Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אתמול בלילה(יום חמישי), עצרה אותי ניידת מתנ"א סמוייה ביציאה ממועדון.

עברתי בדיקה במכשיר , ונמצא כי יש 450 מיליגרם אלכוהול לליטר בנשיפה שלי, כאשר בחוק מותר עד 255 מיליגרם לליטר.

כמובן שבמקום רשיון הנהיגה ורשיון הרכב נשללו על לשימוע אצל קצין תעבורה ביום א' הקרוב.

נשאלתי כמה ששתי ומתי, השבתי כי שתיתי אחד וודקה רד בול קצת אחרי חצות. השעה שבה בוצעה הבדיקה היא 5 לפנות בוקר.

כמו וכן שאלו אותי האם אני נוטל תרופה כלשהיא והשבתי שאני נוטל אנטיביוטיקה בשם אבופן.

האם יכול להיות שנטילת אנטביוטיקה העלתה את רמת האלכוהול בנשיפה שלי?

ובכלל רציתי לשאול מה לעשות , אני מרגיש קצת חסר אונים מול המערכת.

חשוב לציין שאני חייל מרושש.

תודה מראש

:king:

פורסם

כוס וודקה רד-בול אחת בהפרש של 5 שעות עד לנהיגה לא תביא אותך ל-450 ליטר גרם אלכוהול בגוף!

לא אותך, ואני מאמין שגם לא נערה ששוקלת 50 קילו עם כבד קטן ואיטי.

או ששתית יותר (הרבה יותר, 450 זה המון!!!!) ואתה מבלף את עצמך ואותנו, או שהמכשיר לא עבר איפוס.

הנה כוס אחת של וודקה רד-בול ולפניך גם התוצאה.

קח אחריות, עו"ד וכרטיסייה של אגד.

פורסם

1. כוס וודקה רד-בול לא מעלה את רמת האלכוהול ל-450, התוצאה שלך גבוהה מאוד.

2. אני דיי בטוח שהאנטיביוטיקה לא מעלה את רמת האלכוהול במכשיר, אבל יפה שאתה לוקח אנטיביוטיקה וודקה ביחד.

ובכלל רציתי לשאול מה לעשות , אני מרגיש קצת חסר אונים מול המערכת.

חשוב לציין שאני חייל מרושש.

אתה חייל מרושש? אז אל תעשה שטויות שיעלו לך הרבה כסף.

אף אחד כאן לא יירחם עלייך, צ'טערת.

פורסם

אנטיביוטיקה מעסיקה את הכבד, מה שאומר שהוא יכול לטפל בפחות אלכוהול, מה שאומר שמשתכרים יותר. זה למה בירה אחת תספיק לעשות הרבה יותר למישהו על אנטיביוטיקה מאשר למישהו נייטרלי.

תאורטית, יכול להיות שזה מה שקרה פה, אבל עדיין צריך להעניש אותו, כי הוא היה יותר שיכור משמותר לו, ולא משנה אם הוא שתה שלוק גזוז.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אין יותר הנחות בתחום הזה, מבחינת המשטרה.

ובינינו, אתה יודע בדיוק מה רשום בעלון השימוש של האנטיביוטיקה.

אני מניח שהשימוש באנטיביוטיקה צוין בדו"ח - עוד נקודה לרעתך במשפט.

מישהו בפורום קרא למקרים האלה בשם "שכר לימוד".

קנס + שלילה + תהליך חידוש רישיון... עדיין פחות משכר לימוד אוניברסיטאי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מניסיון שלי אישית, כוס רדבול וודקה מראה תוצאה של 100, (וזה היה על בטן ריקה ו 40 דקות אחרי השתיה ואני שוקל 80)

ושאני מוזג כוס זה אוקטן 98 ולא מה שמקבלים בבאר

אלכוהול זה לא כולסטורול שישנם הרבה תרופות שמשבשות את הבדיקה.

הבדיקה היא בנשיפה, לא בדיקת דם.

אלכוהול זה אלכוהול ו 450 זה ברור וקל וחומר ולכל דעה (גם של שוטר או שופט) שהכוס האחת ששתית היא בנפח ליטר לפחות והיתה דיי סמוכה לביצוע העבירה.

ואתה יודע מה שופטים חושבים לגבי חיילים מרוששים ?

שיחסכו את הכסף שלהם ולא יבזבזו על בילויים ושתיה ואולי יהיה להם יותר זמן להיות בצבא ופחות שיכורים על הכביש.

אז שלא תצפה שיתחשבו בנושא הזה אלא רק יחמירו איתך

מעבר לכך וסתם כדאגה לבריאותך, האם בדקת את ההתוויה על האנטיביוטיקה שמותר לשלב איתה אלכוהול ?

כי במקרים שאסור, הנזק לכבד הוא מוחשי ומעבר לכך יכול לגרום לך להיות מטושטש יותר ממה שהאלכוהול גורם בעצמו.

ועדיין אני לא מבין מה הקטע שאין נהג תורן ?

אף אחד לא חרץ את גורלו שלא ישתה בכלל באותו ערב.

דווקא ע'פ החוק הוא יכול לשתות כמות דיי נדיבה ובכל זאת להיות כשיר לנהיגה ע'פ חוק.

אבל מי שנוהג שלא ישתה יותר מידי כמוך, ואנשים כמוך נענשים כשהם נתפסים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אפשר למצוא, בעזרת גוגל, תוצאות של משפטים דומים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם המקרה שלך אמיתי - וזו +באמת+ כמות האלכוהול ששתית

והזמן שרשמת הוא +אמיתי+ מרגע שתית האלכוהול ועד לבדיקה

תפנה לעורך דין המתמחה בתחבורה ואלכוהול , ישנם כמה כאלו , יש אפילו המלצות בפורום

ספר לו את הסיפור , תגיד לו שאתה מוכן לשחזר את התוצאות ולהיבדק במכונת אמת

ספר לו שאין לך יותר מדי כסף - אבל אם המקרה שלך אמיתי הוא יוכל לקבל תקדים בנושא בדיקות האלכוהול

יכול להיות שתמצא עורך דין שיסכים לצורך הפרסום של מקרה כזה שבו תוצאות המכשיר שגויות לקבל אותך בשכר מוזל ..

(את האנטיביוטיקה בטח קיבלת מהרופא הצבאי - בדרך כלל נותנים לחיילים אנטיביוטיקה ללא הקופסה וההוראות - רק את הכדורים , אם הרופא לא הזהיר אותך לא לשתות אלכוהול יחד עם הכדורים - יש לך סיבה לחוסר הידיעה ..)

פורסם
האם יש אולי עצות שיוכלו לעזור לי?

תודה

עצות:

1.לא להשתמש בחייל מרושש

2.א. אם האמת מה שאתה אומר קראה במציאות אז קח עורך דין ולך עד הסוף

ב.אם מה שסיפרת לא באמת קרה והמכשיר צודק אז הדבר היחד שאתה יכול לעשות זה להתייעץ עם עורך דין ולקוות שהוא ימצא משהו כי על פני השטח אתה צפוי לענישה כואבת.

3.לא ממש עצה אבל תשלים עם זה שביצעת עבירה ולמשטרה יש הוכחה לחומרתה ו נס לא יקרה פה, סתכל למטה יש נושאים דומים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלילה לשנתיים וקנס של כמה מאות שקלים.

אם אתה נהג חדש, תאלץ לעשות תאוריה+טסט מחדש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...