Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי סיאט איביזה שנת 94 מנוע 1600 203000 קמ.בחודש וחצי האחורנים האוטו פשוט כאילו עובד על 3 פלאגים הוא כול הזמן חותך לי בנסיעות בטורים נמוכים כולו רועד ונכבה ואין לו את הכוח שהיה לו לפני. היתי אצל 2 מוסכים אחד מהם בדק לי את הפלאגים אמרו שאיןאיתם בעיה הוא אמר שהכול בסדר לפי מה שהוא רואה אבל שהוא לקח אותה לנסיעה הוא אמר לי שהוא כן חותך ומפה הוא פשוט לא ידע להגיד לי מה הבעיה של האוטו הוא הפנה אותה למוסך מורשה של סיאט ואני לא סובל אותם כי הם יקרים מאד ואף פעם לא פותרים את הבעיה כבר ביקרתי אצלהם פעמיים קודמות הם הם בדקו את האוטו במחשב והוא לא הראה שום בעיה הוא אמר לי לבוא לבדוק את האוטו ביסודי יותר ביום אחר אני רוצה להעזר בכם לפני שאני הולך להשחט אצלהם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה דרך אגב האוטו מטופל בזמן עשיתי לו שיפוץ ראש לפני שנה אני ממש אשמח לעזרה אני כבר לא יכול לסוע באוטו בצורה כזאת.

פורסם

ערב טוב,

ראשית כל, אנא השתדל בעתיד, למען שלום עיננו, לכתוב עם סימני פיסוק. קצת התחשבות במי שאמור לקרוא את מה שכתבת תוביל, ללא ספק, גם ליותר תגובות שבסופו של דבר תעזורנה לך בפתרון הבעיה שלך.

ולעצם העניין:

כתבת כי במוסך הפלאגים נבדקו ונמצאו תקינים, אולם לא כתבת האם חוטי ההצתה נבדקו אף הם. כמו"כ, יש לבדוק את מכסה המפלג והרוטור שלו ולהחליפם במידת הצורך. לעיתים מתפתחים במכסה סדקים זעירים שלא ניתן לראותם בעין בלתי מזויינת ועל כן הדרך היחידה לאתר אם המכסה הוא מקור הבעיה היא פשוט להחליפו בחדש בעלות לא גבוהה ולבדוק האם הבעיה נפתרה.

בנוסף, לא ציינת מתי הוחלף לאחרונה מסנן דלק. אם אתה כבר לא זוכר מתי זה היה, אולי זה מקום טוב להתחיל ממנו.

בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטער אני אשתדל להבא לכתוב יותר ברור ורהוט.

חוטי הצתה זה החוטים בפלאגים יש 4 כאלו אם אני לא טועה אם כן אז החלפתי את כולם לפני שנה בדיוק בשמן שעשיתי גם שיפוץ ראש.לגבי מסנן דלק אני חושב שהיה רשום לי שהחלפתי בטיפול 10000 אחרון שעשיתי בחודש 3.ומכסה מפלג ורוטור זה דברים שלא שמעתי עליהם מאז שיש לי את האוטו כבר שנתיים אתה יודע בערך כמה העלות שלהם.תודה על העזרה.

פורסם

ערב טוב...

מכסה מפלג יכול לעלות כ-50 ש"ח, ורוטור בסביבות ה30, אלה מחירים של חלקים לא מקוריים.

יש לי שאלה בזמן ההתנעה היא מניעה בנגיעה?

MAX'S -- Tuning

פורסם

מכסה מפלג של BERU עלה לי לפני בערך שנתיים באיזור ה-30 ש"ח. רוטור אמור לעלות סכום דומה.

עוד דבר שיש לבדוק וששכחתי לציין זה האם המזרקים סתומים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בנוסף לאבחנתו הנכונה של אלעד ס, מצאתי לנכון להבהיר שהחלפת חוטי הצתה לפני כשנה, אינה ראיה לכך שחוטי ההצתה תקינים, החלפת חוטי הצתה מאיכות ירודה, (כמו לדוגמא , חוטי הצתה מתוצרת BS=ביתן ספארק), שהם בעלי התנגדות גבוהה, לעומת חוטי הצתה איכותים, בעלי התנגדות נמוכה, ואורך חיים פי 4( כמו לדוגמא בירו), הם ההבדל בין נסיעה חלקה ותאוצה טובה, לבין קירטועים חוסר סחיבה, ונזק לסליל ההצתה והמודול.

***** ברכב קיימים 5 חוטי הצתה , 4 משמשים לפלגים, והחמישי מתחבר לסליל ההצתה, ולמרכז מכסה המפלג.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בדרך כלל היא מתניע בפעם אחת אבל הרבה פעמים היא נכבית.כמה יעלה לי לבדוק בערך את המזרקים?

אני גר כרגע באילת יש פה מישהו שמתעסק עם הזרקות אני אקפוץ אליו מחר הוא לוקח בדיקה 180 שח.מישהו אמר לי גם שיכול להיות ניקוי וכיול בית מצערת יעזור לפתור את הבעיה?

לגבי החוטי הצתה אני מחר אבדוק של אזה חברה אם זה אפשרי,ודרך אגב לפני חודש וחצי החלפתי סליל הצתה מקורי עלה לי 750 שקל האוטו שלי פשוט לא הניע וזו היתה הבעיה הוא נכבה לי בזמן נסיעה ולא הניע יותר

פורסם

ב 5 ככה והאוטו פתאום לא התניע אז היתי צריך לתת גז בסוף הצלחתי לסוע אבל כול הדרך הוא נחנק וקופץ יוו ואתם לא מבינים בדרך חזרה מהעבודה הוא נכבה לי פעמיים בכביש ולקח לו הרבה זמן להדלק והוא גם גירגר ונחנק זה מטורף אני חייב לציין זה אף לא קרה יום ראשון אני עם הזריחה במוסך.

• תוכן חדש...