Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אתמול בלילה אמא שלי נרדמה על ההגה קצת לפני הכניסה ליישוב, והתהפכה עם האוטו.

תודה לאל ולפרדיננד פורש היא יצאה מזה רק עם ציפורן אחת שבורה.

ככה זה נראה: http://picasaweb.google.com/guykatzguy/jyKbrF

היום השמאי החליט שהאוטו טוטאל-לוס ובזאת אנחנו פונים לחפש משהו חדש.

בגלל שאנחנו באמת חבים את חייה של אימי לקונצרן, ובגלל שלא עזבנו את פולקסוואגן הקונצרן ב10 השנים האחרונות, התכנון המקורי היה לחזור לגולף.

שאלה 1:

מדובר על גולף TDI או ה1.4 המוגדשת החדשה בגלל מחירי הדיזל המטורפים - מה אומרים? האוטו נוסע יותר מ40 אלף בשנה.

אני חשבתי גם על סקודה אוקטביה החדשה ממנה התרשמתי פה בגרמניה עמוקות, אך משום מה באתר (הדי מעאפן) של סקודה מופיעה רק התמונה של הישנה.

שאלה 2+3+4:

מתי מגיעה החדשה לארץ? מה אתם אומרים אם משווים אותה בגרסת הדיזל לגולף? מחירים יש?

תודה אנשים.

Passt scho...

פורסם

ערב טוב.

האוקטביה MK2 נמכרת בארץ כשנתיים.

ואכן, האתר של שקודה ישראל אינו מעודכן במיוחד - וחבל.

האוקטביה נמכרת בארץ בגרסאות הבאות:

1.6 8 שסת', המספק 102 כ"ס.

2.0 16 שסת', המספק 150 כ"ס.

1.9 טורבו דיזל, המספק 105 כ"ס.

2.0 טורבו דיזל, המספק 140 כ"ס.

וכמובן שיש גם vRS -

2.0 16 שסת' טורבו, המספק 200 כ"ס.

גרסאות הדיזל מצויידת בתיבת DSG (או ידני, ב-1.9 בלבד).

בעולם, ה-1.8TSI מחליף (לאט לאט) את ה-2.0FSI

אין לי מושג אם גרסה זו מתוכננת להגיע ארצה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלום

דבר ראשון אני מקווה שאמא שלך בסדר

דבר שני אני מציע לך לערוך נסיעות מבחן ברכבים הנ"ל

צריך להבין בערך מה התקציב שלכם

בעיקרון הגולף TSI 1400, מאוד מיוחדת אך חסרה מאוד בנושא באיבזור- מצד שני המחיר שלה השתנה משמעותית ועומד היום על 142K יחסית ל170K לפני חצי שנה.

אני במקומכם הייתי גם שוקל את הלאון 1.8TSI שמגיע מאובזרת למדי עם 160 כ"ס ומנוע מוגדש

שוב הכל תלוי בתקציב ובהרגשה שלכם בנסיעות המבחן

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

למי שנוסע 40 אלף ק"מ בשנה עדיין מומלץ מנוע דיזל.

מחירים של הסולר שווים למחירים של בנזין. ישנן תחנות דלק בכל חלקי הארץ שנותנות הנחה יפה לסולר, לפעמים אפילו יוצא יותר זול מבנזין (ואני לא מדבר על תחנות פיראטיות).

גם מנועי דיזל יותר עמידים בעומסי נסיעות מרובות בזכות עבודתם על סיבובי מנוע יותר נמוכים וכמובן גם יותר חיסכוניים.

אגרת רישוי לרכבי דיזל ירדה משמעותית.

אני מקווה שאימך תעבור לישון למיטה כי עם כל הכבוד לקונצרן גרמני הכל שאלה של מזל-והיה מזל גדול.

.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בק"מ הזה מומלץ בהחלט דיזל בגלל החסכון (ולמרות מחירי הדיזל המאמירים). בין הגולף לאוקטביה זה עניין של טעם. הגולף בכל מקרה תרגיש קצת קטנה וקומפקטית יותר ואם זה יותר חשוב מבגאז' ענק אז היא תהיה עדיפה. גרסת ה-1.4 TSI היא בנזין, ד"א, וצריכת הדלק שלה תהיה כנראה פחות טובה משל הדיזל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

משיחה עם נהגי מוניות הם טוענים שהסקודה אוקטוביה החדשה לא אמינה כמו הדגם היוצא, מתלוננים על בעיות בטורבו ובגלגל תנופה.

פורסם

כבעלים של 1.4TSI דעתי היא:

רכב זה מהיר יותר מה- 2.0FSI ויתכן שיחליף אותו לפי מה שקראתי בחו"ל (לא צריך 1.8T בשביל זה).

אני לא מבין איזה אבזור חסר למי שהעיר למעלה, כאשר הרכב מגיע עם סאן-רוף, ג'נטים, MP3 וכו', וכמובן כל שאר האבזור הרגיל כולל תא למשקפיים ומראות מוארות בסוככי השמש, 6 כ"א, ESP. אולי שלושה דברים חסרים שלא נראים לי מהותיים לגבי השואל: כוונון תמיכה בגב תחתון כמו ב- GTI (שאינו ממש נחוץ - לי יש פריצת דיסק ואני מאוד מרוצה מהכסא); שליטה על הרדיו מההגה; ומחשב דרך (שאינו נחוץ לטעמי כלל).

צריכת דלק: כאשר אשתי נוהגת: 1:14 בקלות. כאשר אני נוהג, נו קצת פחות טוב.

לטעמי אוקטביה זה להרגיש במונית, מה גם שלדעתי הכסאות שלהן פחות טובים והתחושה בכלל הינה זולה (ומכוערת) יותר.

גולף פלוס - לא רע בכלל. מאוד פונקציונאלי, אם פונקציונאליות נדרשת.

לגבי הדיזל - לא יודע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לטעמי אוקטביה זה להרגיש במונית, מה גם שלדעתי הכסאות שלהן פחות טובים והתחושה בכלל הינה זולה (ומכוערת) יותר.

גולף פלוס - לא רע בכלל. מאוד פונקציונאלי, אם פונקציונאליות נדרשת.

לגבי הדיזל - לא יודע.

"אוקטביה זה להרגיש מונית". לא נמאס לחזור על המשפטים חסרי הטעם האלה?

אפשר להגיד את זה גם על גולף פלוס ועל הג'טה - לא חסר מוניות כאלה.

ראית את הגולף ברמת הגימור הבסיסית? היא נראית רע והתחושה זולה (מידי) ומאכזבת.

עניין של טעם.

אני אישית לא סובל את הגולף הבסיסית ואת הגולף פלוס.

שתיהן מכוניות מעולות - עניין של בחירה (אני הייתי בוחר באוקטביה - בעיקר בגלל השירות העדיף משמעותית של מוסכי שקודה [שנפרדים מהמוסכים של Audi/Seat/VW] וגם בגלל הפרקטיות).

בהצלחה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חסרה לטעמי, בכל הדיונים על הבדלים בין דיזל לבנזין, התייחסות למרווח הטיפולים התכוף יותר למנועי דיזל וגם מחירי אותם טיפולים, שבעקרון עולים יותר מטיפולים למנועי בנזין.

פורסם
חסרה לטעמי, בכל הדיונים על הבדלים בין דיזל לבנזין, התייחסות למרווח הטיפולים התכוף יותר למנועי דיזל וגם מחירי אותם טיפולים, שבעקרון עולים יותר מטיפולים למנועי בנזין.

לי יש קנגו דיזל. טיפול כל 20 אלף ק"מ שעלותו 800 ש"ח כולל מע"מ (במוסך רנו מרכזי). בכמה כבר טיפולים לבנזין יכולים להיות יותר זולים (במוסכים מורשים)???

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...