Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שמכרתי את הפליסיה שהייתה אהובה עליי וגם אמינה ונוחה אני נאלץ לקנות שוב מכונית (בעיקר בגלל אשתי).

במקרה נתקלתי ברנו קליאו שהייתה בהשכרה ונקנתה על ידי אישה נחמדה שמוכרת את הרכב היות ולא נוסעת הרבה .

63000 קילומטר, רנו קליאו ידנית 1150 סמק.

איך האמינות והחסכוניות?

האם המכונית סוחבת עם כזה נפח מנוע ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

הסיכוי שזה הקילומטרא'ז האמיתי של הרכב הוא כמו הסיכוי שיש לי לחזור להיות צעיר בלפחות 10 שנים.

אני מקווה שהבנת,שהקילומטרא'ז חשוד,בד"כ בהשכרה רכבים נוסעים נהרבה.

מספיק שלוש שנים השכרה וזה כבר 65,000-90,000 ק"מ.

אם אין ספר טיפולים מסודר לרכב תתרחק ובגדול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הסיכוי שזה הקילומטרא'ז האמיתי של הרכב הוא כמו הסיכוי שיש לי לחזור להיות צעיר בלפחות 10 שנים.

אני מקווה שהבנת,שהקילומטרא'ז חשוד,בד"כ בהשכרה רכבים נוסעים נהרבה.

מספיק שלוש שנים השכרה וזה כבר 65,000-90,000 ק"מ.

אם אין ספר טיפולים מסודר לרכב תתרחק ובגדול.

אבל איך המכונית מבחינת סביבה וצריכת דלק ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
אבל איך המכונית מבחינת סביבה וצריכת דלק ?

אהה מילכוד, מנוע קטן אך מיושן... צפה לכיוון ה 1/12 בעיר תלוי מה מצבו של המנוע. מנועי ה 1.2 עם 16 שסתומים כבר הפגינו חיסכון הרבה יותר טוב ופעולה חלקה יותר

פורסם

מסכים בהחלט אם החבר colauti 9

כדי שתבדוק את הרכב טוב טוב לפני רכישה!

וסה"כ לא הכי מומלץ כן אבל רכב נחמד ועושה את העבודה שלו !

לשכנה שלי שי רכב כזה כבר 4 שנים והיא האמת מרוצה ממנו לא ידוע לי על תקלות חריגות שהיו לה

(האמת בכל תקלה היא פונה אליי בכדי שאני יסדר לה תתיקון בזול אז ככה שלאישה זה רכב לא רע כלל , רק לא לשכוח לטפל)

:roll:

פורסם

חברות השכרה מחזיקות רכבים בד"כ שנה וחצי-שנתיים.

ככה שבהחלט לא בלתי אפשרי הקילומטרז' הזה.

אפשר לגשת למוסך מורשה כלשהו (בהנחה שמטפלים ברכב במורשים...) ולהוציא פלט טיפולים ולראות אם הק"מ מתקדם באופן הגיוני.

לגבי נפח המנוע - נגיד את זה ככה: אם יש נסיעה באופן קבוע לירושלים, הייתי חושב על משהו אחר.

אבל בשביל לנסוע בתוך עיר מישורית או בכביש החוף - אין בעיה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

משיחה עם מוסכניק שהיה די גזען לגבי רכבים צרפתיים, הפתיע אותי העובדה שאמר שאם היה קונה רכב זו היתה הרנו הזאת

1.2, ידני, ללא רצועת טיימינג (עובד עם שרשרת תזמון)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...