Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גרסה מוקטנת שלהם נמצאת בסדרה הכי גבוהה של פולק אודיו אם אני לא טועה, פעם נתנו אליהם קישור בפורום.

תמורת המחיר המגוחך שניתן למצוא אותם בחו"ל, אני מאמין שביחס למה שיש בארץ זאת אחת מהתמורות הכי טובות לכסף, בלי לשמוע אותם אפילו :wink:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איזה קטע, רציתי לרשום לך בתגובה ושכחתי שיש לו כמה גרסאות.

סה"כ מי שנראה לך מתאים יותר בגודל. ההבדלים בנתונים של שני הטוויטרים שנתת די זניחים.

אתה נתת שתי דוגמאות ל 1", יש גם גרסה יותר קומפקטית בקוטר 0.75".

אני חושב שהמק"ט שלו מתחיל ב XT27...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה לא משנה כ"כ , רוב הסיכויים שאני יבנה בניה בקורות כי אין מקום אחר לשים אותם.

מה דעתך על הטויטרים האלה?

לאומת הMT23 והסופרימו?

תודה.

פורסם

אני לא חושב ששווה להחליף . אבל עם אתה יכול למכור את הMT23 במחיר טוב , אז תנסה .

אחר כך תספר לנו :-) .

פורסם

עם אתה רוצה לשמוע טויטרים ביתיים , אתה יכול להגיע למפגש דרום . הוא מוכר טויטרים של SEAS ו SCAN SPEAK .

• תוכן חדש...