Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה שאתה נאיבי. קנית רכב לאחרונה?

סוחרי רכב לא מתביישים להשתמש בכל טריק שכתוב בספר, גם אם הוא הופיע 30 פעם בכלבוטק ואמנון לוי ונדמה שכל המדינה מכירה אותו.

התרמית הזאת מונחת מול העיניים ולא צריך עבודת בלשות כדי לגלות אותה, צריך להרים שניים-שלושה טלפונים למודעות ועם קצת חושים מחודדים אתה חושף את התרמית עוד דרך הטלפון.

אני לא יודע מי מבין שניכם נאיבי אני רק יכול להגיד לך שלא הגיוני ששני אנשים

מחזיקים שמונה רכבים יד ראשונה כל כך הרבה זמן, אין להם מה לעשות עם שמונה רכבים,

הן מבחינה כלכלית והן מבחינה כללית--> בשביל מה?

ובוא ניצא מנקודת הנחה שיש שמונה נפשות בבית ושני האנשים הם משפחה,

לא נראה לי הגיוני ששמונה אנשים אשר הגיעו לגיל דיי מבוגר (אם נחשב את גיל הרכבים כנראה שהאנשים

עברו בממוצע את ה 10 שנים מגיל 17 מינימום במידה והרכב באמת יד ראשונה), ואם ניכנס לדברים יותר ספציפיים וחודרניים

לא נראה לי ששמונה אנשים אשר עברו מינימום את גיל 27 חיים באותו הבית או באותו האיזור, וגם אם כן זה מקרה יותר מדי נדיר.

ומה קרה פתאום שכל ''שמונת הנפשות'' מחליטים באותו זמן למכור את הרכב?

וכל אחד מבני המשפחה כותב איזור שונה ביד 2? והרכבים מצולמים באותו רחוב.

אני עובר כל יום מהעיר בת ים בדרכי לעבודה ומשתדל לעבור מאותו רחוב עם האוטו ורואה בכל יום את הרכבים

עומדים באותה שיירה, כל אחד במקומו כפי שהיה יום לפני כן.

יש כאן משהו לא הגיוני ומסריח.

יש מישהו שחושב כמוני?

שלומי.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש הרבה דוגמאות למתחזים.הנה דוגמה למגרש שמפרסם כאדם פרטי.

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=832693,832684,832674

ויש להם גם מודעות עם טלפון סלולרי.

בקשר לשמיניית הרכבים,אין כאן שום ספקולציות.ברור שמדובר בסוחרים.הסיבה שאין שלטים על המכוניות היא גם שאם הם רוצים להראות רכב לאדם מסוים,לא כדאי שהרכב יעמוד כחלק מטור של מכוניות למכירה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אין לי בעיה עם זה שהם סוחרים (בעצם יש לי, אבל מה לעשות שנגד זה אי אפשר לעשות כל כך הרבה)

הבעיה היא שבדרך לא דרך הם מזייפים רשיונות רכב ומציגים את עצמם כיד ראשונה על הרכב.

פורסם

גילויים חדשים--> יש להם מה להסתיר

שימו לב לתחקיר שערכתי בקרב התמונות של הכריזמה.

אילו התמונות שלה:

e1111362372008072009070th7.jpg

e1111362372008072009070th7.b97f4479ee.jpg

e1121362372008072009070zj3.jpg

e1121362372008072009070zj3.4cc4b4f2b0.jpg

e1131362372008072009070lt8.jpg

e1131362372008072009070lt8.0481a0f2dc.jpg

עכשיו שימו לב לחנייה, למדרכה המשתטחת בכניסה לחניית הבניין (החנייה אשר הפוקוס חונה שם, שימו לב לבניין שהפוקוס חונה מתחתיה, ולצמחים שנמצאים בכניסה לחנייה, לבניין מימין עם הפס הוורוד ולכיוון הירידה.

ukghjgfjgfhqb7.jpg

ukghjgfjgfhqb7.d692878e82.jpg

ukuykukmu5.jpg

ukuykukmu5.0c5b6cb525.jpg

עכשיו רואים בתמונה הראשונה שכיווני הירידה שונים (אם תסתכלו ממש טוב), הצמח נמצא בכיוון שונה והפאליו החנייה עצמה נמצאת בכייון שונה (החנייה שבה חונה האוונסיס היא אותה חנייה שבה חונה הפוקוס.

(תנסו ליצור את ההשוואה ביחד עם כל התמונות).

התמונה הזאת:

e1121362372008072009070ax1.jpg

e1121362372008072009070ax1.041bf17dc5.jpg

היא זיוף!!! הפכו את התמונה שהיתה אמורה להיראות כך:

kghhgfhffq4.jpg

kghhgfhffq4.15fc73d306.jpg

ואוכיח זאת מחר כאשר אצלם (לפחות אנסה שאף אחד לא יחשוד) את החנייה, את הצמחים, את כיוון הירידה ואת שני הבניינים.

(ואני מקווה שהאונסיס והפוקוס יהיו בחנייה.

שלומי.

פורסם

נו מה לעשות, אין מה לעשות לצערי ושוב לצערי הםפועלים על פי חוק.

מותר לו למכור גם 400 מכוניות ולהחנות ברחוב, זה העבודה שלו, קונה במצב מגעיל מייפה אותם ומשכנע את המוכר שעוד שבוע בא דוד שלו מחו''ל להעביר איתו בעלות,והדוד מחו''ל זה הקונה הפריאר החדש.

הם מאתרים אנשים זקנים עייפים מבוגרים כמה תיחכומי לשון והוא קונה ממנו את הרכב בזיל הזול, ישחק את עצמואדם נחמד מן הישוב שאפשר לסמוך עליו וזהו עוד דג ברשת.

אבל בשביל לעשות להם משהו מצחיק לארגן 8 אנשים שכולם יתקשרו לרכב שונה וינסו לקבוע באותה שעה במקום אחר.

נראה את הסוחר מתפצל ל 8

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני עוד לא הבנתי איפה הבעיה ?

אם הם לא מציגים את עצמם בטלפון או במודעה כסוחרים - לא בסדר אבל נניח לרגע שזה תרגיל למשוך את הקונה הפוטנציאלי לבוא.

אם הם מציגים את עצמם כאדם פרטי - כאן יש בעיה.

מי קבע שהם מזייפים רישיונות וכד' ? האם יש לכם הוכחה לכך ?

אולי הם קנו את כל הרכבים במכרז במחיר שחיטה, הוסיפו קצת קוסמטיקה ועדיין לא שינו דבר מהותי ברכב ומסמכיו.

תתקשר,תקבע איתם, תברר ואז תחזור עם פרטים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
נו מה לעשות, אין מה לעשות לצערי ושוב לצערי הםפועלים על פי חוק.

מותר לו למכור גם 400 מכוניות ולהחנות ברחוב, זה העבודה שלו, קונה במצב מגעיל מייפה אותם ומשכנע את המוכר שעוד שבוע בא דוד שלו מחו''ל להעביר איתו בעלות,והדוד מחו''ל זה הקונה הפריאר החדש.

הם מאתרים אנשים זקנים עייפים מבוגרים כמה תיחכומי לשון והוא קונה ממנו את הרכב בזיל הזול, ישחק את עצמואדם נחמד מן הישוב שאפשר לסמוך עליו וזהו עוד דג ברשת.

אבל בשביל לעשות להם משהו מצחיק לארגן 8 אנשים שכולם יתקשרו לרכב שונה וינסו לקבוע באותה שעה במקום אחר.

נראה את הסוחר מתפצל ל 8

אסור לאדם להביא רכב "מגעיל" להפוך אותו ליפה ולמכור. זו הונאה. אלא אם כן הוא מתוודה על כל הבעיות שהיו לפני כן, ולא מסתיר כלום, מי הבעלים הקודמים, מי הוא וכו'...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

שלומי, אני לא יודע איזה בדיוק מחקר עשית על התמונות הללו, אבל כלל לא בטוח שזה זיוף כדבריך.

יש מצלמות שמצלמות "כמו שאתה רואה" (כלומר, בדיוק אותה תמונה שאתה רואה בעיניך) , ולרוב יש אפשרות לצלם צילום "ראי" , כלומר התמונה המתקבלת היא שיקוף של מה שהמצלמה רואה (צד ימין מתקבל בשמאל , וכן להיפך).

להמחשה , קח תמונת עיתון והסתכל בה מצידו השני של הדף אל מול האור, תקבל תמונת ראי של התמונה המקורית (או להיפך, כי לפעמים העיתונים העלובים מדפיסים מראש את התמונה הפוך, וכך אתה רואה כתב הפוך בתמונה וכו').

אם המצלמת אינטרנט המאפנה שלי מסוגלת לעשות זאת, אני בטוח שגם מצלמות דיגיטליות בעלות אותה אופציה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

עוד לא הבנתי על מה עלית פה ?

על זה שיש להם מכוניות ?

על זה שהם סוחרים ?

על שיטת העבודה שלהם ?

על מה ?

אולי הם קונים מטרייד אין מסוים והמכוניות באמת יד ראשונה .

אולי יש להם תו סוחר והיד לא עוברת .

מה אסור להם לחדש את הרכבים לנקות ולסדר ?

סה"כ רוצים להתפרנס .

מה אתה רוצה שיגנבו ?

אני מבין שמשעמם לך בחופש הגדול לך תשחק כדורגל עם החברים או משהו . ותן לאנשים להתפרנס בשקט .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

עזוב, אתה לא רואה שאתה יכול להרכיב תמונה של כל הרחוב מכל התמונות שאספת ביד2?

אין לי זמן כרגע, אבל בבית, עם כמה דקות פוטושופ אני עושה לך אחלה פנורמה של רחוב בבת-ים (או איפה שזה לא יהיה)...

הגדרות פשוט המשכיות (נו,פחות או יותר) כי המכוניות חונות אחת אחרי השניה.

יפה שעלית על זה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני לא אומר בוודאות שעליתי על משהו.

אני מנסה להגיד שאם הם הפכו את התמונה כנראה הם רצו להראות שכביכול התמונה מנסה להשיג את הרכב מזוית הנהג.

אין לי שום הוחכות ואם תראו זה רק חשד, אני לא בטוח אם הם רמאים, או סתם אנשים תמימים.

היום בדרכי לעבדה שום עברתי מהרחוב הזה וגיליתי רכב חדש שהצטרף לחבורה וזה לאנטיס 97 (הצורה שלאחר מתיחת הפנים).

לי אין בעיה שהם סוחרים ברכב, כן יש לי בעיה שהם מנסים לכאורה להסתיר ראיות,

בשבוע שעבר ראיתי אותם נפגשים עם אחד שמתעניין בשרייד, קצת נילחצתי שהם מעלימים משהו.

כי חבר'ה, זה לא הגיוני ששני אנשים בעלי 9 רכבים מפרסמים את כל המכוניות (פרט ללאנטיס אחרונה שעוד לא הועלתה ל''יד 2'')

ושכל רכב מפורסם עם מספר טלפון אחר ואיזור אחר ושם בעל הרכב שונה.

שלומי.

פורסם

שלומי, אני חייב להגיד לך, תמצא לך חיים ותתחיל להתעסק במשהו מועיל.

מה, אתה בא להמציא את הגלגל מחדש ? אז מה אם יש לך טוארג, או שהוא של אבא ?

מה אכפת לך מה אנשים אחרים עושים לפרנסתם ?

איך אתה תרגיש כשמישהו אחר יסתכל לך בצלחת וירצה לדעת מה עומד אצלך בחצר ?

כל קונה פוטנציאלי שבא לבדוק רכב, לוקח על עצמו אחריות לבדוק את מקוריות הרכב, מס' בעלויות וכו'.

מי שלא מוצא חן בעיניו, שלא יקנה. יש בדיקות לפני קניה היום, לא יודע אם שמעת.

רכבים כמו הכריזמה שצילמת רוב הסיכויים שיקחו לבדיקה.

שרשור הזוי לדעתי ועוד איזה תגובות הוא קיבל. כולם פה משועממים ? איזה אמנון לוי, תיכף תגיד שהם הולכים

להתנקש במישהו. קונספירציה. סוף העולם.

אנשים, תפתחו את העיניים, תהיו מציאותיים, כל אחד אוכל מה שהוא יכול. לא כולם נולדו עם כפית זהב בפה.

• תוכן חדש...