Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

רציתי לשאול על אילו מכוניות אתם ממליצים בטווח ה80 אלף שקלים לערך.

ההתלבטות היא בעיקר הונדה סוויק או טויוטה קורולה.

ההתלבטות בין שניהן נוטה לכיוון ההונדה , אך הביטוחים על ההונדה יקרים יותר וכמו כן גם הטיפולים.

ההפרש בינהם במכוניות יד שנייה אינו גדול כמה אלפי שקלים (עד 5,000).

מחפש בעיקר מכונית משפחתית ,תא מטען גדול יחסית , משהו שלא יזלול הרבה דלק , אמין במוסך (יפנית יהיה עדיף).

יש לציין שעל האוטו הזה יהיה ביטוח על נהג צעיר (מתחת לגיל 21) - מה שמייקר בצורה משמעותית את הביטוח על ההונדה (ד"א משהו יודע כמה ביטוח על הונדה כולל נהג צעיר? ).

כמה שאלות נוספות לגבי המחירים והמחירון והורדת המיסים.

הורדת המיסים אני יודע שמתבצעת ב1 לינואר 2008 , שאלתי היא מה יהיה במחירון לוי יצחק על מכוניות יד 2? , האם תיהיה גם ירידה ואם בכלל משמעותית?

האם זה משנה לקנות אוטו עכשיו או בשנה החדשה? (בעיקרון חיכיתי עד השנה החדשה בתקווה שהכל יוזל בגלל הורדת המיסים ותיהיה נפילה ).

האם יש ירידה משמעותית במחירון לדוגמה בין הונדה 2006 לקנייה עכשיו לבין הונדה 2006 לקנייה בינואר 2008?

קצת הצפתי אותכם בשאלות אך הנושא ממש חשוב (כמו לכולם פה) , אשמח לעזרה ותודה רבה לכם:wink:

פורסם
שלום ,

רציתי לשאול על אילו מכוניות אתם ממליצים בטווח ה80 אלף שקלים לערך.

ההתלבטות היא בעיקר הונדה סוויק או טויוטה קורולה.

ההתלבטות בין שניהן נוטה לכיוון ההונדה , אך הביטוחים על ההונדה יקרים יותר וכמו כן גם הטיפולים.

ההפרש בינהם במכוניות יד שנייה אינו גדול כמה אלפי שקלים (עד 5,000).

מחפש בעיקר מכונית משפחתית ,תא מטען גדול יחסית , משהו שלא יזלול הרבה דלק , אמין במוסך (יפנית יהיה עדיף).

יש לציין שעל האוטו הזה יהיה ביטוח על נהג צעיר (מתחת לגיל 21) - מה שמייקר בצורה משמעותית את הביטוח על ההונדה (ד"א משהו יודע כמה ביטוח על הונדה כולל נהג צעיר? ).

כמה שאלות נוספות לגבי המחירים והמחירון והורדת המיסים.

הורדת המיסים אני יודע שמתבצעת ב1 לינואר 2008 , שאלתי היא מה יהיה במחירון לוי יצחק על מכוניות יד 2? , האם תיהיה גם ירידה ואם בכלל משמעותית?

האם זה משנה לקנות אוטו עכשיו או בשנה החדשה? (בעיקרון חיכיתי עד השנה החדשה בתקווה שהכל יוזל בגלל הורדת המיסים ותיהיה נפילה ).

האם יש ירידה משמעותית במחירון לדוגמה בין הונדה 2006 לקנייה עכשיו לבין הונדה 2006 לקנייה בינואר 2008?

קצת הצפתי אותכם בשאלות אך הנושא ממש חשוב (כמו לכולם פה) , אשמח לעזרה ותודה רבה לכם:wink:

שתי האופציות ראויות. לטעמי, הקורולה עדיפה מכמה סיבות:

1. מחירי חלפים וטיפולים יקרים יותר בהונדה.

2. מחיר פוליסת מקיף להונדה יקר משמעותית מזה של הקורולה, במיוחד בהתחשב בעובדה שאתה נהג מתחת ל- 21.

הבעיה היא, שאת הקורולה קשה מאד למצוא כיד שניה, קורולות שמורות ומיד פרטית נחטפות ביום פרסומן ובמחיר הגבוה ממחיר המחירון!

* לגבי ירידת המחירים הצפויה בינואר, היא תשפיע בעיקר על רכבים חדשים היוצאים מהסוכנות. רכבים מיד שניה, סביר להניח שיושפעו אך בצורה פחות משמעותית שלטעמי לא שווה להמתין.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אופציה נוספת לרכב יפני -ניסן אלמרה.

אמינות מעולה, ביטוח זול משמעותית מהונדה וגם מטויוטה וגם מחיר יותר נמוך לאותו השנתון.

רק צריכת דלק יותר גבוהה (אבל לא משמעותית).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בעיקרון אני נוטה יותר להונדה כי יש את התקציב. (אפילו 90K יהיה בסדר - מה שמקנה לי אפשרות לרכוש הונדה 2006).

הנהג צעיר והביטוחים מה שבאמת קצת כואב אך הבנתי שזה סביב ה7000 שקלים מקיף כולל הכל , לא כזה נורא אך עדיין גבוהה.

העיצוב של ההונדה והאמינות שלה ממש מושכים אותי , הניסן אלמרה לא בא בחשבון לא אוהב את האוטו מהתנסות רעה עם ניסן , מזדה 3 קצת חרושה על הכביש ואישית לא אוהב אותה על הכביש (עניין של טעם ונוחות).

הטיוטות הישנות (אם החדשות היו עם תיבה נורמלית הייתי קונה אותה ממזמן , אבל כנראה שלא חשבו לעומק כשהוציאו את האוטו) נראות קצת ביגבאגים , סטייל מוזר שלא התחברתי אליו.

נכון שיופי זה לא הפרמטר הכי חשוב באוטו , בשבילי זה קודם אמינות לאחר מכן מחיר והפרמטר ה3 זה עיצוב אם שלושתם יהיו אז אני אהיה שמח אך עם המחיר אפשר להתגמש.

אני גם ממש מתלבט אם לקנות את ההונדות החדשות 2008 שיצאו , אך זה עוד כ50 אלף שקלים מהמחיר המקורי שרציתי , אפשר לגרד את זה אך עשיתי חישוב ותוך שנה האוטו מאבד ערך של 20-30 אלף שקלים , לא נראה לי שפוי.

יש לכם עצות מאיפה כדאי להתרחק?(ביחס הקנייה) , כתב חוזה רשום קיים דבר כזה באינטרנט? תודה רבה לכם על העזרה.

פורסם

אני לא כ"כ מבין את ההתלבטות שלך.

מההודעה שלך אני קולט שאתה נמשך לכיוון ההונדה, שזה פרמטר מאוד חשוב בבחירת רכב.

לך בעיקבות הלב, ובחר בהונדה.

דבר נוסף חבל לעלות את התקציב בצורה כזאת, אני חושב שכדי להשאר עם המסגרת התקציב ההתחלתית.

ממה להיזהר בקניית רכב?מהרבה מאוד דברים, תעשה חיפוש בנושא זה.

קבל קישור לחוזה מכר:

http://www.zipzup.co.il/manual.aspx?PageID=30

בהצלחה!!!

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
אני לא כ"כ מבין את ההתלבטות שלך.

מההודעה שלך אני קולט שאתה נמשך לכיוון ההונדה, שזה פרמטר מאוד חשוב בבחירת רכב.

לך בעיקבות הלב, ובחר בהונדה.

דבר נוסף חבל לעלות את התקציב בצורה כזאת, אני חושב שכדי להשאר עם המסגרת התקציב ההתחלתית.

ממה להיזהר בקניית רכב?מהרבה מאוד דברים, תעשה חיפוש בנושא זה.

קבל קישור לחוזה מכר:

http://www.zipzup.co.il/manual.aspx?PageID=30

בהצלחה!!!

השאלה היא האם בזיכרון דברים איך יודעים שהחתימה של הצד השני (בהנחה שהוא פרטי) הינה פקטיבית ו"כשרה למהדרין".

נניח שמביאים עדים , אך עדים הם בד"כ מקירבה ראשונה או לחילופין חבר/מכר , עו"ד לא יביאו לעסקאות גם אם זה ב100 אלף שקלים , ביזבוז של מינימום 1000$.

• תוכן חדש...