Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת BUILT-IN

univibes
שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

קניתי הונדה אקורד מודל 2004.

הבעיה הראשונה היא,שלא ניתן לקנות HU ולהרכיב במקום המערכת הנוכחית כי הכל נשלט משם,המזגן הרדיו וגם זה לא יראה טוב,מה שקורה זה שאני חובב סאונד איכותי,וברכב הקודם שלי הייתי רגיל למערכת משובחת ביותר וכעת אני די מתוסכל.

שאלותיי הן:

א. האם ניתן לדעת באיזה דגם של רדיו דיסק מדובר ?

ב.האם ניתן בכלל לחבר למגבר ?

ג. שמעתי על קיומים של "מנחתים" שאמורים לפצות על איכות ירודה ברדיו דיסק,אשמח לקבל הרחבות בנושא.

ד.מה מידת הרמקולים שאני צריך לרכוש לדלתות הקדמיות.

בקיצר איך אני מתקדם ...

תודה לעונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באם הדרישות אינן "מהשורה הראשונה" , הרי שבהחלט ניתן להגיע לתוצאות נחמדות עם מנחתים, הגברה וסטים ראויים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל מה שאתה צריך זה לחווט את החוט האדום והצהוב בצמה של הרכב , ואז תמצא מקום להתקין פאנל נורמאלי איפשהו

. ואז הוא יעבוד בלי קשר למערכת של הרכב אם תחבר אליו מגברים ואליהם רמקולים .

לא לקח את התרופות שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מדובר בצורה הקודמת של האקורד (הצורה שהייתה עד השנה), אז יש בפורום מישהו עם אקורד דומה שהתקין רדיו דיסק בנוסף לרדיו המקורי, יש מקום בקונסולה המרכזית, למטה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקשיב לפי דעתי המערכת של האוטו לא קשורה למזגן בכלל.

אם תוציא את המערכת זה לא אומר שאתה גם תוציא את בקרת השליטה של המזגן.

זה נראה לך כמו חלק אחד גדול שצריך להוציא , אבל אני חושב שזה שתי חלקים נפרדים שלא ממש קשורים אחד לשני. ( קשורים אולי בצג שמראה עוצמת מזגן וכו אם יש לך צג באוטו )

אני מציע לך גם לבדוק את העניין , כי זה לא יכול להיות שהם יהיו תלויים אחד בשני ( יכול להיות שאם יש לך צג באוטו שמראה את עוצמת המזגן וכל הפונקציות שלו אז אתה לא תראה את זה , כמו במאזדה שזה מגיע חלק אחד גדול של הרדיו, ובהחלט לא קשור למזגן בכלל שהיא יחידה שונה ! )

ואם יש לך אפשרות להחליף ולקנות פאנל תואם, אז תחליף את הרדיו לפי דעתי.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באם הדרישות אינן "מהשורה הראשונה" , הרי שבהחלט ניתן להגיע לתוצאות נחמדות עם מנחתים, הגברה וסטים ראויים.

דני

שאתה כותב "אינן מהשורה הראשונה" למה אתה מתכוון ?,אני אוהב להאזין למוסיקה באיכות ללא פשרות,למרות שלעולם לא יהיה ניתן להאזין למוסיקה ברכב כמו בבית.

אז איפה קונים את המנחתים האלו ?

יש מתאם לאוטו שלך שמאפשר הרכבת רדיו דיסק רגיל באוטו.

ראיתי בעיניים שלי אז ככה שאני בטוח..

לא אאבד את השליטה במערכת מגלגל ההגה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאתה תאבד את השליטה.

אם תחליף את הרדיו על מה אתה תשלוט בדיוק?

אבל שמעתי שאפשר לסדר איזה קומבינה שאולי אפשר לשלוט גם על רדיו לא מקורי של האוטו מהשלט של ההגה.

תברר את זה אצל מתקין שמבין ותשאל אותו אם יהיה אפשר לסדר דבר כזה וכמה זה יעלה .

יכול להיות שזה יהיה רק משחק של כמה חוטים , ויכול להיות שזה לא יהיה ממש אפשרי. תשאל.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנו מתאם המתלבש בקונסולה האמצעית במקום התא ואז ניתן להתקין הד יוניט לפי הדוגמא, וישנו פנל במקום הרדיו המקורי

BKHONK823H (Medium).jpg

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ראיתי דווקא חלק לקונסולה המרכזית שממש מחליף חלק גדול מהקונסולה, ומגיע עם הכפתורים והשליטה על המזגן והכל כמו שמגיע ברכב כמקורי,רק מתווסף המקום לרדיו דיסק.

ראיתי את החלק בחנות לאודיו לרכב באזור, נקראים איילנד סאונד, שווה לבדוק את זה אם אתה מהמרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 5 חודשים מאוחר יותר...
ישנו מתאם המתלבש בקונסולה האמצעית במקום התא ואז ניתן להתקין הד יוניט לפי הדוגמא, וישנו פנל במקום הרדיו המקורי

איפה אני קונה את זה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"איילנד סאונד" עבר לראשל"צ במקום "רדיו רומה" באזור תעשיה הישן מול ה"קוסמוס" :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...