Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן :)

מדובר באופל אסטרה מנוע 1600 אוטומטית בנזין כמובן, הרכב שייך לאחותי...

היא קראה לי בהיסטריה כשחזרה מנסיעה של כ30 קילומטר בערך ואמרה שהיה ריח של שרוף ברכב במהלך כל הנסיעה,

אכן כשהתקרבתי לרכב כבר מבחוץ היה ריח נורא חזק של גומי שרוף, לא ראיתי עשן בשלב הזה.

עשיתי איתו נסיעה קצרה ואימצתי את המנוע כמה שיותר, הפעלתי מזגן, נורות, את כל המערכות שקיימות ברכב כדי לבדוק אם אכן שוב יהיה ריח של שרוף,

כיוון שהנסיעה הייתה קצרה כשפתחתי את המכסה מנוע היה מעט ריח של שרוף אך לא כמו קודם, חלש יותר, אבל הפעם ראיתי מעט עשן יוצא מהמקום שאותו סימנתי בתמונות (שמלווות בדיבוב לאלו שיתקשו למצוא את המקום), ממה זה יכול להיות? יש רעיונות?

כמו כן שכחתי להזכיר, החלק שסימנתי בתמונה השניה, החלק שממנו אני חושב שיצא העשן (או מחלקים קטנים יותר באזור שלו) היה מעט לח וכהה יותר בזמן שבדקתי אותו, כאילו שישנה נזילה קטנה של משהו בחיבורים שם. סתם רציתי לציין, אולי זה קשור.

(כאן אין דיבוב, אבל מדובר על החלק הזה שמעל למנוע)

38002482xk4.jpg

44469087hz2.jpg

פורסם

אתה יודע גם לי יש אופל אסטרה 2000 אוטומטית 1600 סמ"ק,עכשיו גם לי יש הרבה ריח של גומי שרוף בעיקר כשאני מאמץ את המנוע,חשבתי שזה קורה בגלל חוסר אוויר בגלגלים,ניפחתי אוויר כמה שצריך ועדיין במאמץ גדול יש ריח.מעוניין גם לקבל תשובה:idea:

פורסם

אם אני מזהה נכון זה הצינור שמחזיק אדיי שמן לפתח יניקת האוויר. אז אוליי זה לא עשן אלה אדי שמן מה שמעיד על חוסר באיטום הצינור.

:-) just smile
פורסם
אתה יודע גם לי יש אופל אסטרה 2000 אוטומטית 1600 סמ"ק,עכשיו גם לי יש הרבה ריח של גומי שרוף בעיקר כשאני מאמץ את המנוע,חשבתי שזה קורה בגלל חוסר אוויר בגלגלים,ניפחתי אוויר כמה שצריך ועדיין במאמץ גדול יש ריח.מעוניין גם לקבל תשובה:idea:

מה קשור לאוויר בגלגלים?

פעם הבאה תמלא מיים בווישרים אולי זה יעזור:??!

אין שכל-אין דאגות:יש רק הרבה הוצאות כספיות!:?

פורסם
אם אני מזהה נכון זה הצינור שמחזיק אדיי שמן לפתח יניקת האוויר. אז אוליי זה לא עשן אלה אדי שמן מה שמעיד על חוסר באיטום הצינור.

קשה להאמין שיוצא ריח שרוף מצינור נשם.

נסה לחפש מתחת לרכב שאריות של שקיות שנדבקו לאגזוז.

מריחים את זה בעיקר בעמידה.

מניסיון , זה מכה שלא נגמרת גם בתקופה של שבועות.

עוד אופציה , נסיעה עם בלם יד מורם :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
קשה להאמין שיוצא ריח שרוף מצינור נשם.

נסה לחפש מתחת לרכב שאריות של שקיות שנדבקו לאגזוז.

מריחים את זה בעיקר בעמידה.

מניסיון , זה מכה שלא נגמרת גם בתקופה של שבועות.

עוד אופציה , נסיעה עם בלם יד מורם :)

אכן צדקת!!! סחטיין עליך....

רק חבל שראיתי את ההודעה אחרי שחזרתי מהמוסך חחח...הוא גירד לי את השקית מהאגזוז במשך חצי שעה...

• תוכן חדש...