Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנורה דלוקה בקביעות בלי קשר למיקום בלם היד, האם הדבר מעיד על תקלה כלשהי בבלמי הרכב ? או סתם לחצן שנתקע ?

אשמח גם למוסך מומלץ באיזור אור יהודה או יהוד.

תודה מראש.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

ראשית,יש לפתוח בהקדם מכסה מנוע ולבדוק גובה נוזל בלמים- יש מצב שחסר לך ובכמות חריגה.

יש להוסיף נוזל בלמים בכמות החסרה,לגשת למוסך בהקדם ובהחלט שלא מומלץ להמשיך לנסוע עם הרכב במצב הנוכחי.

התקלה היא ממערכת הבלמים וכדי לזהות את מהותה :משאבות בלם מכניות אחוריות ככל שקיימות ברכב /בוסטר,משאבת בלם מרכזית,רפידות,דיסקיות /צלחות בלם קדמי וכו'.

יש לפנות עם הרכב למוסך מורשה /מקצועי המכיר היטב את הרכב,להעלות את הרכב על הליפט,לפרק את כל 4 הגלגלים לבדיקת בלמים יסודית ולבצע בדיקת תפקוד למשאבת הבלם המרכזית ברכב.

לגבי המלצות למוסכים חכה לרפי לין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם לי היא נדלקה וזה כי המצוף במיכל שמן ברקס שקע מעט וזה הראה כאילו שחסר,

בכל מקרה,זה אומר שאין שמן ברקס,אם סחר תוסיף ותראה,ואם לא תבדוק ברקסים!דחוף!אצלי כשהיא נדלקה בפעם הראשונה שתי הברקסים האחוריים +משאבת שמן של הברקס האחורי ימני הלכו!!!

החלפתי אותם והכל הסתדר!

גם הוספתי מעט שמן

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

אוקיי אשמח להמלצה על מוסך מורשה או אמין להונדה ביזור יהוד אור יהודה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אתה יכול לגשת אל מוסך מורשה יבואן הונדה, "חנן ושפיק" שברח' המלכים 3 אור יהודה, טל' 03-5339342-3-4

או למוסך פרטי (לא מורשה היבואן) המתמחה בהונדה, "מוסך סימל" שברח' ההגנה 16 א.ת חדש (מערב) ראשל"צ,

טל' 03-9616373 ובקש את חבר הפורום יעקב.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...