Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה להחליף את שמן הגיר האוטומט ברנו מגאן 99 שלי (מנוע 1600 בנזין)

ראיתי שלקרטר גיר יש בורג ריקון משונה - חיפשתי בחנויות הכלים באזורי ולא מצאתי בוקסה מתאימה (אני חיפאי)

מצורפת תמונה של הבורג - יודעים איפה אפשר להשיג בוקסה ?

שאלה נוספת - מה המידה של הבוקסה שצריך לפתיחת בורג בדיקת מפלס שמן גיר

ומה מידת הבוקסה שצריך לפתיחת בורג קרטר שמן מנוע ?

תודה לעוזרים , תובל .

בורג.jpg

פורסם

אם אינך מכונאי לא כדאי שתתעסק בזה.

במוסך יש משאבה מיוחדת וייעודית שנעזרים בה כדי לרוקן את השמן הישן,כך שאם יש מעט שבבים הכל ייפול החוצה ולא ישאר בפנים וזאת בהנחה שיבצעו את הריקון כמו שצריך.

בכלל,שימוש בכלים לא ייעודיים לתיקון רנו עלול לגרום לפחות מניסיון רע של חבר (להחליף טיימינג) לצרות צרורות (מי אמר קריעת רצועת טיימינג-וראש מנוע ולא קיבל ??).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה אבל שחכתי לרשום את ההערה הקבועה שלי אז הנה היא :

"אני מטפל לבד ברכב - - אל תפנו אותי למוסך או מכונאי - - תוצאות העבודה הן באחריותי ואני מודע לסיכונים"

למי שיש תשובה לשאלתי - מוזמן לרשום ..

פורסם

כן ..

ללא שאיבה - לפתוח את פתח הריקון ופתח המדידה

לאחר הריקון לסגור את פתח הריקון - להשאיר את פתח המדידה פתוח

להוסיף שמן על שמתחיל לנזול שמן מבורג הבדיקה - לראות שזה בגבול ההגיון - בין 3 ל 4 ליטר

להניע , להעביר בין כל ההילוכים - לחזור על הבדיקה עם בורג הריקון - וזהו .

יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות את הכלי ?

פורסם

הסיכוי היחיד שלך להשיג את הכלי הוא היכרות עם בעל מוסך שיש לו את הכלי הייעודי ובעיקר אמורים הדברים לגבי מוסכים מורשי רנו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חשבתי על הפתרון הזה עם בורג הקרטר שמן מנוע - שהוא מרובע - במידה מוזרה - וגם אותו לא מצאתי איפה לקנות

הבורג של הקרטר גיר יותר בעייתי - הוא משולש - מזכיר טורקס רק עם 3 צלעות

פורסם

לקרטר שמן בסה"כ צריך בוקסה ריבועית בגודל 8מ"מ. בזמנו קניתי בקרית אריה בפ"ת באחת החנויות.

אני בטוח שניתן למצוא באחת מחנויות כל העבודה בוקסה כזאת. תעשה סיבוב ותבדוק.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...