Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם כמו שרובכם יודעים אני טס ב-10.6 לטיול של חברת קונטיקי.

הטיול הוא מה-11.6 ועד ה-24.6 זה טיול מאורגן. אני וחבר החלטנו שלאחר תום הטיול נשאר עוד 3 לילות בלונדון עד ה-27.6 על חשבונו כביכול בבית מלון בלונדון. בסוכנות של איסתא עשינו בירור עם יש מקום ל-3 הלילות האלה במלון רויאל נטשיונל והסתבר שיש אבל בינתיים אמרנו לנציגה שאנחנו נבדוק באינטרנט מלונות אחרים בסביבה במחיר זול יותר. ניגשנו לסוכנות נסיעות אחרת ומצאנו בית מלון הזול ב-100 יורו, והחלטנו שאנחנו נבצע את ההזמנה דרכם(הכסף עדיין לא שולם) היום אני מתקשר לסוכנת שלי באיסתא בטענה שאני לא מעוניין במלון הזה ורוצה לבטל (חודש לפני מועד המלון) היא אומרת שאין בעיה, היא תעביר אימייל לחבר'ה על מנת לבדוק מה דרוש לבטל זאת אומרת כמה דמי ביטול נדרש לשלם!

עכשיו ככה-ביום שדיברנו על בית המלון של הרויאל לא הוזכר דמי ביטול ונאמר לנציגה במפורש שאנחנו מחפשים(באינטרנט) בית מלון זול אחר. יחד עם זאת טוענת שהמלון הוזמן דרך קונטיקי למרות שאין שום הקשר מכיוון שהמלון הוזמן לתאריכים שלאחר הטיול ואין לנו שום הסכם לגבי בית המלון.

בחוזה שאני חתום עליו רשומים התאריכים ה-11.6 ועד ה-25.6 למרות שהטיול נגמר ב-24.6 בכל מקרה לא רשום שום דבר שהזמנתי אצלה מלון!

בטענתה אם אנחנו לא נשלם את דמי הביטול למלון לא תתן לנו את הכרטיסים של הטיול.

מה ניתן לעשות במצב כזה והאם אני בכלל צודק?!

את עזרכתם בבקשה...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

כל עוד אתה לא חתום על כך שהזמנת את המלון המדובר הם לא יכולים לגבות ממך דמי ביטול.

תבדוק טוב טוב על מה חתמת,בדגש על האותיות הקטנות, אם לא מצויין שם שום דבר בגין הזמנת מלון,הרי שהם לא יכולים לדרוש ממך דמי ביטול על דבר שכביכול לא הזמנת בכלל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אז זהו היא אומרת שאני חתום על חוזה של דמי ביטול ואני יודע שאני לא חתום על המלון כי אז עוד לא היה דיבור

על מלון אלה רק על הטיול והטיסה.

עכשיו כמו שאמרתי בטופס שאני חתום רשום התאריך ה-11.6 עד ל-25.6 ומצויין במפורש טיול קונטיקי וסוג הטיול המחיר

שלו ועלות הטיסה, זהו לא יותר מזה, ומתחת לזה רשום את החוזה של איסתא ששם לא מצויין שום דבר לגבי דמי ביטול

מלון.

באותיות המודגשות למטה רשום: החתום מטה מאשר כי סוכן הנסיעות הסביר לו את הכללים בדבר דמי ביטל\שינוי החלים על הזמנתו, וכי כללים אלה בהירים ונהירים לו, ובכל מקרה של ביטול חוייב בהתם לכללי דמי הביטול החלים על הזמנתו!

עכשיו האם שני השורות האלה מיוחסת גם למלון או שרק למה שכתוב למעלה במכתב, שזה הטיסה והטיול?!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

אוקיי זה גם מה שאני טוען אבל היא טוענת שאני חתום ושאם לא נשלם את דמי הביטול לא נקבל את כרטיסי הטיול שלנו ואז הלכו בעצם 1110 יורו. השאלה שלי נגיד ואני ישלם את דמי הביטול וירצה לגשת למשפט איתם זה לא יהיה כאילו שהסכמתי עם זה שאני צריך לשלם דמי ביטול או שלשלם להם לחזור בשלום מהטיול ולצאת נגדם בתביעה בטענה שהדמי ביטול שולמו עקב איום אי מתן הכרטיסים לטיול!?

את עזרתכם בבקשה כי עוד לא ניתקלתי בזה בחיים, ולא יודע מה לעשות במצב כזה.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

היי

סורי הפעם אין לי בשורות טובות, בכל הסכם התקשרות עם סוכן נסיעות ישנם תנאים, תנאי תשלום הכוללים תשלום על החשבון, ותנאי ביטול או שינוי הזמנה, התנאים משתנים מסוכן לסוכן.

גם הסוכן מחוייב בתנאים כאלו ואחרים מול הסוכן המקומי בארץ היעד או מול ספקי השירות השונים בארץ היעד.

אתה צריך להבין שיש לגיטימציה מוחלטת למי שטרח ובצע עבורך את ההזמנה בפרק זמן מסויים שנקבע לגבות ממך שכר טרחה, שהרי אם הכל הייה ככה חופשי, סוכן הייה מוצא את עצמו טורח מבזבז זמן ולבסוף שום עיסקה לא יוצאת לפועל.

מה שכן, התנאים הללו צריכים להיות מפורטים מראש ובכתב ובאחריות הסוכן לדרוש חתימה אם אין חתימה של הלקוח הסוכן לא יכול לבוא בשום דרישות.

ההתהליך הנכון לקבל הצעת מחיר עבור השירותים הרצויים, לעשות קצת שוק ולבסוף להלחליט עם מי לבצע את העיסקה, לאחר שהוחלט יש לקרוא טוב טוב את כל התנאים ורק אז לחתום.

על פי טענתך ההארכה במלון לא הוזמנה דרך הסוכנת, אלא רק התעניינתם, אז מדוע אם כך התקשרת לבטל? כלומר באיזשהו שלב הסכמת שהיא תאריך את השהייה, אולי כדי להבטיח את המקום למקרה שתחזרו בכל זאת לעשות דרכה? אני לא קובעת רק שואלת, כי על פי מה שאני מבינה, גם אתה ידעת שהיא מחזיקה את המלון ל3 הלילות הנוספים? גם אם אמרתם שתבדקו באינטרנט אבל הייתה הסכמה מצידכם שהיא כן תאריך את השהייה אזי התנאים חלים גם על הסגמנט הזה

אירית

פורסם

אירית לך חיכיתי!

תודה רבהה על המענה, אבל בחוזה עצמו ואני מוכן לעשות לו צילום\סריקה על מנת שתוכלי לראות שלא מדובר על מלון אלה מדובר על הטיול והטיסה עצמו שהם עצמם כתובים בחוזה!

עם סוכנת הנסיעות קבענו שהיא תשלח כביכול בדיקה לתאריכים ה-24-27.6 ותראה אם יש מקום, היא התקשרה ואמרה יש מקום אז אמרתי לה וואלה זה מצויין בינתיים אל תזמיני אנחנו נבדוק עוד מלונות, שבוע, שבוע וחצי, לאחר מכן הגעתי אלייה להגיד לה שאני לא מעוניין במלון שהיא מציעה והיא בטענתה אמרה בסדר אין בעייה אני מעביר מייל לביטול לחברה ונראה כמו דמי ביטול הם ידרשו!

מבין לחלוטין שאף אחד לא אוהב לעשות עבודה לחינם אבל כאן לא הוזכרו המילים דמי הביטול של המלון, ואין שום דבר בכתב חתום בנושא הזה שהיא יכולה להגיד לי הנה חתמת. כי לעומת זאת עם הטיסה והטיול הכל רשום וחתום, לפי בקשתי!

חשוב לציין שעד היום לא צויין שום דבר לגבי דמי ביטול המלון, בחוזה לא רשום, יש כחודש אולי יומיים פחות עד ההגעה למלון, הסוכנת ידעה במפורש שלא בטוח ניקח את המלון הזה! אני חושב שמן הראוי ומהתפקיד שלה כסוכנת נסיעות להסביר ולפרט שאכן מתאריך כזה וכזה ישנו דמי ביטול!

אז האם יש משהו לעשות או שנצטרך לשלם את זה וכמו שאומרים לספוג וללמוד?!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

האם ההזמנה עם קונטיקי נעשתה על ידך ישירות אתם או דרך איסתא כעיסקת חבילה שכוללת גם טיסות?

אירית

פורסם

תראי הכל נעשה דרך איסתא הזמנת הטיול יחד עם הזמנת הטיסה!

היא טוענת שמדובר על עסקת חבילה אבל הטיסה הוזמנה בנפרד, מחיר הטיול לא כולל מלון או טיסה!

המלון הוזמן לתאריכים שהם לאחר תום הטיול של קונטיקי!

הטיול הוא של קונטיקי בתאריכים הנ"ל לאחר מכן החלטנו להיות בלונדון עוד 3 לילות(אם אנחנו כבר שם) ולהזמין מלון.

בגלל שהטיול מסתיים במלון הזה אז חשבנו וואלה זה יהיה הכי נוח אבל לאחר קצת חיפושים באינטרנט ובסוכניות אחרות נמצא מלון זול יותר ב-100 יורו אז הוחלט עליו, התקשרתי לאיסתא ואמרתי שאת המלון אני לא לוקח!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

אוקי כך חשבתי, מה שעליך לעשות זה לגשת ולבקש לדבר עם הממונה עליה, ולהגיד שבחרתם לעשות את כל העיסקה דרכם למעט ההארכה, כי מצאתם אפשרות זולה יותר, אתם משלמים לא מעט עבור השירותים שהזמנתם דרכם, לא בקשתם להזמין את ההארכה, ואתם מצטערים שהדברים הובנו אחרת, כמו גם מנסיעות קודמות (גם אם לא היו), בתי מלון גם בעונה הבוערת מחייבים על ביטול רק אם הוא נעשה שבוע ימים לפני כן, אי לכך אתם מצפים כלקוחות עתידיים של החברה, שלא תחויבו דמי ביטול.

בהצלחה

אירית

פורסם

תאמיני לי אירית אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדייך!

תודה רבה!

אז בעצם את אומרת שאני יכול לגשת ולטעון(לדרוש) שאני לא משלם את דמי ביטול המלון עקב כך שאין חוזה ולא מדובר על עסקת חבילה כי כל 3 הפריטים כביכול הוזמנו בנפרד בין אם זה הטיסות ובין אם זה המלון או הטיול?!

בגלל זה הייתי כל כך המום שהיא דורשת דמי ביטול על הודעה של חודש ימים לפני, יחד עם זאת מה שכבר הזכרתי שהנושא לא הוזכר בכלל.

למרות זאת היא איימה שאנחנו לא נקבל את הכרטיסים לטיול, האם יש לה זכות לעשות דבר כזה?

ואם כבר, אז האם לשלם את דמי הביטול ואחרי הטיול לפנות למשפט, האם שילום דמי הביטול לא יחשב כהודעה שאני מסכים לכך שהיה צריך לשלם?!

אירית רק לא הבנתי למה התכוונת כשאמרת:

ואתם מצטערים שהדברים הובנו אחרת, כמו גם מנסיעות קודמות (גם אם לא היו).

תודה רבה ואני מקווה שהכל יסתדר כי לא רוצה שדווקא זה יהרוס לי את הטיול שאני כבר מתכונן

עליו כמעט חצי שנה!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

קודם כל הגישה שלך צריכה להיות, ענינית ולא לוחמנית, ולכן הצעתי שתעצים את הענין שבעצם כל החבילה הוזמנה דרכם, והשלושה לילות הנוספים היו אפשרות שנבדקה, ולא הזמנה, ואם הבחורה הבינה שאתם מבקשים להזמין אז זו טעות שלה ואי הבנה מצידה ולכן אין סיבה שיחילו עליכם את דמי הביטול.

אני חוזרת ואומרת, כל שירות נוסף שמוזמן, גם עליו חלים כל התנאים שחלים על החבילה שהוזמנה קרי דמי ביטול, דמי שינוי וכו'

ולכן יש להדגיש שאתם לא הזמנתם שירות נוסף אלא בקשתם לבדוק אפשרות.

כמו כן הצעתי גם, שתהיו קצת אסרטיבים ותדגישו שיש לכם נסיון בנסיעות קודמות והוספתי בסוגריים גם אם זה לא ממש מדוייק, ומנסיון קודם, ביטולים של הרגע האחרון במלונות, חלו עליהם דמי ביטול אך ורק אם הם נעשו בפרק זמן של פחות משבוע מראש ולא חודש.

סתם לידיעה, הסוכן המקומי בחו"ל כמו גם הספקים יש להם מדיניות שונה כלפי סוכנים מהארץ, ככל שהסוכן מביא עבודה יותר ומתנהל בצורה תקינה וראויה מולם ככה גם פחות קשוחה המדיניות כלפיהם, יש סוכנים מהארץ שאין להם שום אשראי מול הסוכנים בחו"ל ועל כל שירות שהם מזמינים הם נדרשים לשלם מראש. לאיסתא יש מספיק כח למנוע דמי ביטול, התעקשו שזה מה שאתם מצפים מהם

אירית

פורסם

אירית תודה רבה.

אני יסביר לך הגישה שלי התחילה להיות לוחמנית בגלל השירות הלא ראוי של אותה סוכנת כבר מההתחלה!

זה התחיל בזה שהיא הזמינה לנו לילה ראשון בתחילת הטיסה על דעת עצמה ועשתה סרטים לביטול ואחר כך עוד טוענת שהם ספגו את דמי הביטול המשיך בזה שכל שאלה שנשאלה הייתי צריך להמתין לחודש תשובה ועכשיו כשאני מתקשר בשיא הרוגע ואומר לה שאני לא מעוניין היא אומרת אין בעייה אני יישלח מייל לראות כמה זה דמי ביטול מבלי להגיד בסדר אני יבדוק נראה מה אני יכולה לעשות אלה ישר $$$ זה מה שהרתיח אותי.

רק שאלה נוספת שמטרידה אותי יותר זה שאם הם יתעקשו על כך שאני חייב לשלם את דמי הביטול ולא יעזור כלום ואם לא אשלם לא אקבל את הכרטיסים, מה אז עליי לעשות?!

תודה אירית, אני ינסה לפנות עלייה ואם לא נלך להנהלה מעל.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

בהמשך לסיפור עם המלון.

יום למחרת התקשרתי ושאלתי מה עם דמי הביטול, הנציגה אומרת שכל אחד (2 אנשים) צריך לשלם 45 יורו דמי ביטול כביכול 25% ממחיר עלות המלון. התחלתי במלחמות אבל היא בשלה ואמרה שאם לא נשלם את דמי הביטול לא נקבל את הכרטיסים שלנו.

החלטנו לבסוף שבלי יותר מדי סיפורים נבטל את המלון שהזמנו בחברה האחרת ונזמין את המלון אצלה וסאלמת!

היום אבא שלי מגיע לשלם על המלון, ואומר לה שוואלה כל התנהלות הדברים שלך לא בסדר ושביטול המלון בחברה השנייה ביטלו בלי שום בעיה, והיא עונה לו שאתה צודק נכון אני טעיתי לא הייתי צריכה להזמין דרך חברת קונטיקי אלה דרך המלון ישירות וככה אם היינו מבטלים באמת לא היינו צריכים לשלם דמי ביטול, אמרה והוסיפה שעל טעויות לומדים ובפעם הבאה באמת תזמין דרך המלון עצמו, זה הדבר שהכי עצבן אותי, על הכסף שלי היא לומדת בגלל שלה אין ניסיון!!!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

• תוכן חדש...