Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מיצובישי קולט שנת 96 אוטומט 1600 ואני מחולון

היום ניגשתי לטסט בקומפיוטטס בראשון ונכשלתי בבדיקת זיהום האויר

הבעיה הייתה שהלמבדה הייתה גבוהה 1.09.

שאר הנתונים היו תקינים.

הבוחן במכון אמר לי שמדובר בחיישן.

ניגשתי למכון קרבורטרים והבאתי לו את טופס הבדיקה והוא אמר שצריך לנקות אינג'קטורים ואם זה לא יעזור אז להחליף חיישן.

ניקוי יעלה כ500 שח וחיישן כ600 שח

שאלתי אותו למה לא להחליף חיישן וזהו ואז הוא אמר שזה יכול לעבוד אבל עשה פרצוף שהוא לא בטוח.

השאלה שלי למי שמבין או היה לו דבר דומה האם אני צריך ישר להחליף חיישן ולחסוך כסף או להיפך לנקות?

או שהוא צודק וצריך קודם כל לנקות אינג'קטורים.

תודה לכל מי שעונה

פורסם

ברכב שלך אין קרבורטור.ברכב שלך יש מערכת הזרקה.

אם פ"ת לא רחוקה עבורך יש שם את משה זר-מכון להזרקות דלק ואצלו יש את חבר הפורום חיים יוד.

כנס לבבדיקה בבמכון להזרקות ותצא משם עם פתרונות לבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש לרשום את כל הנתונים. הנתון המהותי הוא, מה היה נתון הCO , עת נתון הלמבדה הראה 1.09 .

או שהרכב פועל בתערובת ענייה מאוד וזה לא בריא למנוע, מעבר שלא עבר טסט, או שיש דליפה באגזוז. התחל בבדיקת דליפה באגזוז.

אם יש לך את כל הנתונים זה יעזור מאוד.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הנה הנתונים:

סעיפי הבדיקה בסיבוי סרק

בדיקה בסיבובי סרק : מדוד 857 -תקין

CO מקס' 0.5% מדוד 0.10 -תקין

סעיפי הבדיקה בסל"ד גבוה

משך הבדיקה (30 שנ') מינ' 2300 סל"ד מקס' 2800 סל"ד מדוד: 2659 -תקין

בדיקת למבדה מינ' 0.970 מקס' 1.030 מדוד 1.090 -לקוי

CO מקס' 0.3% מדוד 0.10 -תקין

חום מנוע מינ' 80C מדוד 91 -תקין

זה מה שכתוב בדף הבדיקה

פורסם
קרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=202121

בברכה

צביקה

לא הבנתי

הכתבה מתייחסת לממיר וזו לא הבעיה שלי

גם כן איני נדרש לשלם 3500 שח עבור תיקון הבעיה אלא במקרה הכי גרוע 1100 שח

הבעיה אובחנה אצל מכון לקרבורטרים רק רציתי עצה מה לעשות עם האיבחון שהוצע לי (פרטים לצעלה)

פורסם

בדיוק על אותו סעיף שאני נכשלתי בטסט , כל הבדיקת זיהום תקינה ערך הלמבדא הייה על 1.05 כאשר המקסימום זה 1.03.

בעיקרון עכשיו המנוע שלך עובד על תערובת ענייה למדי (מכניס יותר אויר מאשר דלק) ולכן גם יכול להיות שהערכים של הזיהום שלך נמוכים ונמצאים בגדר התקין .

כניראה שגם אצלך אין מנוס מלהחליף חיישן חמצן ברכב אורך החיים של החמצנים האלה דיי מוגבל על 100-150 אלף ק"מ ואחר כך הם מתפגרים .

שהלכתי למוסך הוא כמובן בדק שאין כניסות של חמצן ממקומות לא רצויים כמו חורים באגזוז וכאלה כאשר הסתבר שאין הרכב חובר למחשב דיאגנוסטיקה גם שם כל הערכים הראו תקין מלבד הלמבדא איך יודעים שהוא לא תקין זה מאוד פשוט.

הערך של החמצן צריך לנו בין 0-1V (וולט) כאשר הוא צריך להשתנות כל הזמן בין הערכים האלה זמן השינוי צריך להיות באיזור 300-500 מילי שניות (אלפיות השניה) אם הוא לא משתנה במהירות הזאת או שהוא תקוע על ערך מסויים (כמו שהייה אצלי תקוע על ערך מסויים ומשתנה מאוד לאט) , תדע שהחיישן סיים את חייו , חיישן חמצן תחליפי איכותי של בוש עולה משהו באיזור ה-450 ש"ח ותוסיף לזה עוד ככמעט שעת הרכבה במקומות נורמליים צריכים לקחת לך באיזור ה-600-650 ש"ח להחלפתו.

פורסם

נתון הלמבדה במכשיר בדיקת הגזים ,אינו בקשר ישיר לנתון שמספק חיישן הלמבדה במנוע, למחשב.

הקשר הישיר היחידי הוא בכינוי. בשם.

אכן יתכן מצב חיישן תקול, אך לפני החלפתו, רצוי לבדוק האם יש חריר קטן באגזוז, כדאי לבדוק זאת טרם החלפת חלקים, כאשר האוטו על ליפט, שמישהו יסתום עם סמרטוט את פתח הפליטה של האגזוז, ולחפש חריר מאוד קטן, מכל הכיוונים של צינור האגזוז, גם בחלקו העליון הקרוב לרצפת הרכב, ובדודים באותו האופן.

באם תקין,החלף חיישן ובדוק שנית..

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היום בבוקר הייתי במכון קרבורטרים והחלפתי חיישן חמצן זאת לאחר שהוא בדק שאין חורים באגזוז

בהתחלה הלמבדה עדיין היתה גבוהה אבל לאחר סיבוב באוטו זה היה תקין ועבר טסט.

תודה לכל העוזרים

פורסם

גם לי הייתה את הבעיה הזאת ושהרמתי את האוטו על הליפט ראיתי שיש לי חור באגזוז, תוקן החור באגזוז ואז כבר אמרתי בו נעשה ניקוי אנג'קטורים וזה הסתדר הלמבדה הייתה בדיוק באמצע והCO עמד על 0.0

• תוכן חדש...