Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלולרי Samsung X820 - בעיות Bluetooth?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים.

ברשותי טלפון מסוג Samsung X820 דק ומגניב...

samsung-x820.jpg

אבל אני נתקל עמו בבעיות בתקשורת ה-Bluetooth :evil:

ברכב יש לי דיבורית Parrot CK3100 ולעתים רבות הטלפון מתנתק מהדיבורית, או שהדיבורית פשוט לא מצליחה לחייג.

בבית יש לי אוזניית BT של מוטורולה, וגם היא לעתים לא עובדת היטב מול הטלפון.

1. האם ידוע לכם על בעיה כללית של סמסונג (או של הדגם הספציפי הזה) בתקשורת ה-Bluetooth?

2. היות ובקרוב אני הולך להחליף את המכשיר, אשמח לשמוע איזה חברות\דגמים אחרים סובלים מבעיה דומה, ע"מ להימנע מהם.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

מניסיון עם הV6 וה N73 הם קולטים יופי את הבלו' אפשר אפילו לדבר מבחוץ ושישמעו מפנים .

אני לא יודע איזה דיבורית מותקנת בדיוק ברכב .

אבל ממליץ על שני המכשרים האלה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מנסיון על הרבה מכשירי סמסונג, וקישוריות הבלוטות' שלהם,

הם לא משהו מהבחינה הזו:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

+1 לנוקיה .

אני משתמש ב- NOKIA N73 MUSIC EDITION בשילוב עם אוזניה של מוטורולה מדגם H500 שנמצאת אצלי קבוע ברכב (מידי פעם עולה הביתה לטעינה) ואני מרוצה מאוד.

יש במכשיר חיוג קולי אוטומטי לכל מספר שמכניסים לזיכרון והאוזניה משתפת פעולה יופי.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אוף למה תמיד החיים מסובכים :roll:

עד שכבר חשבתי שהסמסונג מושלם בשבילי (הוא טלפון מצויין, אפילו הממשק נוח לשימוש).

אוקיי... אז אני יודע שהנוקיות מסתדרות יופי עם Bluetooth.

מה לגבי מוטורלה ושאר החברים? יש חוות דעת לגבי יציבות ואיכות חיבור ה-Bluetooth שלהם?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

במוטורולה יש בעיה אחרת בדגמים החדשים הבלוטוס "נרדם" אם אתה לא משתמש בו במשך פרק זמן מסויים, ואז צריך להפעיל אותו שוב מה שזה אומר שאם לא השתמשת והגעת לרכב אז הוא לא יתחבר אוטומטית אלא תצטרך לחבר אותו שוב (לא סיכרון מחדש).

• תוכן חדש...