Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לעדכן אותכם בתוצאות על מנת שתוכלו לעזור לאנשים אחרים כפי שעזרתם לי.

היום יצאתי לנסיעה קצרה (הכרחית) ללא מיזוג אויר.

במהלך הנסיעה נדלקה נורית "check engine" ועצרתי מיד בצד הדרך.

לאחר התייעצות נאמר לי שניתן להמשיך בנסיעה אך ללכת למוסך בהקדם.

המשכתי לנסוע ולפתע ראיתי שמד החום עבר את הקו האדום (!!!).

עצרתי מיד ומילאתי את המיכל שמוביל לרדיאטור באנטיפריז (היה ריק למרות שמילאתי אותו בנסיעה הקודמת).

לאחר 3 דקות של מנוע דולק המד שוב פעם הראה על התחממות מקסימלית.

הזמנתי גרר וישר למוסך...

בבדיקה של המיכל המוביל לרדיאטור הוא היה ריק וללא שום נזילות.

לאחר מספר בדיקות מסך המוסכניק התברר שהיה עלי למלא קודם את הרדיאטור בנוזל ולא רק את המיכל המוביל לרדיאטור (לא זכור לי מי - אבל היה זה מוסכניק - אמר לי בזמנו שיש למלא רק את המיכל ואין צורך לגעת ברדיאטור עצמו) - כלומר, היו חסרים מים ברדיאטור.

אמנם כולכם יודעים שחוסר נוזל לא כ"כ בריא לאוטו אבל רציתי ליידע אותכם בכל זאת בתופעות הלואי שיכולות להיווצר מכך.

(עשן לבן ללא ריח בתוך תא הנוסעים, מזגן הפסיק לקרר, רעש מאיזור המנוע...).

מקווה רק שזו באמת היתה כל הבעיה ולא הרסתי כלום (לשמן מנוע יש קצת ריח צמיגי...).

שוב פעם תודה לכולכם!

פורסם

הזוי משהו! :shock2: תחליף מוסכניק דחוף!

המים לא נעלמים סתם וברכב תקין אין עשן לבן בתא הנוסעים גם כאשר יש חוסר של מי קירור!!

גש למוסך אחר לבדיקה נוספת....

נ.ב. ייתכן שהנזילה של מי קירור היא לא בתוך תא המנוע אלה ברדיאטור חימום שבתא הנוסעים(שזה גם יכול להסביר את העשן"אדים של מים"), בדוק האם יש רטיבות מתחת לשטיחים מתחת לדשבורד..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

נשמע לי כמו שני דברים לא קשורים בעליל.

לנוזל קירור יש ריח מאוד "מיוחד" שקשה לפספס , ובטח לא ריח קליל של אבק , וכדי לגרום לרתיחה שלו אתה צריך מאוד לחמם אותו (ככה שאם הוא אכן היה מגיע לרדיאטור הפנימי ונוזל משם - היה לך חם מאוד באוטו , לא קר אפילו עם מזגן על עוצמה מלאה).

תדווח עם עניין ה"עשן" חוזר.

העניין בעיקר של הקפיאה של היחידה הפנימית נשמע לי הכי קרוב וקולע.

וד"א , במקרה של קפיאה של היחידה הפנימית , למה זה קורה? מה הפיתרון?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

Liviur: תלוי באיזה "נוזל קירור" מדובר ולא מדובר על רתיחה אלה כנראה בנזילה של מי קירור חמים על הצנרת מיזוג קרה, מה שיגרום לאידוי של מים...

מכיוון שבחור אמר שזה התרחש בזמן שהמזגן עבד..

אבל כל זה רק ניחושים ,לכן הבחור חייב לגשת למוסך לבדיקה נוספת..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תוכן חדש...