר קל?- ללמד את כל המתקינים לעבוד? או לעבוד על המתקינים ולתת להם מוצר עמיד יותר.

קצת להפעיל את ההיגיון..

under construction..

פורסם

דורון,

ברור שהמשווק הוא הזרוע המבצעת של נתינת ולקיחת אחריות. הרי אם האאודי A3 בת השנה שלך שבקה את מנועה למוות, אתה לא פונה לאאודי בגרמניה כי אם לצ'מפיון המשווק שלהם. זה ברור.

אם אני רוצה לדון את סאונדר לכף זכות, אני יכול לומר שיתכן והוא ניתקל באותן בעיות כפי שניר ציין בת'רד שצירפת, בעיות ספורות, אך אלו בעיות שאינן מעידות על העיקר. הסט הזה הוא הלחם וחמאה שרץ כאן בפורום, ורבים מאד נהנו ממנו, כך שלהכפיש את הסט הזה הוא עוול.

עם כל הכבוד לסאונדר, אל תהיה נאיבי! אתה ילד גדול. הם ימכרו לך דבר [טוב], בעל מתח רווחים שכדאי להם יותר. אולי המשווק החדש של מורל נותן פחות הנחה לקימעונאים? חשבת על זה?

מיליארד חברי פורום סינים לא טועים:wink:

ולגופן של אותן סטים שציינת, אולי פשוט תשב ברכב שמורכב בו אחד מהן, שסאונדר 'ישדך' לך ותחליט בעצמך מה אהבת יותר.

אולי נבקש את תגובת סאונדר?:roll:

• תוכן חדש...