Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי שהעברתי את הפורד קונקט שלי החלפת מנוע שנשפך ב160000 ק"מ, החלטתי להחליף מנוע למשומש ואחרי 3 חודשים שבהם האחריות לקנות רכב חדש מהחברה - סובארו פורסטר דיזל, שכנראה יגיע לקראת סוף השנה \ תחילת 2009.

עכשיו השאלה היא כזאת :

המנוע יהיה מיבוא, ואין כל דרך לדעת כמה עבר, ולכן השאלה :

מה בדיוק אני אמור להגיד לסוכן המכירות של יפנאוטו כאשר תשאל השאלה על ק"מ ?

אני מבין שיש צורך באמרה "הוחלף מנוע" השאלה היא האם חוסר המידע במספר הק"מ שעבר המנוע יפריע במהלך הטרייד ? ואם כן, הייתכן שרכשתי חתול בשק, ופשוט אין מה לעשות ? מה אנשים אחרים שנשפך להם מנוע והחליפו למנוע חדש ורוצים טרייד אין היו עושים ?

אני מתאר לעצמי שהנושא אמור היות כאן, ואם לא, אנא העבירו לפורום המתאים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ערוך חיפוש.

בגדול, עליך לציין שהוחלף מנוע. הק"מ של הקודם לא רלוונטי , ואין לך יכולת לוודא אותו. (גם במנוע מפירוק, אלא אם כאן ראית אותו בפירוקיה ואתה בטוח שהספידומטר היה תקין)

פורסם
ערוך חיפוש.

בגדול, עליך לציין שהוחלף מנוע. הק"מ של הקודם לא רלוונטי , ואין לך יכולת לוודא אותו. (גם במנוע מפירוק, אלא אם כאן ראית אותו בפירוקיה ואתה בטוח שהספידומטר היה תקין)

אני מודע לכ שאני צריך לציין שהוחלף מנוע, השאלה היא מה הלאה ? הוא אמור לשאול אותי ק"מ ? לא אמור ? ואם בכל זאת כן ישאל, מה להגיד ?

אני צריך רכב בקט' לא גדולה, אז גם לוותר על מי שצריך ק"מ לא בדיוק בראש שלי.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא מובן לי למה צריך לציין שהוחלף מנוע, אם הכל נרשם ברישיון והכל טוב ויפה.

מוציאים רישיון חדש, עם המספר החדש והמעודכן - ואם הכל חוקי ונרשם במשרד הרישוי, אזי אני לא רואה שום סיבה לציין את זה.

פורסם
לדעתי הוא לא אמור לשאול, ואם ישאל - תענה את האמת. או מה שאמרו לך, או שאינך יודע.

את המשפט השני שלך לא הבנתי.

בטרייד אין, מן הסתם שואלים כמה עבר הרכב, ואין אמת כי אני לא יודע אותה, אין י מה להסתיר, אף טכנאי \ בעל מוסך לא יכול להגיד כמה עשה מנוע מפירוק, אין לא אחד את האפשרות.

לא מובן לי למה צריך לציין שהוחלף מנוע, אם הכל נרשם ברישיון והכל טוב ויפה.

מוציאים רישיון חדש, עם המספר החדש והמעודכן - ואם הכל חוקי ונרשם במשרד הרישוי, אזי אני לא רואה שום סיבה לציין את זה.

נכון, אבל כשהוא ישאל ק"מ, צריך לציין שהוחלף מנוע, בגלל שאין לי נתון זה.

פורסם

רכב מורכב מכמות גדולה של מכלולים, המנוע הוא רק אחד מהם.

כששואלים אותך כמה קילומטרים עבר הרכב, התשובה הכנה והנכונה היא הקילומטראז' שמופיע על מד האוץ בלי קשר להחלפת המנוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רכב מורכב מכמות גדולה של מכלולים, המנוע הוא רק אחד מהם.

כששואלים אותך כמה קילומטרים עבר הרכב, התשובה הכנה והנכונה היא הקילומטראז' שמופיע על מד האוץ בלי קשר להחלפת המנוע.

אז זאת אומרת לעשות לרכב רישוי ולדבר עם הנציג כאילו לא הייתה החלפת מנוע ? פשוט להגיד לו שהוא עבר 170000 ?

(כמה זה מביך, טלטל נשבר אחרי 170000 :shock:)

• תוכן חדש...