Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום אני חדש פה ומקווה שבאמת אלמד ואעזר בידע של כולם ואפילו אתרום מהידע שלי

לאבא שלי יש סובארו פורסטר טורבו ועכשיו אחרי שקיבלתי רישיון אני מחליף תוכנת ניהול מנוע ומשפר דברים מסויימים

רציתי להחליף אגזוז לאגזוז שבאמת ישפר ביצועים אבל אבא שלי לא מוכן שהאוטו יעשה רעש [ואני דיי מבין אותו]

היות ואני יודע שיש מציובישי ששחכתי את שמה שיש לה מתג ל2 מצבי אגזוז רציתי לדעת אם יש אגזוז שיכול לתת לי רעש אבל גם להיות שקט??? האם יש אגזוז שמשפר ושומר על השקט?? מצטער אם השאלה דבילית

ד"א ברכב אין ממיר קטליטי ככה הוא מגיע מהיצרן

ועוד דבר בקשר לפורקי לחץ בכל רכב עם טורבו קיים פורק??

ואיך מטפלים באיחור/ דיליי/leg של הטורבו קראתי שאפשר לפתור את הבעייה

תודה ענקית מראש

קובי

פורסם

אהלן קובי..

לאט לאט.. אתה אפילו לא מכיר את הרכב וכבר אתה מחליף "תוכנת ניהול" וכן הלאה והלאה?

בכל מקרה, יש חלק ייעודי שמתחבר לצנרת והוא נסגר ונפתח על ידי לחיצת כפתור..

וככה אפשר לשלוט על הזרימה\רעש האגזוז.

אם אני לא טועה יש סדנא מאשדוד ששכחתי את שמה שמביאה את החלק הזה.

כן בכל רכב טורבו יש פורק , לגבי הדיליי

באיזה סלד נפתח הטורבו אצלך?

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אין קשר בין הסלד שהטורבו "נפתח" ל לאג

בכל אופן הרכב כן מגיע עם ממיר מהיצרן כמו כל הרכבים מאוגוסט 93 שמחוייבים בזאת.

לגבי שיפורים, תוכנת ניהול זה השיפור הראשוני הכי יעיל/תמורה, מה שאחרי זה כבר ממש תלוי בתקציב/מצב הרכב ואיזה תיבת הילוכים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טעות בידך ידידי סובארו פורסטר טורבו 2006 מגיע ללא ממיר קטליטי [פרט זה מצוין בחוברת ההוראות המקורית] הרכב עומד בתקן הפליטה ללא ממיר תבדוק את עצמך ותראה שאני צודק

פורסם

לגבי מה שאמרת כרגע, אתה חייב לסרוק להראות לי את זה כי אני לא מאמין (מה שגם ב CARFOLIO מצויין שישנו קטליזטור)

בכל אופן לא ענית לגבי מה ששאלתי אז לא נוכל להמשיך מפה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...