Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוזר שעוד לא שמעתי כאן פייז אליאנט 12 אינטש שטוח...

אני גם חושב שהIDMAX עדיף על האולטימו בכל מובן - אם כי, כאב לי ממנו הראש כמה שעות טובות אחרי ושמעתי רק כמה דקות, האולטימו לא עשה לי כזה כאב ראש, אבל הוא היה פחות טוב.

זה שיש לפותח הת'רד תקציב של 3K לא אומר שהוא חייב להשקיע את כל התקציב הזה בסאב אם הוא ימצא אחד שימצא חן בעיניו יותר מכל האחרים והוא גם במקרה יהיה יותר זול, ומצד שני אם סאב יקר יותר ימצא חן בעיניו אז אולי גם כדאי להתאמץ קצת יותר בחלק מהמקרים.

ההחלטה שלך להגיע למפגש היא ההחלטה הטובה ביותר עד עכשיו.

תשים לב לשורות בדביק - בדרך כלל של שלושה שבועות ביום שבת מאחורי אצטדיון רמת גן ב12:30 - אני חושב שבערך עוד שבועיים צריך להיות מפגש - לא סגור על זה.

ואם אתה צפוני או דרומי גם בצפון יש מפגשים סדירים ולאחרונה גם בדרום אז ככה שאין ממש בעיה - פשוט תעקוב אחרי ההודעות בפורום.

עריכה: במקרה הודיעו עכשיו כבר על המפגש - מפגש על האש ב24.11

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ה-Genesis Audiophile הוא למעשה Peerless XXLS שעבר התאמות עפ"י דרישת ג'נסיס, בעיקר כדי להתאים לתיבות קטנות יותר. הנושא נידון בעבר 8)

ובכל מקרה, סאב SQ מדהים לדעתי. הדבר היחיד שחסר לו זה קצת Lower Extension בתדרים היותר נמוכים (ואני מדבר על גירסת ה-12 ולא ה-10 אינץ').

ה-IDMax מרשים מאוד. קצת פחות מדויק מהג'נסיס לדעתי (ועדיין מדוייק מאוד), אבל הרבה יותר חזק וגם יורד יותר נמוך.

הג'נסיס לעומתו לא "מרשים" במיוחד לאוזן בלתי מיומנת, אבל הוא פשוט "נכון".

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
ה-Genesis Audiophile הוא למעשה Peerless XXLS שעבר התאמות עפ"י דרישת ג'נסיס, בעיקר כדי להתאים לתיבות קטנות יותר. הנושא נידון בעבר 8)

ובכל מקרה, סאב SQ מדהים לדעתי. הדבר היחיד שחסר לו זה קצת Lower Extension בתדרים היותר נמוכים (ואני מדבר על גירסת ה-12 ולא ה-10 אינץ'). אאל"ט יש שיפור בנושא בסאב אלומיניום שלהם

ה-IDMax מרשים מאוד. קצת פחות מדויק מהג'נסיס לדעתי (ועדיין מדוייק מאוד), אבל הרבה יותר חזק וגם יורד יותר נמוך.

הג'נסיס לעומתו לא "מרשים" במיוחד לאוזן בלתי מיומנת, אבל הוא פשוט "נכון".

אני חושב שכשיתחיל מכירה מאסיבית שלו כדאי לך לנסות לשמוע אחד

בברכה יהודה

פורסם

שומכר,

שמעת פעם את הW7. מכון כמו שצריך? (ואצלי לא נחשב. כי הוא לא מכוון. ולא יושב עם סט ברמה שהוא יכול להשתלב. )

ואת האלוטימו?

אז מה אתה מקשקש. להחליט שזה SQ. וזה פחות. גיא. בבקשה תפסיק ביציאות שלך. הן לא נכונות ואתה מטעה את האנשים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי, אולי לא שמעתי את ה-W7 מכוון כמו שצריך, ואולי אתה צודק, אבל אני לא טענתי נגד ה-W7 ואולי לא ניסחתי את עצמי נכון. הכוונה הייתה שאת ה-W7 ניתן לשים בתור סאב SPL אפילו (כמו שאתה עשית וזו דוגמא אחת מתוך המון), ואילו את המורל לא נראה לי שאפשר, כי הוא לא חזק. כמו ה-FI של אחי. הוא סאב SQ מדהים (ושמעתי אותו באטומה, ולמרות שהוא 15 אינץ הוא יכול להביך המון סאבים שלטענתך הם SQ), אבל גם SPL דיי מטורף. זה מה שניסיתי ל"קשקש".

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני לא שומעתי לא זה ולא זה, אבל MOREL נתן אופציה כזות.

אם אתה רוצה להישאר עם שמיעה כמו שצריך אל תשמע גם את הW7 של אלי ועוד שמעתי אותו בתוך חדר.

יש דברים שכדי להשאיר איך שהם . חוץ מזה בגלל ששמעתי דבר כזה תמיד אני דורש מהסאב שלי (MOREL) לתת עוד עוצמה מה שהוא לא כ"כ יכול.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אם אתה רוצה להישאר עם שמיעה כמו שצריך אל תשמע גם את הW7 של אלי ועוד שמעתי אותו בתוך חדר.

יש דברים שכדי להשאיר איך שהם . חוץ מזה בגלל ששמעתי דבר כזה תמיד אני דורש מהסאב שלי (MOREL) לתת עוד עוצמה מה שהוא לא כ"כ יכול.

יעקב

איזה מורל יש לך?

פורסם

לא ממש יודע אבל הוא נחמד קיבלתי אותו מתנה מחבר של אבא שלי .

הוא 8" נשמע יחסית חלש לכל שאר הסאבים אני לא רוצה לפרק אותו מתיבה או משהו כזה כי אני רוצה לשמור עליו ככה .

כן אני יודע שזה קצת דבילי .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
לא ממש יודע אבל הוא נחמד קיבלתי אותו מתנה מחבר של אבא שלי .

הוא 8" נשמע יחסית חלש לכל שאר הסאבים אני לא רוצה לפרק אותו מתיבה או משהו כזה כי אני רוצה לשמור עליו ככה .

כן אני יודע שזה קצת דבילי .

יעקב

למה דבילי, אם הוא מספק אותך אז סבבה.

הגודל הוא לא סימן.אל תקשיב לאף אחד.

אם הוא חלש בשבלך אז תמכור אותו ותמצה משו חדש.

פורסם

חברים דברתי השבועה עם אחד המשווקים של MOREL הוא אמר לי שסאב זה שווה לבעלי חנויות 2000 ש"ח, ולצרכן הרבה יותר.:roll:

• תוכן חדש...