Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כלל קבוע כמה עונש תקבל וזה תלוי בהמון מתנים ביניהם וותק נהיגה, כמות אלכוהול שנמצאה בדם, העבר התעבורתי שלך, איך השופט קם באותו יום, איזה עו"ד יש לך והאם הוא הגיע לעסקת טיעון טובה ועוד...

תקווה לטוב ותכין ת'וזלין למקרה שלא.

פורסם
תיכנס לבית מרקחת תקנה וזלין, שיהיה לך קל לקבל את זה.

אחד התגובות ההכי מצחיקות אי פעם. רציני. אמנם לא יפה, אבל פשוט תגובה מצחיקה.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם
שלילה לשנתיים על זה!

נראה לי מוגזם!

מוגזם?

הלו!

שיכורים על הכביש זה בסדר?

על מה אתה מדבר?

לשיכורים הייתי שולל את הרשיון לתמיד.

אדם שמעיז לעלות על הכביש כשהוא שתוי בידיעה ברורה שהוא לא כשיר לנהיגה ולמעשה שם זXן עליך ועלי - מוגזם לשלול לו את הרשיון לשנתיים?

פורסם

היי בגלל שהוא ביקש ממישהו שמבין, אז אין מה לעשות אני מרים את הכפפה בתור הבחור שאכל הכי הרבה חרא בכבישים ב5 שנים של רשיון:

נהיגה בשכרות:

אצל עו"ד אסף שמיר

לאחר 4 דחיות של המשפט, תחנונים לכל העולם ואשתו הושגה עסקה:

9 חודשי שלילה + 200 שעות של"צ (זה כמו עבודות שירות אבל לפי הזמן שלכם, לא כל יום כל היום עד שזה יגמר).

זה מה שקיבל החבר של אחותי הגדולה לפני לא הרבה זמן, כאשר הוא נתפס עם יותר אלכהול מהמותר, לא בהרבה, הוא נהג ללא עבירות בחיים, יש לו וותק של 8 שנים אני חושב.

בקיצר, אם יש לך וותק של 5 שנים ואיזו עבירה כלשהי, צפה לקבל יותר ממנו.

לא סתם אמרתי להכין את הוזלין.

אגב, גם העו"ד עצמו לא זול, בין 3500-7000 ש"ח תלוי מי העו"ד

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
שלילה לשנתיים על זה!

נראה לי מוגזם!

מצטער מראש שאני כזה בוטה, אבל זו תגובה כזו מטומטמת שפשוט מרגיזה אותי !

ואם הוא היה פוגע באחד מהחברים שלך, זה גם היה מוגזם ?!

לפעמים אני מרגיש שילדים קטנים רושמים פה.

פורסם

מה יש לכם פה בפורום בזמן האחרון, כולם עושים גבר ויורדים על כולם.

תרגעו, כולה שאלתי, כי ברוך השם אני לא שותה ולא עניין אותי מה מקבלים אם נתפסים על זה!

אני מבחינתי שיתנו להם שלילה לכל החיים, אני בעד ענישה חמורה.

פורסם

לא הבנתי את הפואנטה בכותרת במילה "מנוסים" אני לא חושב שזה טוב לדעת שאתה מנוסה בבדיקת שיכרות :roll:

ולבעייתך:

תשכור עורך דין מסויים שיעבוד על פי אחוזים מוסיימים, ניתן לערער על אמינות המכשיר שבו ביצעת את הבדיקה (בתקווה שהחוק החודש על איסור ערעור אמינות המכשיריםוהממל"זים למינהם לא יצא לתוקף) ברוב המקרים יוצאים בזה בשלום כי יש לפעמים "פאקים " מסויימים במכשירים ולא כולם אמיניתם ב100% ואם המקרה כמו שאתה טוען אז זה חייב להיות שהמכשיר בעייתי.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

אל תצפה לניסים ונפלאות ממערכת המשפט. אני שהואשמתי בעבירת מהירות שבאמת לא בוצעה מעולם. אם הייתי מגיע למשפט בלי עורך דין, התובע היה מנשנש אותי בלי מלח לארוחת בוקר. בקלות.

עם עורכת דין הגעתי לעסקת טיעון פחותאו יותר טובה.

הסכמתי להסתובב ולקבל את הקטן מהמשטרה מהסיבה שאני חייל, אין לי כסף להשקיע כדי להגיע לזיכוי וליצור תקדים - ערעור על אמינות הממל"ז.

ואיך אני משוכנע שלבאמת לא עברתי על החוק? כשהייתי אצל הקצין בתחנה, ראיתי את שאר הדו"חות שהשוטר חילק באותו הערב שלושה מהם לפחות היו על אותה המהירות שאני כביכול נהגתי בה. צירוף מקרים? נראה לי שלא.

בקיצור או שתקח עורך דין שיש לו תקדימים ברזומה. או שתוותר, ותקנה כרטיסיית ניקובים של אגד. ותחלף את התמונה שלך מהגולף, לאוטובוס מפואר של וולוו.

בהצלחה.

• תוכן חדש...