Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לרעש צורם בבלימה, זה מה שאמרו לי במוסך המורשה, והמליצו לי להחליף לבלמים מקוריים למרות שהבלמים התחליפיים טובים לעוד 10K קילומטר, הם אמרו שזו החלטה שלי, להשאר עם הצרימה או להחליף למקורי,

כדאי להחליף בשביל השקט?

מדובר בהונדה סיוויק 04, יש לי גם רעשים שאני לוחץ על הפדל של הברקס, יש מצב שצריך לשמן אותו?

הייתי רוצה לדעת בנוסף מאיפה אני יכול לרכוש בזול טמבון אחורי וקידמי להונדה סיוויק 04 בצבע שמפניה?, קיבלתי מכות על ימין ועל שמאל בטמבונים, איך אפשר לשמור עליהם? איזה מגני טמבון הכי מומלצים?

ומישהו יכול להסביר לי את הפרוצדורה של הפעלת הביטוח במקרה כזה? אם מישהו נכנס בי אני תובע את הביטוח שלו ועלות התיקון עליו? תוך כמה זמן אני אקבל את הכסף?

תודה מראש.

פורסם
אני מתכוון לרעש צורם בבלימה, זה מה שאמרו לי במוסך המורשה, והמליצו לי להחליף לבלמים מקוריים למרות שהבלמים התחליפיים טובים לעוד 10K קילומטר, הם אמרו שזו החלטה שלי, להשאר עם הצרימה או להחליף למקורי,

כדאי להחליף בשביל השקט? כן. בשביל השקט הגשמי והנפשי, וכן בשביל ביטחונך האישי ובטחון הנוסעים שלך.

מדובר בהונדה סיוויק 04, יש לי גם רעשים שאני לוחץ על הפדל של הברקס, יש מצב שצריך לשמן אותו?

הייתי רוצה לדעת בנוסף מאיפה אני יכול לרכוש בזול טמבון אחורי וקידמי להונדה סיוויק 04 בצבע שמפניה? חפש בפירוקיות למיניהן, קיבלתי מכות על ימין ועל שמאל בטמבונים, איך אפשר לשמור עליהם? איזה מגני טמבון הכי מומלצים?

ומישהו יכול להסביר לי את הפרוצדורה של הפעלת הביטוח במקרה כזה? אם מישהו נכנס בי אני תובע את הביטוח שלו ועלות התיקון עליו? תוך כמה זמן אני אקבל את הכסף?

תודה מראש.

12345

פורסם

רעש מרפידות בלם יכול להגרם עקב שימוש ברפידות באיכות ירודה אך גם בשימוש ברפידות מקוריות או אכותיות אם לא חורטים צלחות בילום למשל, שוכחים להרכיב פחית נגד רעשים, הרכבה לקוייה וכו'.

לגבי הרעש מדוושת הבלם, ניתן לגרז לא לפני שמפרקים את מכלול הדוושה לבדיקת סדקים שברים או עיקומים.

פורסם

תשקיע על מקורי,בקנגו ליסינג שלי הרכיבו תחליפי ,מהצרימה אישתי לא הייתה מוכנה לעלות לאוטו,בטענה שזה לא בטיחותי,אחרי שיחה עם הליסינג הוחלפו בלמים למקוריים שקטים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תודה רבה וחג שמח לכולם, ביום שני אני אחליף למקוריים, עכשיו רק לטפל בבעיות הפחחות של הרכב ואני אהיה מרוצה :-)

פורסם

אצלי בקנגו גם מורכות רפידות זולות, וממש מורגש שהן באיכות סוג ז'-ליסינג, כל בלימה ההרגשה היא כאילו הם עשויות ממתכת יצוקה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...