Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות סאב ומגבר לרכב (פיאט פונטו ספייס 01) והתקציב שלי קצת מוגבל - גג 1800!

הייתי היום בכמה חנויות והתעניינתי ושאלתי לגבי הרבה חברות ודגמים ובסוף די נסגרתי על מגבר וסאב מסוימים ורציתי לדעת אם למישהו יצא לשמוע את הצמד הזה ביחד ומה דעתכם עליהם בכללי?

הסאב - phoenix gold r12 - כולל תיבה 740 ש"ח

מגבר מונו - lightning audio b2.250.1 כולל חיווט והתקנה - 800 ש"ח

פורסם

המגבר אכן חלש מידיי, חפש מונו חזק יותר כמו זה שהציע אסיף שהוא בהחלט יתאים יותר לסאבים הנ"ל.

:-) just smile
פורסם

היה לי את הלייטניג 250 וממש לא אהבתי אותו.

הסאונד שלו מרוח ולא מדויק, מגבר 4 ערוצים של הליקס עשה את העבודה הרבה יותר טוב ממנו.

אם אין לך תקציב למונו תחפש מגבר שני ערוצים טוב או אולי יד שניה.

פורסם

להשוות את לייטנינג אודיו להליקס ? זו פשוט בדיחה גרועה

ה Cerwin Vega HED בשילוב עם Lightning Audio B.350.1 יהיו שילוב נהדר, שמעתי את השילוב הזה בשני רכבים וזה היה ממש מוצלח

אפשר לשקול גם דברים אחרים כמו הפוקאל 30A1 או הפיניקס גולד ZR12 בשילוב עם מונובלוקים של JBL או רוקפורד

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בסוף הצלחתי להוציא מחיר טוב על הlightning audio 2.350.1 אז קניתי אותו ומחר על הבוקר אני ירכיב אותו ואחרי זה אני יסע לחנות לשמוע כמה סאבים ולבחור אחד מביניהם , ההתלבטות כרגע היא בעיקר בין:

*JBL 1260

*phoenix gold zr12

*cerwin vega hed

פורסם

עכשיו חזרתי הביתה, הייתי אצל חבר, יש לו פיאסטה קופה (רכב בעל אקוסטיקה גבוהה) והוא קנה את ה- B.350.1, יש לו איזה סאב מעפן של Magnat, חיברנו על הלייטנינג אודיו את הסרווין וגה, שמעו נפלא, אין מה להשוות בכלל, סאב שמפיק צליל נעים, עמוק אבל מספיק פאנצ'י, והמגבר פשוט חולל בו פלאים

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...