Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, :-)

למזדה 2001 לנטיס/ 323 קיבלתי הצעת מחיר לטיפול :

החלפת רפידות בלמים אחוריים שנשחקו ( ' סנדלים' ) , עבודה + חלפים ( לא מקוריים ) - 500 שקל .

הרכב כבר מתקרב מאד לטסט , אבל בלי קשר , שאלתי - ואגב בדקתי את כל השירשורים בנושא :

א. האם ההצעה הוגנת ?, אני מדגישה הבעייה רק בשחיקת הרפידת גומי, לא משהו אחר , זה הודגש גם ע"י המוסך .

קיבלתי הצעת מחיר מחנות חלפים טובה לרכוש רפידות / סנדלים כאלה ב80 ש"ח כולל מע"מ.

לא אזכיר את שם המוסך, כי אני אף פעם לא 'אפליל' עד למקום שבו הידע המיקצועי שלי 100% , וגם אז לפי עמדתי האישית

אין להשמיץ אדם.:roll:

ב. חד משמעית נקבע באותה הזדמנות, כי אין בעייה נוספת עם מערכת הבלימה, לא דיסקיות ולא שום דבר אחר.

ג. בגלל שהמון פה לומדים כמוני את הנושא מ'0' - בואו תסבירו לנו

* מוסכניק אחר הציע 'חידוש הרפידה / גומי' על הסנדלים הקיימים - בעלות מוזלת - מה דעתכם על זה ? אני צריכה להצטדק

ולהסביר שכעת שקראתי את כל השירשורים נראה לי שזה קישקוש... בכל זאת מה דעתכם ?

ד. בקיצור - במקום לקשקש לכם כל כך הרבה - איך עושים את זה זול וטוב ?

פורסם

אני אמתין לתגובתכם , רק רציתי להגיד שקיבלתי הצעה

לחלפים טובים - 100 ש"ח

ועבודת מוסך מורשה של התקנת רפידות - 100 ש"ח

סה"כ 200 ש"ח

אני זקוקה לעוד הערות משלימות שלכם למה כדאי לשים לב בנושא

דיסקים - כנראה שלא צריך להחליף, כבר בדקתי זוג איכותי יעלה מחנות חלפים - 110 ש"ח .

פורסם

זה פחות או יותר המחיר

100~ חלקים

200~ עבודה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אני החלפתי היום "נעלים"(בביצוע בני ל' המופלא), חלקים מקוריים בלבד, אני לא לוקח סיכונים בקטע של בלמים.

לדעתי, עדיף לחפש מוסך אמין ולא חאפר, לביצוע העבודה, גם במחיר יותר יקר.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
זה פחות או יותר המחיר

100~ חלקים

200~ עבודה

למה נראה לך שהמוסכים צריכים לפשוט יד או עור ? מי לוקח היום על החלפת בלמים אחוריים 200 ש"ח.

לפחות 350-400 ש"ח וזה כולל החלפת תופים/דראמים ,חידוש סנדלים,יש שם לא מעט עבודה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הכותרת צריכה להכיל שנת ייצור של הרכב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

תרד' ננעל.

בברכת שבוע טוב

דני מההנהלה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...