Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף או פיג'ו 307?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בדרך לקניית רכב. חיפשתי משהו קטן יחסית אבל קצת יותר בטיחותי וקצת יותר "אוטו" מכל המיני למניהן.

בסופו של דבר, לאחר לבטים ושקלול המחיר (60,000) אני מתלבטת בין גולף משנתון 2001 ל-307 משנתון 2002.

מה עדיף?

השאלה מתמקדת בעיקר בעלות הטיפולים והאחזקה השוטפת, אמינות וצריכת דלק.

תודה!

פורסם

מנסיון "צפוף" על שתיהן - האחזקה של הפיג'ו זולה משמעותית בגלל אמינות מפתיעה לטובה - לאשתי רכב כזה וחוץ מטיפול שוטף - נאדה. הפיג'ו שהינה רכב מודרני בהרבה מן הפולקסוואגן (אחת משנת 1998 על הכביש והשניה מ-2001) בטוחה, נוחה ומאובזרת יותר (ובפער משמעותי) ובמיוחד בגרסת XS/XT שבה 6 כ"א, חיישנים וכו'. פנימית, הפיג'ו מרווחת בהרבה ולא תתקשהלשנע 5 מבוגרים + ציוד ולעומתה הגוף צפופה יחסית, במיוחד בגין בסיס גלגלים קצר משמעותית אשר מכתיב מושב אחורי זקוף מאוד ולא נוח, מרווח רגליים קטן ותא מטען קטן יותר. גם המנוע חלש משמעותית, ועקב גיר קצר בן 4 הילוכים המשמעות היא צריכת דלק גבוהה עקב סל"ד של 3000 ומעלה ב-100-120 קמ"ש (ב-1600 סמ"ק כמובן). שתיהן בנויות בצורה עמידה ושורדות היטב את השנים.

לזכות הגולף עומדים שם ומוניטין (לא מוצדקים, לדעתי) ותו לא. הפיג'ו, לדעתי, היא האופציה העדיפה משמעותית. לא בכדי היא שומרת טוב על ערכה כמשומשת (יקרה בהרבה מפוקוס, מגאן ואפילו מהמאזדות/סוזוקי ושאר הג'אנק היפנו-קוריאני).

מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אני יכול להעיד על ה307 שלי שהיא מפגינה אמינות טובה מאוד והיא נוחה ומרווחת מאוד. בגרסה שלי (XT) גם מאוד מאובזרת: 6כ"א ABS, רדיו בילט אין עם בקר שליטה מאחורי ההגה, בקרת אקלים אלקטרונית, חיישני אור ומגבים וחישוקים קלים.

הסעיף היחיד הוא שהרכב הוקשח משמעותית ממה שהייתי רגיל ב306 ובתוך העיר הוא מעט נוקשה וקופצני.

גולף רכב מצויין אבל אני חושב שפרט לשם שיש לו בצדק או לא הוא נחות מהפיז'ו בכל פרמטר.

פורסם

העלויות אחזקה של ה307 נמוכות מאד לי לא הייתה ואין שום בעיה נהנה מאד מהרכב.ממליץ מאד על מנוע 2000 הבדל קטן בצריכת דלק{לעומת ה1600} אבל הרבה יותר "אוטו".

פורסם
מנסיון "צפוף" על שתיהן - האחזקה של הפיג'ו זולה משמעותית בגלל אמינות מפתיעה לטובה - לאשתי רכב כזה וחוץ מטיפול שוטף - נאדה. הפיג'ו שהינה רכב מודרני בהרבה מן הפולקסוואגן (אחת משנת 1998 על הכביש והשניה מ-2001) בטוחה, נוחה ומאובזרת יותר (ובפער משמעותי) ובמיוחד בגרסת XS/XT שבה 6 כ"א, חיישנים וכו'. פנימית, הפיג'ו מרווחת בהרבה ולא תתקשהלשנע 5 מבוגרים + ציוד ולעומתה הגוף צפופה יחסית, במיוחד בגין בסיס גלגלים קצר משמעותית אשר מכתיב מושב אחורי זקוף מאוד ולא נוח, מרווח רגליים קטן ותא מטען קטן יותר. גם המנוע חלש משמעותית, ועקב גיר קצר בן 4 הילוכים המשמעות היא צריכת דלק גבוהה עקב סל"ד של 3000 ומעלה ב-100-120 קמ"ש (ב-1600 סמ"ק כמובן). שתיהן בנויות בצורה עמידה ושורדות היטב את השנים.

לזכות הגולף עומדים שם ומוניטין (לא מוצדקים, לדעתי) ותו לא. הפיג'ו, לדעתי, היא האופציה העדיפה משמעותית. לא בכדי היא שומרת טוב על ערכה כמשומשת (יקרה בהרבה מפוקוס, מגאן ואפילו מהמאזדות/סוזוקי ושאר הג'אנק היפנו-קוריאני).

מיקי.

כן, אבל היא לא שאלה על 306 ,היא שאלה על 307

אם מסתכלים על 306 : האחזקה שלה היתה זוועתית, צרות בלי סוף. והיה לי מנוי במוסך.

שלא לדבר על מחירון החלקים של לובינסקי שבמקרים רבים יקר משמעותית מצ'מפיון.

לעומת זאת עם הגולף הקודמת והנוכחית אני מופתע מאוד מאוד לטובה מעלויות האחזקה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כן, אבל היא לא שאלה על 306 ,היא שאלה על 307

אם מסתכלים על 306 : האחזקה שלה היתה זוועתית, צרות בלי סוף. והיה לי מנוי במוסך.

שלא לדבר על מחירון החלקים של לובינסקי שבמקרים רבים יקר משמעותית מצ'מפיון.

לעומת זאת עם הגולף הקודמת והנוכחית אני מופתע מאוד מאוד לטובה מעלויות האחזקה.

מי דיבר על 306? אם היית מבין מה כתבתי, היית מגלה שאין שום סיכוי שכתבתי על ה-306 ולו מהטעם הפשוט שזו מעולם לא שווקע עם 6 כריות, חיישנים וכו'... ואם אתה מתכוון לשנת 2001, אז כן - היא שווקה החל מאמצע 2001 ועד אמצע 2008 (ולמעשה - עד עכשיו, כשה-308 תופסת את מקומה).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מנסיון של 5 שנים על שתי 307 שונות (מודל 03 ו05) היינו מאוד מרוצים.

הרכב נסחר לרב מתחת למחירון- קחי זאת בחשבון.

האמינות היתה טובה והרכב מאוד מפנק ומאובזר מבפנים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

+1

להוריה של אישתי היו 2 פיזו 307 , אחת עם מנוע 1.6 ליטר והשנייה עם מנוע 2.0 ליטר.

הבעיה היחידה הייתה שסתומים חשמלים בגיר אוטומטי אשר הוחלפו תחת אחריות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אצלינו זאת היתה נורה אחורית שמאלית שנשרפה כל חודשיים...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...