Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! הרכב מיצובישי קולט 94' 1600 ידנית.

מי שזוכר את הפוסט שפתחתי שבוע שעבר :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=181547

אז אתמול שוב ניסו, רק יותר מאוחר, 3 בלילה אני שומע האזעקה בשלט ביפר מצפצפת בהיסטריה, אני מסתכל במסך אני רואה "מכה חזקה" , אז קמתי להתלבש פתאום אחרי שניה אני רואה בשלט שוב מצפצף בהיסטריה "מכה חזקה" + מראה לי שמכסה מנוע פתוח, התלבשתי במהירות ותוך כדי בודק בשלט-ביפר את מצב האוטו (יש כזה כפתור של צ'ק שמראה לי את הרכב בכל מצב ורגע נתון), בדיקה ראשונה הראה לי שהמכסה מנוע עדיין פתוח, בדקתי שוב 2 שניות אחריי אני רואה פתאום המכסה מנוע סגור.

יצאתי מהבית בריצה , הגעתי כולי מתנשף לאוטו , ממבט ראשון הכל נראה בסדר ומול האוטו עומדים 2 ערבים במרחק של 2-3 מטר וכ10 מטר מהם בתחילת רחוב אחר עומד עוד ערבי אחד, הוא צעק ל2 משהו וברח בריצה, איך שאני באתי ה2 הסתובבו בגלל לכיוון אחר ועשו "ראש קטן" ו2 שניות אחריי נתנו ריצה ברחו לא ראיתי בכלל לאן.

הסתכלתי מסביב לאוטו הכל נראה תקין ובסדר, ניסיתי לפתוח את האוטו דרך השלט-ביפר, לא זז, מנסה שוב לא עובד, מסתכל תוך האוטו אני רואה אין אורות של הקודנית . פתחתי עם המפתח את הדלת אין אזעקה פתאום, מנסה להניע, לא מניע האוטו פשוט מת.

פתחתי מכסה מנוע פה קיבלתי את השוק, הם ניתקו לי את פלוס של המצבר, הכבל פשוט תלוש ושכב למטה עוד מעט נוגע ברצפה, חיברתי אותו חזרה הכל חזר לעבוד כמו שצריך למרות שהם דפקו את המנגון של הנעילה-קליפס של הסוגר במצבר.

כנראה מה שהם ניסו לעשות זה לנתק את האזעקה והחשמל של הרכב ויחד איתו גם הקודנית שמפריעה להם ,פשוט לפרוץ פנימה , לשים ניוטראל ולדחוף את האוטו ומשם הלך האוטו.

אני כבר לא יודע מה לעשות, הורדתי מוט ברזל הביתה איך שרק ינסו לעשות משהו היום בלילה יצטערו על היום שניסו בכלל.

הצעות?

אוהד.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שיש לך משהו מיוחד באוטו שמושך אותם, או שמישהו "הזמין" רכב כמו שלך.

תנתק את המצבר לגמרי מהרכב ותחבר אותו לגוף של הרכב כך שמי שיגע ברכב יקבל מכת חשמל. סתם, זה לא יעזור.

:|.

אני לא מאמין שאני כותב את זה אבל אולי תיגש לתחנת משטרה ותספר להם את הסיפור:cry:.

טוב, אתה יודע מה, זה פשוט מעצבן:evil: מה אפשר לעשות עם משטרה נכה כשלנו?!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

תוריד תוספות "מושכות עיניים" מהרכב.

להלן - מדבקות, חלונות שחורים, אנטנות דמוי סנפיר,

ספויילרים וכד'.

תראה אם זה עוזר.

לא עובד? תנסה להחנות את הרכב במקום אחר,

עדיף בחנייה פרטית של מישהו.

יכול להיות שמישהו ממש רוצה משהו מהרכב שלך (מערכת?),

ומוכן להסתכן עבורו פעמיים.

יתכן והבעיה טמונה גם בסוג הרכב, שנחשב לספורטיבי-משהו,

ומושך תשומת לב מהאנשים הלא נכונים.

אם כל זה לא עוזר, והמצב ממשיך -

תעבור דירה!

:)

פורסם
אהלן! הרכב מיצובישי קולט 94' 1600 ידנית.

מי שזוכר את הפוסט שפתחתי שבוע שעבר :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=181547

אז אתמול שוב ניסו, רק יותר מאוחר, 3 בלילה אני שומע האזעקה בשלט ביפר מצפצפת בהיסטריה, אני מסתכל במסך אני רואה "מכה חזקה" , אז קמתי להתלבש פתאום אחרי שניה אני רואה בשלט שוב מצפצף בהיסטריה "מכה חזקה" + מראה לי שמכסה מנוע פתוח, התלבשתי במהירות ותוך כדי בודק בשלט-ביפר את מצב האוטו (יש כזה כפתור של צ'ק שמראה לי את הרכב בכל מצב ורגע נתון), בדיקה ראשונה הראה לי שהמכסה מנוע עדיין פתוח, בדקתי שוב 2 שניות אחריי אני רואה פתאום המכסה מנוע סגור.

יצאתי מהבית בריצה , הגעתי כולי מתנשף לאוטו , ממבט ראשון הכל נראה בסדר ומול האוטו עומדים 2 ערבים במרחק של 2-3 מטר וכ10 מטר מהם בתחילת רחוב אחר עומד עוד ערבי אחד, הוא צעק ל2 משהו וברח בריצה, איך שאני באתי ה2 הסתובבו בגלל לכיוון אחר ועשו "ראש קטן" ו2 שניות אחריי נתנו ריצה ברחו לא ראיתי בכלל לאן.

הסתכלתי מסביב לאוטו הכל נראה תקין ובסדר, ניסיתי לפתוח את האוטו דרך השלט-ביפר, לא זז, מנסה שוב לא עובד, מסתכל תוך האוטו אני רואה אין אורות של הקודנית . פתחתי עם המפתח את הדלת אין אזעקה פתאום, מנסה להניע, לא מניע האוטו פשוט מת.

פתחתי מכסה מנוע פה קיבלתי את השוק, הם ניתקו לי את פלוס של המצבר, הכבל פשוט תלוש ושכב למטה עוד מעט נוגע ברצפה, חיברתי אותו חזרה הכל חזר לעבוד כמו שצריך למרות שהם דפקו את המנגון של הנעילה-קליפס של הסוגר במצבר.

כנראה מה שהם ניסו לעשות זה לנתק את האזעקה והחשמל של הרכב ויחד איתו גם הקודנית שמפריעה להם ,פשוט לפרוץ פנימה , לשים ניוטראל ולדחוף את האוטו ומשם הלך האוטו.

אני כבר לא יודע מה לעשות, הורדתי מוט ברזל הביתה איך שרק ינסו לעשות משהו היום בלילה יצטערו על היום שניסו בכלל.

הצעות?

אוהד.

גבר, תנסה לשמור על החיים שלך כשאתה יורד לבד למטה ונמצאים שם שלושה על אחד,

אל תשחק אותה גיבור גדול, כי החיים שלך יותר חשובים מהאוטו!

מוט ברזל לא יעזור אם תהיה אחד נגד שלושה, פעם הבאה תיקח איתך אח או את אבא שלך.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

קח את המוט ברזל וזרוק אותו למחסן.

עכשיו תחשוב טוב: מה עדיף? החיים שלך או הרכב שלך? אם בחרת בחיים שלך אז אני ממש לא מבין למה אתה מנסה להבריח כמה גנבים באמצע הלילה, מה גם שאולי הם חמושים.

זה לא סוד שהמשטרה בארץ פשוט לא מתפקדת בנושאים האלו אז אין לך מה ללכת לשם. קח את הרכב שלך והחנה אותו הרחק הרחק מהבית, אפילו אצל קרובי משפחה בעיר אחרת, כי מישהו שם עין על האוטו שלך ולא יעזור שום דבר.

פורסם

יכול להיות שבאמת צריך למכור אותו ולקנות משהו עממי.

ככה זה במדינה שלנו- אנשים קנאים ואין להם כבוד לרכוש של מישהו אחר.

אנשים חייבים לקפל/ לשבור מראות, אנטנות, מגבים, שריטות, דפיקות, פריצות, לגנוב סמלים, ואם נמשיך לא נסיים. פשוט בושה.

פורסם

למה שהוא ימכור את הרכב שלו בגלל כמה ערבים?

למה הוא צריך לסבול בגללם?

לדוד שלי גנבו כמה פעמים חומרי בניין מהחצר

יום אחד הוא תפס אחד מהגנבים נתן לו כמה מכות עם מחבט

והם יותר לא חזרו.

תמיר.

פורסם

כנראה ש "סימנו" לך את הרכב.

אם יש לך מכרים/חברים שיש להם חניה סגורה ובה ניתן להחנות את הרכב למספר ימים אולי זה יעזור בתור התחלה.

האזעקה שלך הוכיחה את עצמה כבר מספר פעמים, הייתי מוסיפה לזה כיסוי שמהודק טוב לרכב, כך כאשר חלילה אם הם ינסו שוב לגנוב את הרכב, בזמן שהם ינסו להתיר את הכיסוי האזעקה כבר תפעל וזה יתן לך התראה ארוכה יותר.

מנעול הגה/מנעול גיר,יכל לעכב אותם בצורה משמעותית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לצערי ולצערך הם כנראה סימנו את הרכב שלך. אחרת הם לא היו חוזרים להשלים את המלאכה בפעם השנייה. אני הייתי מציע לך לא לצאת לבד ב3 בלילה מול 3 ערבים שבשבילם לדקור אותך חס וחלילה זה ממש לא בעיה. או שתצא אליהם עם אקדח ועוד כמה חברים, או שלא תצא בכלל, ועדיף שתכין להם אמבוש נחמד שכזה, שברגע שהם רק יתקרבו לרכב, אתם תוציאו עליהם את כל האגרסיות שלכם, ותארגנו להם מפגש נחמד עם הריצפה ובית החולים. בינתיים תתחיל לקחת איתך את חוטי ההצתה, בלעדיהם הם לא יוכלו להתניע את הרכב, ותוציא את הפאנל. חוץ מזה אין הרבה מה לעשות, מעבר ללתצפת על הרכב ולקוות שהזונות יבואו ולהכין להם אמבוש.

ROOONEEYY

פורסם

צר לי לשמוע על כך ,מכיר את ההרגשה ממש חדירה לפרטיות וכאילו נגעו בך ,אבל ,לא הייתי מציע להתעסק עם כמה גנבי רכב שאין להם הרבה מה להפסיד ,לא רוצה לחשוב מה הם יכולים לעולל לך במיוחד שהם שלושה (אני מניח שעם כלי נשק ).

הרכב שלך לצערי מוזמן והם לא יחדלו עד שישיגו את מבוקשם ,המכוניות הללו כבר לא מבוטחות במקיף אז כנראה צריכים חלקים למכונית אחרת שעברה תאונה .

רוב הסיכויים שגם שלך לא מבוטחת אז הנזק יהיה גדול במידה והם יצליחו .

הייתי מנסה או לשנות את מיקום החניה או למצוא לתקופה מסויימת חניה סגורה לא באיזור עד שאולי יתייאשו.

פורסם

עדיין לא הבנתי למה הוא צריך להחביא את הרכב מהגנבים

מה יהיה שהוא יחזיר אותו אחרי תקופה?

אין מה לעשות הוא חייב לטפל במי שרק ינסה לגעת ברכב

כמו שכבר אמרו כאן צריך לעשות להם מערב

תמיר.

פורסם

לא הבנתי למה אתה מתלבש כל פעם? מה אתה ישן ערום?

ותכסה את האוטו! זה הפיתרון הכי טוב, ככה הם גם לא ידעו איזה רכב זה וגם השלט יצפצף שהם יורידו את הכיסוי.

אני גם הייתי לוקח את החוטי הצתה ושם מנעול הגה. אין מה לעשות, חכה עד שהם ירדו מהרכב.

פורסם

וואו,

כשאני תיארתי מצב שהיו מעורבים בו כמה "לא יהודים", באו אליי ביציאה ש:"(** עריכת ההנהלה: כאן בא במקור ניסוח גזעני ממנו משתמע שלדעתו של הכותב יהודים לא עושים לעולם את המעשים המתוארים בטקסט שלהלן. מי שמעוניין מוזמן להשתמש במידע הזה לצורך קריאה ביקורתית יותר של כל ההודעה הזו **)"

הרי מכאן משתמע שלדעתם של המנהלים" לא יהודים" לא עושים שטויות כאלו.כך שלא ייתכן שהם היו כפי שציינת,"לא יהודים".

קישור לשירשור.

:evil:מנהלים,

האם אתם מתנכלים ספציפית אליי?!

במקרה הנ" לתוארה סיטואצייה שבה הייתי משוכנע מעבר לכל ספק סביר בחוסר יהדותם של המעורבים עקב קוד-הלבוש של יושבי הרכב.

אז מי שחסם אותי שם, "ברכות ואיחולים" שניפטרת מ"גזען" נוסף בפורום.

ועדיין הייתי רוצה לדעת מי ערך לי את ההודעה, לעזאזל.

אוהד, מצטער שהתעלקתי לך על השירשור ככה בצורה מגעילה שכזו.באמת.

ואני חוזר על הצעתי לזרקור מופעל ע"י גלאי נפח- זה נועד רק להפחדה ולהגברת הסיכוי שיראו אותם, ללא קשר אם אתה רואה את הרכב מהחלון בבית או לא.

בנוסף, גם ההצעות של כיסוי ומנעול הגה\הילוכים נשמעות טוב.

פנה למשטרה, תגיד להם שסימנו לך את האוטו ואתה רוצה מעקב עליו.

כשזה לא יעזור(:x:?זה מה יש בארצנו)אולי תפנה לבלש פרטי?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...