Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לא הרכב שלי אבל אני נתבקשתי לעזור.

הרכב הוא סובארו אימפרזה 99, נגנב סט המפתחות ממקום ליד אחת המקומות שבהם הרכב חונה קבוע, הרכב עצמו לא נגנב. השאלה שלי היא מה עושים...

האם אפשר להחליף קוד לאימובילזר ולהוציא מפתחות חדשים?

אולי כדאי להחליף רק את מפתח הדלת ולשים רב בריח אולי?

לרכב אין אזעקה, פותחים את הדלת בעזרת המפתח.

בקיצור אם למישהו יש הצעות או רעיונות איך לסיים את הסיפור העגום הזה בצורה זולה יחסית, אני אשמח לשמוע.

גיא

פורסם

מחליפים סט מנעולים עם מפתחות עוד היום, אם לא תמיד אפשר לגרור את הרכב למקום אחר כדי שלא ימצאו אותו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ראשית יש מפתחות של הרכב, נגנב סט 1, יד 2.

מדובר ברכב ללא אזעקה או קודן, א-ב-ל עם אימובליזר. החלפת מפתח לא תעזור צריך לעשות שינוי כל שהוא באימובילזר, ינסו ליצור קשר עם מוסך סובארו, השאלה האם יש פתרון אחר חוץ מהאימובליזר. אפשר לעשות שינוי קוד באימובליזר ולהוציא מפתחות חדשים, השאלה מה העלות של זה... לדעתי זול זה לא יהיה.

אולי כדאי לשים קודן?

פורסם

איך אתה קובע נחרצות שהסט נגנב ולא אבד?

לא עדיף להשאר ערניים עם עין פתוחה על האוטו עד שאכן

תיהיו ודאים שהסט נגנב,

מאשר להחפז ולהוציא סכום זה או אחר לשווא?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

צריך להיות ערניים ואם אפשר להרשות לעצמך להתקין אזעקה אבל לא להחליף מנעול בגלל שזה יכול להיות לשווא ואם תתקין אזעקה אז מקסימום ינסו לגנוב לך את האוטו והאזעקה תצפצף וגם אם המפתחות לא באמת נגנבו אז ככה לא תבזבז סתם כסף אלא פשוט תמגן עוד יותר את הרכב, מקווה שעזרתי,

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
איך אתה קובע נחרצות שהסט נגנב ולא אבד?

לא עדיף להשאר ערניים עם עין פתוחה על האוטו עד שאכן

תיהיו ודאים שהסט נגנב,

מאשר להחפז ולהוציא סכום זה או אחר לשווא?

תאמין לי שאני לא סתם אומר שהסט נגנב, תן קצת קרדיט לאנשים. אם אתה עדיי לא מאמין אז תידע שהיו בצרור 2 מפתחות של 2 רכבים, הרכב השני שהיה בצרור כבר לא איתנו, (נגנב). אז עכשיו אתה מאמין שהוא לא הלך לאיבוד?

רק להחליף מפתח בדלת לא יעזור, לדעתי ינסו לשבור חלון ולהניע ואז זה יעבוד. קודן נראה לי האופציה השפויה... נראה. וגם החלפת המנעולים בדלת.

זול זה לא יהיה כבר :?

פורסם

תודיע לסוכן הביטוח בכתב ותבקש הנחיות.

אצלי הפוליסה מכסה, ללא השתתפות עצמית, כל נזק שנעשה במהלך נסיון לגנוב את הרכב. אם יש צורך להחליף מנעול /אימוביליזר/משהו אחר - שהם יגדירו מה וישלמו על זה. בכל מקרה תהיה מכוסה וחברת הביטוח לא תוכל להתנער מתשלום באמתלא של רשלנות מצידך.

בינתיים הייתי מסלק רכיבים חיוניים מהאוטו (חוטי פלגים או משהו אחר) שלא יוכלו להתניע.

נמרוד

פורסם

אני גם חושב שקודן זאת האופציה הכי טובה

אל תשכחו לשכפל את המפתח גם למקרה שיהיו בעיות במפתח הזה וגם למקרה שחס וחלילה יגנבו את באוטו

אם או בלי קשר למקרה לא יעשו לכם בעיות בביטוח

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אצלי הפוליסה מכסה, ללא השתתפות עצמית, כל נזק שנעשה במהלך נסיון לגנוב את הרכב. אם יש צורך להחליף מנעול /אימוביליזר/משהו אחר - שהם יגדירו מה וישלמו על זה. בכל מקרה תהיה מכוסה וחברת הביטוח לא תוכל להתנער מתשלום באמתלא של רשלנות מצידך.

בינתיים הייתי מסלק רכיבים חיוניים מהאוטו (חוטי פלגים או משהו אחר) שלא יוכלו להתניע.

נמרוד

הבעיה היא שלמעשה לא היה עדיין ניסיון גנבה... ולכן הם יכולים לטעון שאין נזק ואין מה לתקן.

את הרעיון השני אני יבצע.

פורסם

נמרוד

הבעיה היא שלמעשה לא היה עדיין ניסיון גנבה... ולכן הם יכולים לטעון שאין נזק ואין מה לתקן.

את הרעיון השני אני יבצע.

אני לא מסכים איתך. אם גנבו מפתחות של 2 כלי רכב, ואחד מהם כבר נגנב, אין שום סיבה לחשוב שהשני לא בדרך. עצם גניבת המפתח הוא שלב בגניבת הרכב כולו. בכל מקרה הייתי מודיע לסוכן הביטוח ומבקש הנחיות כתובות מה לעשות - כדי לכסת"ח.

נמרוד

פורסם
מחר בבוקר תבוצע פניה לסוכן הביטוח.

לפני ככמה חודשים קראתי שבמידה והרכב אכן ייגנב,

יבוא ה"חוקר" של חברת הביטוח.

ואחת הבקשות הראשונות שלו היא לראות את כול מפתחות הרכב.

במידה וחסר מפתח, או אחד המפתחות נראה חדש מאוד לעומת השני (כלומר אבד מפתח)

והדבר לא דווח, זוהי עילה להתנערות מתשלום על הרכב.

לכן חשוב שהביטוח יידע.

פורסם

מה זה הקישקוש הזה? לפי מה שאתה אומר אצלי בבית יראו שהמפתח הרזרבי חדש (כי מן הסתם לא היה בו שימוש) ולכן יחליטו שעשיתי קומבינה?

חוץ מזה עד כמה שאני מכיר את הישראלים 70 אחוז לא זוכרים מה זה מפתח רזרבי ומי שכן זוכר פשוט לא זוכר איפה הוא נמצא בבית.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה זה הקישקוש הזה? לפי מה שאתה אומר אצלי בבית יראו שהמפתח הרזרבי חדש (כי מן הסתם לא היה בו שימוש) ולכן יחליטו שעשיתי קומבינה?

חוץ מזה עד כמה שאני מכיר את הישראלים 70 אחוז לא זוכרים מה זה מפתח רזרבי ומי שכן זוכר פשוט לא זוכר איפה הוא נמצא בבית.

אז אם תסתכל על המפתח הרזרבי שלך (בהנחה שהרכב לא רכב חדש) אתה תראה שהוא לא ממש חדש.

ואותות הזמן נראים גם בו.

וניתן לראות הבדל בין מפתח מקורי, ומפתח ששוכפל, או שוכפל לאחרונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...