Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות כל מיני שיפורים קטנים כאלה לפונטו שלי, לא להשקיע אלפים, לא מעוניין...

אלה בכל מיני דברים קטנים יותר...שישפרו אותה חיצונית ואולי גם מכנית...

יש אפשרות שהאגזוז של הפונטו שלי יראה?..(מי שלא יודע בפונטו הוא מוסתר) ואם כן כמה דבר כזה יעלה ומה הפרוצדורה והיכן אפשר לעשות...

מהו צ'יפ? כמה עולה? יתרונות? חסרונות?

אני רוצה אולי להוסיף אגזוז זרימה חופשית, מה ההיתרונות והחסרונות של הדבר? פרוצדורה, כמה עולה ואיפה אפשר לעשות,

ובמידה ואני לא אוהב את הרעש שהוא עושה אפשר לשנות או לבטל...או משהו כזה?

הרי מה שעושה את הרעש הוא האגזוז לא? כאילו הרעש שנשמע...הצליל באוטו שלי ממש שקט יפה ונעים לאוזן ואף שאלו אותי אם יש איזה שיפור שעושה את זה אבל לא...

עוד שאלה איפה אני יכול לקנות מכסה לדלק? הידית הזו חחח...ולא מקורי שיעלה לי מאות...

חשבתי גם להוסיף ידית הילוכים כזו נחמדה מאוטו דיפו או משהו...אבל זה סתם בזבוז כסף לא?

אני רוצה לצ'פר אותה בכל מיני דברים נחמדים שלא כל כך יקרים...

פורסם

חבר, פורום שופוני זה בסוף המסדרון מצד שמאל.

וברצינות, תקרא קצת את חוקי הפורום הספציפי הזה, אח"כ תריץ חיפוש על השאלות ששאלת.

הם נשאלו כל כך הרבה פעמים שזה מעצבן.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

בחור, אני לא חייב לך הסברים אבל שיהיה, אני לא מחפש לעשות שום פוזה או רושם ...מעניינים אותי הדברים האלה ולכן אני שואל.

פורסם

כל ה"שיפורי" יופי לא קשורים לפורום הזה וזה כבר שיקול שלך אם לשים אותם או לא. לדעתי זה רק גורע כי אתה רוצה שיהיה לך אוטו יפה ותכלס הוא לא.

אגזוז פתוח בינינו, יתן לך רק רעש לא יעלה בהספק וגם אם כולם יקפצו ויגידו שכן, אתה לא תרגיש אותו.

צ'יפ אני לא מאמין שיתן משהו במנוע אטמוספרי.

אז הייתי מציע לך להשקיע בטיפול 10,000 טוב ושלום על ישראל.

פורסם

אני מציע לך ( פותח השרשור ) לקרוא את כללי פורום השיפורים .

לאחר שהבנת למה הפורום מיועד אזי אתה רשאי לפתוח שרשור חדש עם שאלות רלוונטיות .

במידה ותפתח שוב שרשור לא מתאים , תקבל התראה .

כבד את הפורום ואת גולשיו המנסים לעזור לך .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...