Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי המנחתים לא מכוונים כמו שצריך:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
בקשר לרמקול הימני שמנגן פחות טוב

האם יכול להיות שזה בקרוסים ? המשאלי יותר דומננטי בצלילים הגבוהים

אולי אני צריך להזיז בקרוס של הימני ל3DB

מכוון שיש לי בדיוק כזה סט כבר הרבה זמן כן - אם רמקול אחד מנגן לך פחות "לייב" אז כן יש אפשרות בקרוס לעשות אותו ממש חד ופחות חד קרוס שמקבל את המיד+את הטויטר - תפרק את הדלק תראה אם זה באמת ככה ותראה ש ה + על ה+ והמינוס גם בהתאם אחרת זה גם קורה. היום יצא לי לפרק את הדלתות ושתם שיחקתי וששיניתי הרמקולים היו הרבה יותר חדים ממקודם ואז ההפך.

פורסם

היום פתחתי את הדלת שניגנה פחות טוב

והקרוס היה על -2 העלתי ל+2

ועדיין אני מרגיש שיש משיכה לרמקול שמאל מבחינת באס \ חוזק

אולי זה פסיכולוגי ..

אני יגיע למפגש תעזרו לי :roll:

פורסם

אם אתה כבר מפרק..

קח וולטמטר ותבדוק שאין פאזה הפוכה.

(אגב, אם זה לא סוד, מי התקין לך את המערכת? אפשר גם בה"פ..)

בהצלחה!

פורסם

ברור שאת צד שמאל שומעים יותר חזק, אתה הרבה יותר קרוב לרמקולים השמאליים מאשר לימניים.

מה קורה עם הטוויטרים? לאן הם מכוונים?

אם אתה יושב במרכז הרכב (כן אני יודע שזה לא נוח, יש איזה בלם יד ומוט הילוכים), האם עדיין שומעים לא מאוזן?

אם תגיע לאחד המפגשים אני בטוח שלא יחסרו חברים שישמחו לתת לך את חוות דעתם על המערכת שלך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תראה בעיקרון זה כן פסיכולוגי . אני פירקתי שמתי את הטויטר ל +2 ושמעתי לא טוב ^ נו הרי צריך לכוון הכל מחדש וברור שיש לי גם זמן .(זהו שלא) אז טויטר שהיה לידי בדלת של הנהג היה כרגיל על 0 ואת הימני שמתי על +2 הוא היה יותר מתכתי כזה פחות מרוסן ושמעו יותר חזק. אחרי שפירקתי את כל הדלת סידרתי הכל מחדש + מיקום קרוסים חדש. שמתי גם אותו על 0. ועדיין שמעתי כביכול יותר טוב מהצד הימני חשבתי WTF? ומה קרה? בצד ימין החלון היה סגור ואצלי בשמאל פתוח לכן הרגשתי שרוב הצליל בא מהצד ימין אחרי שסגרתי את שניהם. הכל חזר להיות כרגיל לכן הצעה שלי תסגור את כל האוטו תשב בצד אחד תראה איך שומעים אז לך לצד שני תראה שם במידע ומשהו לא מסתדר לך תבדוק שה + של הרמקול מחובר בהתאמה ל+ של הקרוס אם זה עדיין לא מתאים לאוזן שלך תאפס את כל הכיוונים ותתחיל מחדש תבדוק גם שבמגבר לא יצא שום כבל ושהכל תקין.

• תוכן חדש...