Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

בהמשך להמלצתכם, פניתי טלפונית למוסך שלי והודעתי על כוונתי לסור ביום א' על הבוקר לשם בדיקה והחלפת יוניט אור בלם.

נמסר לי כי יוניט אור בלם לרכב זה אינו מצוי בארץ עתה [לפחות אצל מי שמספק למוסך שלי חלפים מקוריים של פג'ו (ז'אק?)].

הייתכן?

לחלופין אפנה לחשמלאי הרכב שלי.

היש מצב שקיים מחסור ברכיב זה? היכן כן ניתן למצוא רכיבים מקוריים בעבור רכבי פז'ו?

היבואן, קרי שרודר? צר לי על בורותי, איני מצוי כל כך בעניינים אלו.

תודה על הכוונתכם.

בברכה ושבת שלום,

פורסם

בהחלט. סביר מאוד שליבואן יש דבר כזה במלאי. זה ההבדל בין יבואן שמחויב להחזיק במלאי (כמעט) כל חלק, לבין יבואן מקביל (ז'אן) שלא מחויב לכלום, ומחזיק במלאי בעיקר חלפים שיש להם ביקוש רב.

פורסם

תודות. עכשיו אני מבין מדוע החשמלאי אמר לי כי יברר ביום א' בנוגע לחלק ויזדקק למספר הרכב, מניח אני

כי יפנה ליבואן והלה יוכל לזהות את דגם הרכב והחלק התואם לו.

בברכה,

פורסם

אבקש לדווח לכם על כי ביקרתי הבוקר אצל ניצן ודודי במוסך שאפט אשר זיהו כולל באמצעות דיאגנוסטיקה, חיישן יוניט

אור בלם תקול והחליפוהו. טיפולם, שהיה ללא רבב, יזכה להתייחסותי בשרשור/דביק אודות מוסך שאפט לעיל אך בהזדמנות

זו מודה אני להכוונתכם הנכונה כפי שמשתקפת בשני עמודי topic זה. חן חן לכם.

שלכם,

פורסם

חן חן למתחנחן :lol:

העיקר שהבעיה נפתרה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...