Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מכירה] 306 XSI טורבו

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

אני מוכר את הרכב שלי מסיבה שיש לי הזדמנות עכשיו לרגל רכב שיצא למכירה אחרי מסע שיכנועים אדיר מצידי ביומיים האחרונים(שמעיה היזהר עכשיו ואני רציני! :twisted:) הבעלים מקבל את הרכב עם טסט לשנה ומשאבת דלק מחוזקת שנותר רק להתאים לרכב וזהו.

אז ככה:

306 XSI

מנוע מדגם RGY (מאושר ברשיונות והכל - 7 חודשים על הרכב - הקונה יקבל שטר מכר והכל)

מנוע שעשה אולי ככה בהגזמה 25 אלף ק"מ.

הרכב יד 7 אם זה מעניין אותכם (זה לא אמור לעניין כי הכל חדש ברכב )

בולמי קוני במצב חשמל ! (שום נזילות ושום נעליים)

קפיצים של JAMEX (קפיצים אלו מתפקדים אפילו יותר טוב מהייבך על ה-306).

המנוע מייבוא 7 חודשים על הרכב !!! המנוע שקט מאוד

לא עושה בעיות ולא נעליים ואיתו נעשה טיימינג.

הבעלים הקודמים כמעט ולא נסע ברכב.

הגה ספורט (יימסר גם ההגה המקורי)

ההשתלה בוצעה בנתניה במוסך של אבא של אליק למכירים.

ואת כל הצמה ירון מחדרה עשה.

מצבר חדש חודשיים על הרכב !

אלטרנטור חדש !

שעונים EGT , בוסט , יחס אויר דלק.

אנג'ל אייז + קסנון.

הרכב נוסע מצויין (0.5 - מקורי - מספיק כדי גם להתנהג וגם קו ישר)

לא תאונות ולא נעליים לכל המפקפקים.

הבעיות המרכזיות ברכב שאין נעילה מרכזית הנהג נפתח לבד וכל השאר לבד , ומשאבת דלק עייפה (תקבלו משאבת דלק מחוזקת שנשאר רק להתאים ולהתקין )

הרכב גם אצלי כמעט ולא נוסע מכיוון שאצלי יש רכב מהעבודה ומי שיקנה ממנו רק יהנה בסיבובים ואפילו בקו ישר מה שאין בהרבה מכוניות.

בהו"פ בלבד.

10gbl88.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...