Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום ולאורחים שלום.

אני מחפש מנגנון שמקבל פולס חשמלי ויודע להוציא מתח למשך זמן מסויים. משהו שדומה למנגנון לשל ווישרים.

רציתי לדעת האים יש ממסר כזה לווישרים שמקבל פיקוד הפעלה ויודע להפעיל את הווישרים למשך שלוש פעמים ואז להפסיק לבד. ואם זה לא ממסר אז אם מישהו יכל להסביר איך בדיוק עובד המנגנון הזה?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

כל רכב והשיטה שלו, לרוב יש ממסר טיימר מיוחד למגבים לביצוע פעולת האינטרבל ומספר הניגובים לאחר הפעלת מתזים.

ברכבים חדשים בקרת הבודי עושה את זה.

פורסם

במקרה של ממסר/טיימר מגבים זמן ההשהיה קבוע ושינוי ההשהיה מצריך שינוי המעגל (פשוט למי שיודע).

המעגל שאתה מחפש נקרא בשפת האלקטרונאים חד-יציב או באנגלית - Monostable multivibrator.

תוכל למצוא ברשת סכמות למעגלים פשוטים כאלו למכביר.

פורסם

אין לי בעיה עם זמן ההשהיה של הממסר.

אני מכיר את החד יציב וזו בעייה לישם אותו ברכב עם מתחים לא מיוצבים.

אם יש מוצר מדף קיים שעובד על 12V אז זה פותר לי המון בעיות.

כמה עולה ממסר כזה?

• תוכן חדש...