Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי תיבה לסאבאופר. איך הדע כמה ליטר היא?

התיבה בצורת טרפז ישר זוית. ויש לה ספוג בפנים שממלא כמעט מחצית מהתיבה.

ואני רוצה לדעת כמה ליטר היא. איך אני מודד את זה?

תודה לעונים.

פורסם

תפרק את הטרפז לשתי צורות אחת ריבוע והשנייה משולש.

תיקח תחשב נפח בריבוע.

תחשב נפח במשולש כאילו זה עוד ריבוע ואז תחלק בשתיים ככה יהיה לך נפח במשולש.

תחבר ויש לך נפח של התיבה.

22.jpg

פורסם
אולי תחשב ??

את התשובות האלה תרשום לחבר'ה שלך מהשכונה.

הבן אדם לא יודע את הנוסחה, בגלל זה הוא שאל.

אז אולי כדאי שאתה תחשב את התשובות שלך לפני שאתה כותב.

גיא זוהר מ"היום שהיה" : מחקר חדש שיצא בודק כמה אחוזים מהסטודנטים שיש להם תואר שני, יש להם גם תואר ראשון".

פורסם

תמדוד בסנטימטרים את הרוחב והגוזה ותכפיל בינהם, עם זה תכפיל את עומק התיבה באמע הגובה שלה.

זה יתן לך תוצאה ששני הספרות הראשונות הם הליטרים השלמים. (אם היא מיתחת ל 100 ליטר)

זה הסבר על חצי רגל לבנאדם שלא יודע כלום בחישובי נפח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
את התשובות האלה תרשום לחבר'ה שלך מהשכונה.

הבן אדם לא יודע את הנוסחה, בגלל זה הוא שאל.

אז אולי כדאי שאתה תחשב את התשובות שלך לפני שאתה כותב.

את זה, יודעים בכיתה ט'.

מקסימום הוא יכול למלה מים בתיך התיבה וליבדוק כמה ליטרים יש באה.

פורסם
נפח זה ליטרים. מה זאת אומרת ערך הנפח?

אוקי הבנתי.

עכשיו בוא תסביר לי איך אני מודד את הנפח של הטרפז. בבקשה.

כי לא הבנתי פה כלום.

פורסם

מודד את התיבה. יש לך גובה רוחב ו עומק. נגיד והתיבה שוכבת על הצד הארוך של הטרפז. אז אתה מודד את הצד העליון הקצר של הטרפז. או קי? אחרי זה מודד גובה של התיבה ו רוחב. יוצא לך ריבוע בלי המשולש אם הצד האלכוסוני של התיבה. נכון...

נגיד זה 30 על 30 על 30? מכפיל את הכל יוצא לך 27000 מכפיל על 0.001 יוצא לך 27 ליטר נכון? נישאר לך את הקטע של המשולש? נכון...

מודד את הצד התחתון, הארוך של התיבה נגיד והוא 50ס"מ? מינוס 30 שכבר ממדת מקודם. נישאר לך כמה? 20 ס"מ. 20 על 30 גובה על 30 ו רוחב (שמדדנו כבר) יוצא לך 18000 כפול 0.001 זה 18 ליטר. מחלק ל 2 כי זה משול ולא ריבוע. יוצא לך 9 ליטר. 27 ליטר+ 9 ליטר זה 36 ליטר. אבל לא לישכוח לקחת בחשבון את העובי של התיבה. אם מדדת 30 אז זה 26.6 אם מדובר על מ.ד.ף. 17 מ"מ!

• תוכן חדש...