Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

מדובר במאזדה 3 שנת 2008 , ואני משאיר את הHU המקורי.

קומפוננט:Dotech Ovation 6

סאב : רוקפורד P2 החדש.

22148048c.gif

מגבר: Rockford POWER T4004 (החדש שהוא 60X4 - ולא הישן שהוא 25X4 )

T400-4_1_l.jpg

התקציב למערכת הוא 4K פחות או יותר. ללא התקנה. יש לי ערכת התקנה טובה של cadence. יש סיכוי שאני אתקין לבד.

לא בטוח שאני אתקין לבד , לכן אפשר לקבל המלצות למתקינים? ומה היא עלות ההתקנה(בערך) של המערכת הנ"ל במאזדה3 (לא לשכוח שצריך מתאם .. את זה המתקין בטח ידוע).

אשמח לקבל חוות דעת על הרכיבים הנ"ל , וכל ההצעות יתקבלו בברכה , איני רוצה מערכת שתפציץ את השכונה , בסך הכל רוצה סאונד איכותי וחזק .. כי הסאונד במערכת המקורית פשוט זוועתי.

תודה.

פורסם

טוב אז דבר ראשון נשמע אחלה.

את האמת לא שמעתי עדיין את המגבר הזה אבל אני שמעתי כבר הרבה רוקפורדים והם נשמעים טוב ביחס לתקציב.

דבר שני אני ממש לא ממליץ לך לעשות התקנה לבד. כי אני תמיד אומר ואני תמיד יגיד, ההתקנה לא פחות חשובה מהציוד, צריך לדעת להתקין גם כדי שלא תעשה נזק. וגם כדי כדי שתפיק את המקסימום מהציוד שלך.

מאיפה אתה בארץ אנחנו נוכל להמליץ לך על מתקינים טובים.

פורסם

המגבר של רוקפורד מסדרת ה פאוור שהוא סופר אנדרייטד , הוא יספק מעל 100 אר אמ אס לערוץ - בטוח.

אני מאזור חדרה , ואין לי בעיה להגיע לת"א או יותר מזה בשביל התקנה טובה , כמה תעלה לי ההתקנה בערך ?

• תוכן חדש...